Euthalia Bewertungen

3. Heilbad
  4. Massage-Spa
  5. Masseur

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom bij Euthalia Wellness! Bij Euthalia Wellness staat uw ontspanning en welzijn centraal. In onze sfeervolle wellness bieden we een breed scala aan hoogwaardige massages, gezichtsbehandelingen en complete all-inclusive wellnessarrangementen. Of u nu komt voor een diepe ontspanningsmassage, een rustgevende duo-massage of een compleet verzorgde dag met sauna zwembad en jacuzzi voor uzelf of samen: wij zorgen voor een vertrouwde, warme en professionele omgeving waarin u (beiden) even helemaal tot rust komt. Wat vond u van uw bezoek aan ons? Wij horen heel graag hoe u uw ervaring hebt beleefd! Laat een review achter en help ons om onze service en gastvrijheid te blijven perfectioneren. Mocht het onverhoopt niet helemaal naar wens zijn geweest, dan verzoeken wij u vriendelijk om eerst contact op te nemen via management@euthalia.nl. Zo krijgen we de kans (wij zijn ook maar mensen :-)) om eventuele onvrede weg te nemen alvorens u tot een definitief oordeel komt. Genoten van uw rustmoment? Delen mag uiteraard!

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

7 Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Perfect !!!!🤩

Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij deze wellness salon. De sfeer is heerlijk ontspannen, het personeel is vriendelijk en professioneel en de service was echt uitstekend. Je merkt dat er veel aandacht wordt besteed aan het comfort en de tevredenheid van de klant.

Ik kom zeker nog een keer terug en kan deze salon van harte aanbevelen aan iedereen die even lekker wil ontspannen en genieten. ❤️

21. August 2026

Great place

Great massage in beautiful new, private wellness, we enjoyed our stay and will definitely return

18. August 2026

Antwort von Euthalia

Thank you so much for the wonderful review!

We're thrilled that you enjoyed the massage and loved our new private wellness space. Creating a peaceful, beautiful environment for our guests to unwind is what we strive for, so knowing you had such a great stay means the world to us.

We can't wait to welcome you back for another relaxing session by Euthalia Verzorging & Wellness

Had a wonderful experience

Had a wonderful experience! ❤️ The place was very clean, modern, and beautifully maintained. The sauna and pool were perfect for relaxing, and the hot stone massage was absolutely amazing. The staff were very friendly, welcoming, and professional, with great communication throughout. Everything was perfect from start to finish — highly recommended! ✨

18. August 2026

Antwort von Euthalia

Thank you so much for such a glowing review! ❤️

We are absolutely delighted to hear that everything from our clean, modern facilities to the hot stone massage made your stay so special. Creating a spotless, relaxing atmosphere and providing warm, professional service is always our top priority, so knowing we hit the mark from start to finish truly makes our day.

Thank you for the high recommendation—we can't wait to welcome you back for another perfect, relaxing experience by Euthalia Verzorging en Wellness

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een stressvolle week kwam ik precies…

Na een stressvolle week kwam ik precies op het juiste moment terecht bij Euthalia Wellness. Vanaf het eerste moment voelde ik me ontzettend welkom en op mijn gemak. Ik heb heerlijk kunnen ontspannen in de sauna, even gezwommen en daarna genoten van een uitgebreide hamambehandeling.

Nabila stelde me volledig op mijn gemak en zorgde ervoor dat de hele behandeling ontzettend ontspannen en rustgevend aanvoelde. Ik heb er echt enorm van genoten en merkte pas achteraf hoeveel ik dit even nodig had 💆🏻‍♀️

Een absolute aanrader!
Ik kom hier zeker nog eens terug ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

14. August 2026

Antwort von Euthalia

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Wauw, hartelijk dank voor deze prachtige review en de 5 sterren!

Wat fijn om te lezen dat je na een stressvolle week zo heerlijk hebt kunnen ontspannen en dat je je vanaf het eerste moment welkom voelde bij ons. Wij hebben je reactie met een grote glimlach gelezen; we vinden het ontzettend waardevol dat wij je zo op je gemak hebben kunnen stellen (met name) tijdens de hamambehandeling.

We kijken er nu al naar uit om je binnenkort weer te mogen verwelkomen. De volgende keer moet je absoluut onze heerlijke, grote en splinternieuwe jacuzzi uitproberen voor nóg meer ontspanning :-)

Tot snel bij Euthalia Verzorging & Wellness.

Met warme groet,

Het team van Euthalia Wellness

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een fijne plek om even helemaal tot…

Wat een fijne plek om even helemaal tot rust te komen! Bij Spa Wellness Deventer hangt vanaf het moment dat je binnenstapt een heerlijke, ontspannen sfeer. Ik werd ontzettend vriendelijk en gastvrij ontvangen.

De faciliteiten zijn top, met als absolute favoriet de hele mooie, grote jacuzzi! Heerlijk ruim, comfortabel en perfect op temperatuur. Echt een geweldige plek om even volledig te ontspannen en tot rust te komen.

Al met al een fantastische wellness-ervaring. Een absolute aanrader als je even wilt opladen en genieten!

11. August 2026

Antwort von Euthalia

Wat fijn om te lezen dat je zo hebt genoten van de ontspannen sfeer bij Spa Wellness Deventer. We vinden het belangrijk dat onze gasten zich vanaf het eerste moment welkom voelen, dus het doet ons veel plezier dat je de ontvangst als vriendelijk en gastvrij hebt ervaren.

Geweldig dat de grote jacuzzi jouw absolute favoriet was! We zijn blij dat je hebt kunnen genieten van de ruimte, het comfort en de perfecte temperatuur. Dat is precies het gevoel van rust en ontspanning dat we willen bieden.

Dank je wel voor je mooie woorden en aanbeveling. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een nieuw moment van ontspanning en Genieten.

Hartelijke groet, Team Spa Wellness Deventer

Privé spa euthalia deventer

Wat een heerlijke ervaring bij Privé Spa Euthalia in Deventer! 🧖‍♀️✨ Ik ben alleen gegaan om even lekker tijd voor mezelf te nemen en volledig tot rust te komen. Alles was super netjes, schoon en sfeervol.

De jacuzzi was echt perfect! Heerlijk warm en ontzettend ontspannend. Ik heb echt genoten van de rust, de privacy en de fijne sfeer. Precies wat ik nodig had om even helemaal te ontspannen en tot mezelf te komen.

Zeker een aanrader als je even wilt ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Ik kom hier absoluut nog vaker terug! ❤️

11. August 2026

Antwort von Euthalia

Hartelijk dank voor deze prachtige review! ❤️

Wat fijn om te lezen dat je zo hebt genoten van je moment voor jezelf bij Privé Spa Euthalia Deventer. Juist die rust, privacy en ontspannen sfeer willen we onze gasten graag bieden, dus het doet ons veel plezier dat dit precies was wat je nodig had.

Geweldig dat de jacuzzi (die net nieuw is en geschikt voor maar liefst 6 personen) zo goed is bevallen en dat alles schoon, netjes en sfeervol is en aanvoelde. Dank je wel voor het delen van je ervaring en voor de mooie aanbeveling.

We kijken ernaar uit je binnenkort weer te mogen verwelkomen voor een nieuw ontspannen wellnessmoment!

Lieve groet, Team Privé Spa Euthalia Deventer

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tajine kookworkshop bij Euthalia

NIET DOEN! Wij volgden met 4 vriendinnen een tajinekookworkshop. Een verjaardagscadeautje. We dachten in een wellnesscentrum terecht te komen maar het was in een gewoon woonhuis met een piepkleine keuken waar je met 5 man nauwelijks kon staan. We hebben alleen toegekeken hoe de kok alles klaarmaakte in een stoompan (niet eens in een tajine, daarin werd het eten alleen geserveerd). De grootste kater kwam met de rekening. De prijs van de kookworkshop was al hoog 89,50 maar dit bleek exclusief drankjes. Voor een smoothie werd 17,50 in rekening gebracht en voor thee 7,50. Totaalprijs nog net geen 550 Euro. Met de eigenaar was niet te praten. Dikke pech voor ons maar een waarschuwing voor anderen. NIET BOEKEN DUS !!!

18. April 2026

Beste reviewer,

Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring zo negatief is uitgevallen. Wij willen echter benadrukken dat Euthalia volledig losstaat van de door u genoemde kookworkshop.
De workshop is geheel georganiseerd en uitgevoerd door het zelfstandige bedrijf Marok Food.

Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om u zakelijk rechtstreeks te wenden tot het management van Marok Food om uw ongenoegen en eventuele vragen over de eindrekening kenbaar te maken.

Het team van Euthalia

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr