Det absolut bedste originale slik til halv pris. Jeg bruger Eventyrslik hver måned det sparer så meget når man spiser slik. God Service. Kæmpe kado herfra. 👍
Jeg lavede en større bestilling, som jeg hurtigt fortrød da jeg alligevel fandt et billigere alternativ. min ordrebekræftigelse kom kl. 15.49. 18 min senere (kl 16.07) sender jeg min anmodning... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Altid hurtig til at svare. De er meget venlige og kommer med gode forslag hvis varen som er bestilt ikke er på lager. De har alt det jeg har bruge for og de er min Wasa snacks😁😁😁😁
Vom Unternehmen geschrieben
Danmarks nok billigste Slikportal 👑
Paul Bergsøes Vej 47, 2600, Glostrup, Dänemark
- 89 87 82 05
- support@eventyrslik.dk
- eventyrslik.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
De er fantastiske
Altid hurtig til at svare.
De har alt det jeg har bruge for og de er min Wasa snacks😁😁😁😁
Det absolut bedste originale slik til…
Frisk og sød
Frisk og sød, når kun det bedste er godt nok - ja, slikket og det øvrige sortiment ligeså! Christian fra kundeservice sendte mit humør højt til vejrs qua henvendelse omkring lev. af min bestilling Glæder mig til at modtage mine varer, så jeg kan glæde mine omgivelser med eventyrlige chokolader! Tak for jer.
Fantastisk service
Fantastisk service, så det kan helt sikkert anbefales at handle hos Eventyrslik.dk. Utrolig hjælpsomme og søde mennesker i kundeservice, der svarer overraskende hurtigt🤗 + 5 stjerner herfra! Gerne 10 stjerner, hvis det var muligt!

Antwort von Eventyrslik
Efter at have været i kontakt med…
Efter at have været i kontakt med kundeservice, kan jeg med glæde ændre min ene stjerne til 5. Det er simpelthen kundeservice ud over det sædvanlige, I fortjener helt klart ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Hilsen Gitte Henriksen
Billigt og hurtig ekspedition
Bestil og leveret samme dag!!
Det er den hurtigste levering!
Bestilte en masse juicer kl 14, de blev båret helt ind i min gang kl 20.30 samme dag!! Af en sød chauffør for Burd Delivery. Som var nyt firma for mig.
Total i orden service. Køber helt sikkert der igen👏🏻👏🏻

Meget hjælpsom.
Meget hjælpsom.
Havde ikke lige set der var røget en mail i spam.
Men der kom styr på det hele så snart jeg ringede.

Antwort von Eventyrslik
Meget fin service og flot udvalg!
Meget fin service og flot udvalg!!
Kommer helt klar til at bruge eventyrslik igen.

Fantastisk service
Fantastisk service. Fik min pakke med en dags forsinkelse. Der var lidt ekstra i pakken. Det er god stil. Første gang jeg prøver det men bestemt ikke sidste gang. Der er et lille eventyr med 🙃

Antwort von Eventyrslik
Lever op til deres navn.
Må tilstå jeg faktisk var ret sikker på ikke at modtage pakken denne gang (efter de tidligere uheldige episoder), men man må sige at i har virkelig gjort op for det. Tusind tusind tak.
Mine børn blev meget glade (og jeg selvfølgelig også) for at modtage denne pakke.
Tak for jeres håndskrevet besked som også virkelig opvejede.
Meget serviceminded det må man sige.
(Min fejl er helt sikkert, at jeg ikke stolede på at i ville komme med respons på en besked til jeres kontakt, det beklager jeg, det sker ikke igen).
I har så afgjort levet op til navnet eventyrslik nu. Endnu engang tak.

Antwort von Eventyrslik
Ikke muligt at afbestille ordre
min ordrebekræftigelse kom kl. 15.49.
18 min senere (kl 16.07) sender jeg min anmodning om afbestilling. (update - mailen med afbestilling fremgår med forskelligt tidspunkt, dvs også 18.07)
næste dag modtager jeg kl 8.59 en sms og en mail om at min pakke fra eventyrslik er på vej.
kl 9.00 modtager jeg en mail om at ordren ikke kan afbestilles da den allerede er pakket og sendt.
Sikke et sammentræf!
Jeg fik ellers god service med hurtig besked om mht datoerne på kasserne.
Jeg tænker mig da godt om endnu engang inden jeg bestiller noget der igen...

Ekseptionel kundeservice
Meget hurtig levering. Billig slik, varrierende og stort udbud af forskellige varegrupper. Så sidst men ikke mindst har de en kundeservice ud over det sædvanlige. Går meget langt for kunderne. Anbefaler den 100%.
Mvh Anne-Dorte

ok pris, suveræn leveringstid
Prisen kunne være bedre, men suveræn leveringstid

Antwort von Eventyrslik
Kanon og hurtig kundeservice!
Kanon og hurtig kundeservice!
Jeg placerer min ordre kl. 2 om natten, som pakkes, sendes og leveres indenfor samme døgn. Der var desværre sneget sig en fejl i pakken. Samme aften sender jeg en svarmail på min ordrebekræftelse vedrørende fejlen. Den følgende eftermiddag ringer Mathias fra Eventyrslik.dk og fortæller, at han har fikset det, så en medarbejder kommer forbi med en ombytter efter arbejdstid, hvis det var ok (bor i samme by). Han var iøvrigt så flink at ringe to gange i træk i stedet for at lægge en besked - nogen af os når den bare aldrig i første omgang. Kort efter ringede en sød ung fyr på døren med den rigtige vare og beklagede inderligt fejlen. Der var ingen tvivl om, at han tog det meget seriøst, selvom det reelt "bare" var slik. Så guldstjerne til den flinke medarbejder, som egentlig havde fået fri.

Antwort von Eventyrslik
Ros ros og et meget stort 5 tal fra…
Ros ros og et meget stort 5 tal fra mig(det højeste)..😁
Frisk slik hurtig levering
Meget lækkert
Bestilling bliver fremover altid hos jer.
Mvh fra en meget tilfreds kunde...Happy feet herfra.

Ualmindelig fantastisk kundeservice…
Ualmindelig fantastisk kundeservice bestilte en vare som desværre var udgået men både skrev en e-mail og havde telefonisk kontakt med dem for at finde en løsning på ordren. Vil helt klart anbefale dem til hver en tid

Antwort von Eventyrslik
Flinke mennesker at man har med at…
Flinke mennesker at man har med at gøre, og nemt at handle der. Stort UG.

Lækkerier
Hurtig levering, gode priser, dejligt med et udvalg af familiepakker. Kasserne med slik er originale og indholdet friskt og lækkert. Helt klart anbefalelsesværdige!

Eventyrlig kundeservice og levering
Aldrig har jeg fået en bedre oplevelse og service end jeg fik i dag fra eventyrslik, jeg er stadig virkelig imponeret her til aften.
I går bestilte jeg nogle kasser med slik hos eventyrslik, relativt sent på dagen og regnede ikke med de sådan lige koma afsted med det samme.
Den tanke blev hurtigt gjort til skamme, da jeg allerede en time efter min bestilling modtog track&trace fra GLS og min pakke var på vej.
Den blev så leveret dagen efter om morgenen. Da Jeg åbnede papkassen med de leverede varer var alt pakket ind individuelt i kvalitets bubblewrap. Grunden GLS hårdhændet håndtering af kassen var der desværre to kasser der var gået i stykker.
Jeg tog derfor nogle billeder og sendte dem til eventyrslik på mail. Der gik kun omkring en halv time så havde jeg modtaget svar på mail og eventyrslik erstattede de ødelagte kasser og sendte med det samme to nye afsted.
Jeg tænkte der nok gik en dag eller to før jeg fik dem, men igen leverer de service ud over det sædvanlige og en medarbejder tropper op på min adresse lige efter kl. 16 med de to kasser slik. Jeg var mundlam og dybt overrasket.
Jeg kan kun anbefale at bestille jeres slik her fremover. Priserne er fantastiske og billige, der er virkelig penge at spare og så får du oven i det en kundeservice der ikke bare er god, men fabelagtig og eventyrlig.
Fremover når der skal bestilles slik her i huset til fredage eller fødselsdage, så er der kun et sted at gøre det og det er eventyrslik.
Jeg kan kun anbefale alle andre at gøre det samme, i vil ikke fortryde det.

Antwort von Eventyrslik
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.