Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Katastrofal städning. Huset var renare innan städning. Massa fläckar i köket som dom påstod är av medlet dom städar med. Städarna stod och åt i vid köksön när jag åkte förbi huset. Ingen kommunik... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jag vet inte hans namn, men han är en väldigt otrevlig arbetare, han ville att jag ska flytta spisen själv! När jag såg att jag kommer att ringa chefen han börjar diskutera med mig! De har missat a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag vill bara säga att jag är verkligen nöjd med er service! Jag anlitade er för flyttstädning och har även haft städning varannan vecka under de senaste sex månaderna, och allt har fungerat jätte... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevlig kontakt med Adam vid offert och supertrevlig och proffsig medarbetare Aiza? som skötte städningen. Det vart kanonbra gjort och väl utfört!!! Det enda minus var att vi inte hade något nr att... Mehr ansehen

2,9

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Horrible work

Horrible work, had to do all cleaning my self in the end. Do your self a favour and find ANY other company since that will save you a lot of time

30. Juli 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Trevliga men ej bra städning.

Det gick fort boka och priset var relativt låg i jämförelse med andra erbjudanden vilket är ett +.

Det var lätt få kontakt med företaget och ett trevligt bemötande, också ett +.

Däremot var städningen dåligt utförd, stearinfläckar, tumavtryck, ej städat golv mm. Dock kom städare och fixade rent efter mitt klagomål men tyckte ändå inte att städningen var bra utförd. Man vill ha en känsla av att det är riktigt skinande rent och ordentligt/noggrannt gjort, så var det inte. Jag vill inte heller behöva säga till om att det inte är tillräckligt bra städat. Dock har personen som flyttat in i lägenheten inte klagat, vilket är positivt.

3. September 2024

Oseriöst företag, undvik

Anlita ej denna oseriösa företag till flyttstäd.
Fick gå och städa 2 timmar med min sambo efter att flyttstädningen inte gick igenom besiktning.

Dom hade inte städat alls väggar i badrum, eller runtom spis.
Fanns skoavtryck på golv, så jag fick moppar om golvet, och vattnet vart smutsigt, vilket betyder att dom haft säkert samma vatten i hinken på alla golv.
Fanns ett 10 tal punkter från besiktningen som var riktiga slarvfel som var snabba att åtgärda.
Tog upp dom värsta felen.

Att sen få kontakt med företaget efter städning och klagomål verkar vara omöjligt.
Svarar varken på mejl eller telefon.

Värdelös företag, undvik om du inte själv vill städa efter dom.

30. August 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Personen var trevlig men hen var jätte…

Personen var trevlig men hen var jätte sega.hen kunde inte alls prata svenska det var bara engelska. Det tog16 timmar för att göra klart lägenheten istället för 8 timmar som vi har kommit överens om och hen har inte hunnit städa badkaret jag gjorde det istället. Jag kan säga att jag var inte 💯 nöjd tyvärr.

1. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sämsta företaget jag varit i kontakt…

Sämsta företaget jag varit i kontakt med. Dem hade ut svart hårdvaxolja på hela mitt golv timmarna innan mitt flyttlass skulle gå så jag kunde inte flytta in som planerat. Hela golvet behövde bytas, vilket dem gjorde efter jäkligt mycket tjat från mig. Dem anställde några som aldrig bytt golv förut så dem fick lägga om golvet tre gånger då dem lagt dit trasiga plankor samt att dem inte tryckte ihop golvet ordentligt då det fanns sprickor mellan varje planka. Jag kunde flytta in efter dem åtgärdat golvet vilket tog tid, då lovade dem en ny flyttstäda i kompensation som de inte vill kännas vid nu, mindre än ett år senare. Deras kundtjänst är under all kritik, och dem tar inget på allvar och vill inte lyssna på deras kunder. Skriker tillbaka i telefonen och säger att jag ljuger fast jag blivit lovad en ny flyttstäd och sen lägger dem på. Fruktansvärd städfirma som framförallt inte kan städa, har aldrig flyttat in i en sådan oren lägenhet. Rekommenderar stark att välja en annan flyttfirma!!

8. August 2024

Anlita ej denna städfirma

Anlita ej denna städfirma. Dom glömmer att låsa huset efter flyttstädningen . Dom tog sönder avloppsrören under handfatet i badrummet som dom vill ej erkänna samt att dom vill ej bekosta reparationen.
Mycket otrevligt bemötande från deras chef.

29. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr