ÉTICOS Bewertungen 112

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

This great deodorant. The scents are lovely. The reusable container is such a great idea. Unfortunately I can’t spend $15 per refill let alone the additional $15 shipping per refill. There’s just no w... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Héérlijke subtiele geuren. Fijne Deo. Ik hoop op een reisverpakking want mis de deo op reis. Navulling gemakkelijk te wisselen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is een fijne deodorant! Ik heb in het verleden meerdere natuurlijke deodorants gebruikt, maar die werkte echt niet. Nu ik wat ouder word merk ik door de hormonen dat ik wat meer ruik onder de okse... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Levering en service was meer dan goed. Product werd snel verzonden. Heb de kennismakingsbox uitgeprobeerd, geuren ruiken lekker subtiel. Nu leef ik een actief en sportief leven en merk dat de deodoran... Mehr ansehen

1. Kosmetikindustrie

Vom Unternehmen geschrieben

ÉTICOS - High-Performance Body Care, where nature meets science. A game-changing natural deodorant with active ingredients and plastic-free refills. ÉTICOS gives you the best of both worlds — for you and our planet.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

112 Bewertungen

1 Stern

Hat 45 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Finally, a natural deodorant that does its jobe been using this natural deodorant…

I’ve been using this natural deodorant for some time now and I’m genuinely impressed. I’ve tried a few natural deodorants before and, to be honest, many of them didn’t really work for me — so I didn’t have very high expectations.

This one was a pleasant surprise. It feels good on the skin, doesn’t irritate, and actually does its job throughout the day. The scent is subtle and fresh, not overpowering, which I really like. You almost forget you’re wearing it — except that it works.
Overall, it’s a product I’m happy to keep using and would comfortably recommend

18. Dezember 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

niet slecht maar ook niet goed

ik nam bergamot-cypres, ik vind de geur niet helemaal slecht maar ook niet echt goed. Ik ben er dus niet ondersteboven van terwijl er in de reclame wel gezegd wordt dat het geweldig ruikt. Sterk overdreven dus. Laat ook een geur achter die ik niet prettig vind.

20. Jänner 2026

Nagenoeg geurloos

Prachtige verpakking maar de deodorant zelf is nagenoeg geurloos en blijft vet na aanbrengen. Ook blijf ik niet fris aan het eind van de dag. De mooie verpakking matcht niet met de inhoud helaas.

5. Jänner 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Pain after using the product

After a couple of days of using this product, I started to experience pain under my armpits. I usually use aluminium-free deodorants, so I assumed this one would be safe for me. As soon as I stopped using it and switched back to my usual deodorant, the pain disappeared. Won't be buying again.

17. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Werkt niet bij mij.

Werkt niet bij mij.
En de lekkere parfumgeur wat er aan zit wat gezegd word, nou je ruikt het bijna niet.
En dan heb ik ook nog 5 deodorants..

20. Dezember 2025

Opzich fijn, toch zweetgeur

Opzich super lekkere geuren, en fijn dat er geen troep in zit! Ik heb nu 1 vulling opgebruikt, alleen ik merk dat halverwege/ richting het eind van de dag er toch vaak echt een zweetgeur doorheen komt… wat ik bij andere natuurlijke deo’s niet zo herken. Dus dat vind ik wel jammer, als jullie daar nog iets in kunnen verbeteren dan zou het top zijn! Maar voor nu laat ik de andere vullingen misschien toch even liggen.

15. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

WAUW ben omver geblazen van het resultaat!

Ik ben zeer onder de indruk van dit uitstekende en aangename product. Eerlijk gezegd stond ik altijd wat sceptisch tegenover deorollers en hun effectiviteit tegen transpiratie en lichaamsgeur. Desondanks besloot ik het een kans te geven en was na de eerste dag al overtuigd. Zelfs na een hele dag rook ik nog steeds fris. Hierop heb ik onmiddellijk een exemplaar voor mijn echtgenoot besteld, die vaak te kampen heeft met transpiratievlekken op zijn t-shirt en zweetgeuren. Dit product moet nog arriveren, maar ik ben zeer benieuwd en heb er alle vertrouwen in dat het net zo effectief zal zijn voor mijn echtgenoot. Hartelijk dank voor de uitstekende service, Rick. Jullie hebben er vaste klanten bij. :-)

5. Dezember 2025

Hi Jill,

Wat fantastisch om te lezen! Dank je wel dat je je ervaring zo mooi deelt. We zijn echt blij dat de deodorant je verwachtingen heeft overtroffen, zeker omdat je eerst sceptisch was. Geweldig ook dat je meteen een exemplaar voor je echtgenoot hebt besteld; we hopen dat hij net zo enthousiast zal zijn.

En dank voor je vriendelijke woorden over de service, dat waarderen we enorm. We zijn blij jullie als klanten te mogen verwelkomen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb al veel deo's geprobeerd als…

Ik heb al veel deo's geprobeerd als alternatief voor de supermarktvarianten, maar deze is veruit mijn favoriet!

1. Dezember 2025

Hi Lenka,

Heel leuk om te horen dat onze deodorant als beste voor je bevalt. Welkom bij ÉTICOS.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Does not live up to it’s promise (for me)

Beautifully branded product, unfortunately not working for me. It barely gets me through the day and definitely can’t handle stress sweats or a workout. I also find the scent (I have the Santal & Vetiver) underwhelming. The scent is very mild and not that interesting. As much as I love the packaging and branding of this product, I need to feel comfortable throughout the whole day. Therefore, I’m going back to my previous refillable eco deodorant.

6. Dezember 2025

Hi Elizabete,

Thank you for sharing your experience. We’re sorry to hear the deodorant didn’t deliver the all-day protection you hoped for. Our formula is designed and tested to perform for the majority of people, but every body is different, and sometimes results can vary based on body chemistry.

We appreciate your kind words about our branding, and your feedback on performance and fragrance will help us continue refining our products. If you’d like to try another scent or share more about your experience, our team is always here to help at support@eticos.care

Best,

Perfecte deo

Perfecte deo! Ik wil nooit meer iets anders.

5. Dezember 2025

Antwort von ÉTICOS

Heel fijn om te horen Rick! Bedankt dat je de tijd nam om dit met ons te delen.

ÉTICOS Team.

Briljant product

Briljant product, super leuk om cadeau te doen aan vrienden en familie. De geschenkdoos ziet er super verzorgd en hi-end uit. De deo en de vullingen zijn top. Gezonde én frisse oksels 🥰

27. November 2025

Hi Nathan,

Hartelijk dank voor je positieve review. Het is geweldig om te horen dat zowel de deodorant als de vullingen aan je verwachtingen voldoen, en dat onze geschenkdoos als een hoogwaardige en verzorgde gift wordt ervaren. We waarderen het enorm dat je ÉTICOS cadeau doet aan vrienden en familie.

Dank je wel voor je vertrouwen in ons product.

Het ÉTICOS Team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fan van deze natuurlijke deodorant!

Ik gebruik de deodorant nu al een tijdje en ik ben heel erg onder de indruk. Naast het feit dat het mij voor een lange tijd fris houdt, ben ik erg enthousiast over de geuren. Licht, fris en niet overheersend.

26. November 2025

Hi Sophie,

Hartelijk dank voor je mooie review. Geweldig om te horen dat de deodorant je langdurig fris houdt en dat je zo enthousiast bent over onze geuren. We besteden veel zorg aan het creëren van lichte, frisse en uitgebalanceerde geurprofielen, dus het is fijn om te lezen dat dit bij jou zo goed aanslaat.

Dank je wel voor het vertrouwen in ÉTICOS.

Het ÉTICOS Team

Snel ontvangen

Snel ontvangen, mooi verpakt en fijne geuren.
Helaas voor mijn geen succes, ik ruik erg onprettig na een paar uur en ga terug naar mijn vorige deo stick van een ander merk.

21. November 2025

Hi Marijke,

ank je wel voor je feedback en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je tevreden was over de levering, verpakking en geuren. Jammer dat de deodorant voor jou niet de langdurige bescherming gaf die je nodig hebt. Onze formule werkt voor de meerderheid van onze gebruikers, maar ieder lichaam is anders, en soms reageert iemand anders dan verwacht.

We waarderen het dat je ÉTICOS een kans hebt gegeven. Mocht je ooit opnieuw willen proberen of vragen hebben, dan helpen we je graag via support@eticos.care

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Teleurstellend slecht product,alleen de…

Teleurstellend slecht product voor een veelste hoge prijs, ruikt echt niet lekker, voelt enorm vet aan, alleen verpakking is mooi,
Ik voel me echt belazerd!
Voor wie toch een natuurlijk deo wil
Gebruiken zou ik adviseren om inplaats van deze de veel goedkopere weleda deo te kopen die is prima voor dagelijks gebruik en ruikt teminste lekker.

19. November 2025

Beste Lana,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Jammer om te horen dat onze deodorant niet aan je verwachtingen voldeed. Hoewel onze formule voor de meeste gebruikers goed werkt, reageert ieder lichaam anders, en dat kan verschillen in geurbeleving en huidgevoel verklaren.

We vinden het vervelend dat je teleurgesteld bent en waarderen je openheid. Als je wilt, kijken we graag met je mee naar wat er misging of denken we mee over een passende oplossing. Je kunt ons bereiken via support@eticos.care

Rick

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr