Exkuus Bewertungen 38

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als je meer wil leren over het genereren van leads en het opstarten van een online business dan ben je bij Kjell en Nomi aan het juiste adres. Zij bieden een complete blueprint aan die je meteen kan o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastische ondersteuning!!! meteen voelde ik dat ik een stap in de goeie richting zetten met Exkuus. Hele goede opvolging, begeleiding stap per stap, feedback en vragen worden steeds opge... Mehr ansehen

1. Coaching-Zentrum
  2. Online-Marketing-Unternehmen
  3. Marketingagentur

Vom Unternehmen geschrieben

Exkuus begeleidt ambitieuze 9-tot-5’ers die een eigen online advertentie bureau willen starten. Geen vage theorie, maar een duidelijk stappenplan dat de voorbije 5 jaar door meer dan 600 Vlamingen is bewezen. We bieden: • Een jaarprogramma (Anderzom) met 8 modules, wekelijkse coaching en 24/7 support. • Praktische tools zoals marktonderzoek templates, sales scripts, rapportagetools, juridische templates en een eigen CRM. Exkuus is erkend dienstverlener van de overheid, heeft 100+ video-getuigenissen, won als eerste Belg de "2 Comma Club Award", en hielp al honderden mensen richting een extra inkomen. Onze missie: 1 miljoen Belgen helpen ontsnappen aan de 9-tot-5.

4,7

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een traject dat mijn leven echt veranderd heeft

Op 12 april 2023 ben ik gestart bij Anderzom, en eerlijk.... had ik het maar eerder gedaan.
In 2021 had ik mijn eerste kennismakingsgesprek met Kjell. Toen dacht ik nog: Dit is vast één van de zovelen ik twijfelde. Maar ik bleef hem volgen op sociale media en langzaam overtuigde hij met met zijn echtheid, zijn kennis en zijn manier van communiceren. Uiteindelijk schreef ik me in, en ik heb daar geen seconde spijt van gehad.

"Kjell & Nomi" hebben een hart van goud. Ze staan altijd klaar voor je, geven eerlijke begeleiding en sturen je telkens opnieuw in de juiste richting. Ze willen écht dat je vooruitgaat, en dat voel je in alles wat ze doen.

En dan heb ik het nog niet gehad over de community
Die mensen voelen als familie. Iedereen helpt elkaar, motiveert elkaar en leert van elkaar. Twee keer per week krijgen we ondersteuning via video calls: vragen stellen, hindernissen oplossen, meedenken, je staat er nooit alleen voor.
Voor wie dit leest: dit traject is 100% aan te raden.
Alles wordt superduidelijk uitgelegd in de video’s, je kan ze zo vaak bekijken als je wilt en als je hiermee geen resultaat haal, dan ligt het echt niet aan het programma.
Een prachtig traject, een sterke structuur, oprechte mensen en een community die je draagt.
Eerlijk? Anderzom heeft mijn leven veranderd"

Marc Jacobs

30. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel tevreden over de aanpak.

Exkuus heeft me veel bijgeleerd op gebied van het zakelijke maar ook persoonlijke ontwikkeling. Zeer correcte firma met zeer bekwame personen aan het roer. Zeer behulpzaam. Doe zo verder, ik ben heel tevreden. Dorine uit Kortrijk

6. November 2025

Online Marketeer @ EXKUUS

EXKUUS Online Marketing OPLEIDING bij Kjell & Nomi – EXKUUS

Van 9 - 5 naar ONLINE MARKETEER met EXKUUS van Kjell en Nomi heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen! Het 8- en meer modulesysteem is superduidelijk, praktisch en meteen toepasbaar. Je krijgt tonnen waardevolle content, tools, scripts en resources die je enorm veel tijd besparen.

De community voelt écht als een warme familie en de persoonlijke coaching van Kjell en Nomi maakt het traject uniek – ze denken met je mee en helpen je stap voor stap vooruit.

Het feit dat het programma erkend is via de KMO-portefeuille geeft extra vertrouwen. En ja, die 90-dagen-garantie? Helemaal waargemaakt! Ik vond mijn eerste klant binnen de termijn.

Kortom: een complete, professionele en inspirerende cursus die zichzelf dubbel terugbetaalt. Aanrader! Immosads.be

Beste beslissing in 2024 en 2025

Dit is het meest uitgebreide coaching traject die je kunt volgen als je daadwerkelijk een online zaak wilt opstarten die winstgevend is en waarvoor je 0,0 voorkennis nodig hebt. Kjell en Nomi stomen je mentaal klaar, helpen met de zakelijke opstart, en helpen samen met jou ieder probleem oplossen die zich aandient. Ze zijn zeer toegankelijk door de persoonlijke begeleiding op maat. Geen enkele vraag is hun teveel. Het programma wordt ook continu aangepast aan alle nieuwe ontwikkelingen die zich voordoen om succesvol te adverteren alsook de beste manieren om klanten te zoeken maar vooral hoe help je jou klant vooruit zodat lange samenwerkingen mogelijk zijn. Kjell heeft tonnen ervaring vanuit zijn eigen marketing bureau en hij deelt meet veel plezier alle in en outs om jou zo goed mogelijk vooruit te helpen. Vanuit de community ben ik persoonlijk getuige geweest hoeveel werknemers met het traject een extra inkomen konden realiseren tot uit opbouwen van een groot marketingbureau. Als je dit serieus neemt heb je 100% slaagkans. Na vele verschillende coaching programma’s te hebben gevolgd moet ik eerlijk zeggen dat dit het beste is wat België en Nederland te bieden heeft. Dit is zeker geen weggegooid geld. De beste investering die ik ooit gedaan heb. Dankjewel Nomi en Kjell voor jullie toewijding aan iedere cursist. Jullie zijn oprecht en eerlijk en willen ook dat iedereen slaagt. Doe zo verder!

Top!

3 jaar geleden de cursus gevolgd, door gewoon exact te doen wat ze zeggen en hoe ze het voorstellen, had ik het inschrijvingsgeld op 3 maanden terugverdiend. Ik werk nog steeds fulltime en heb mijn vaste klanten in bijberoep die me jaarlijkse een paar €1000 opbrengen. Er zijn veel scams en guru’s op het internet, maar dit is 100% legit. Ik was in’t begin ook sceptisch maar bon, het heeft mijn leven financieel een serieuze boost gegeven. Dit is makkelijk op te schalen, maar ik kies bewust om het als bijberoep te houden. Je zou verschieten hoe weinig handelaars gebruik maken van alles digitale mogelijkheden van het internet de dag van vandaag. :) Het enige zekerheid: stilstaan is achteruit gaan.

De juiste keuze

Dit traject heeft mij geholpen om online advertising volledig te begrijpen. Ik begon eraan met nul kennis van marketing en heb nu het gevoel dat ik zelfs meer weet dan vrienden die marketing hebben gestudeerd. Alles werd op een duidelijke en aangename manier uitgelegd, zonder dat het te ingewikkeld werd. Ik kon alles meteen toepassen in de praktijk, wat enorm motiverend werkte. Je merkt dat de cursus is opgebouwd vanuit ervaring en oprechte passie, niet alleen vanuit theorie. Voor mij was dit elke euro waard en ik zou elke dag opnieuw dezelfde keuze maken. Als je echt klaar bent met bij de pakken te blijven zitten en verandering wilt brengen, dan is dit de juiste keuze!

11. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben Nomi en Kjell al zo dankbaar…

Ik ben Nomi en Kjell al zo dankbaar voor alles wat ik van hun geleerd heb. Laten alles zien van in de praktijk zoals zij het ook echt uitvoeren. Een ganse community dat ook nog eens 2x/week elkaar steunt en tips geeft. Steeds op de hoogte van alle nieuwtjes door de masterclasses die aan bod komen. Een oprechte dank u wel aan deze 2 toppers

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Van mij krijgt Exkuus 5 sterren , zonder meer!

Aan Kjell en Nomi, beiden de zaakvoerders, zou ik via deze weg het volgende wensen te zeggen!) :j-De samenwerking die ik met Exkuus ben aangegaan is een zeer goede beslissing geweest; Waarom : Ze hebben een zeer goede kennis van zaken doen, op een manier die hen onderscheid van vele andere. Ik vrees dat ik mijn tekst wat te lang maak, maar dat vinden jullie vast niet erg he Toppers? Goed dan.
Ze bieden een programma aan dat garant staat voor leerzame, duidelijke, vlotte communicatie . Er zijn ook een tiental Modules +waardevolle bonussen, waar alles op een heldere manier en in mensentaal wordt uitgelegd, er is een uitgebreide community, met groep calls elke maandag en donderdagavond , gemodereerd door afwisselend Kjell & Nomi, waar iedereen die aanwezig is zijn/haar zegje kan doen met telkens een suggestie(s) waar je iets van kan meenemen .Je kan ook een 1 op 1 gesprek vragen, wanneer je er nood aan hebt. Men kan via de interne chat gaan om berichten te sturen etc. Je kan vragen stellen, suggesties naar voor brengen en much more.
Er zijn ook toppers die initiatief nemen en u de mogelijkheid geven om live gesprekken gesprekken te voeren en contacten leggen met mogelijke klanten als een stevige training voor het echte werk.
Wellicht ben ik nog niet uitverteld , maar dat is dan aan andere mensen.
Slotzin , een aanrader !

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super kerels en ongelofelijke coaches

Nomi en Kjell, zo zouden er meer mensen / coaches in deze wereld mogen zijn. Niets is te veel voor deze 2 gasten. Het geduld dat zij hebben om elke week naar ieders probleem te luisteren ( persoonlijk en professioneel ), hun oprechte mening en advies geven, ze sturen je onmiddellijk bij waar nodig. Helpen je on the spot met al je problemen / advertenties / campagnes etc... De commitment dat deze 2 heren hebben is een inspiratie voor zo velen van ons, zij geven elke keer zelf als eerste het voorbeeld. De opleiding zelf is crème de la crème, recht vanuit de praktijkervaring met hun eigen advertentiebureau omgezet naar een cursus die iedereen van jong en oud kan leren en toepassen. Jullie 2 gasten zijn op het perfecte moment gekomen in ons leven, het enigste dat nog leuker had geweest is dat ik jullie vroeger had leren kennen. 2 toppers met een ongelofelijke mindset om het beste in iedereen naar boven te laten komen zodat iedereen zijn eigen succesverhaal kan schrijven en maken .

Is Exkuus een scam? Eindelijk de waarheid:

Zeggen dat Exkuus mijn leven heeft verandert is een understatement.
Erger zelfs, het zou hen beledigen!

Net als iedereen geloofde ik dat alle opleidingen om geld te verdienen een scam waren. (get rich quick, Ponzi's, etc..) Spijtig genoeg is dit wel de norm.

Totdat ik toevallig in een lounge Kjell Fruytier tegenkwam.
Dit was mijn eerste "interactie" met Kjell.

Ik zat op mijn gemak te genieten van mijn glasje bruiswater en mijn beste maat van zijn mojito terwijl Kjell aan het spreken was met een potentiele klant.
Ik hoorde hen spreken over gigantische bedragen en adverteren op sociale media.

Mijn maat en mij waren verbluft.

Ik wil verder geen privédetails geven, maar laten we zeggen dat ik die avond de grootste spijt van mijn leven had: dat ik Kjell niet had gevraagd of hij mij kon helpen om ook een business te starten.

Maanden later zie ik een advertentie van Kjell, een workshop om zelf een internetbedrijf te starten en een extra inkomen te genereren.

Ik besloot op dat moment om alles te doen om aanwezig te zijn. Ik voelde dat dit moment mijn leven zou veranderen!

Die workshop (die goeikoper was dan uitgaan in de overpoort) gaf mij alle nodige info om mijn eerste advertentiecampagne op te stellen en hoe ik mijn eerste klant kon vinden.

2 weken later had ik mijn eerste klant.

Dat was zomer 2024.

We zijn nu november 2025, ik ben ondernemer, heb meerdere klanten die elk honderden of zelfs duizenden euros betalen per maand om voor hen advertenties te maken, campagnes te beheren.
terwijl ik enkel in het weekend werk.

Waarom enkel in het week-end?

Ik ben nog full-time student (72 studiepunten) in de ingenieurswetenschappen aan de UGent en verdien evenveel als een startende ingenieur.

Mensen, besef dat ik maar 1 van de 600+ gevallen ben, de meeste van hen hadden het nog moeilijker dan mij!

Ik ben gestart met 0 kennis en ervaring.

Het begon bij één beslissing:
Begin ik "ooit", of begin ik NU?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor mij een lifechanger die ik enkel kan aanraden.

Als ondernemer in crisis arriveerde ik bij Exkuus - Kjell, Nomi en zijn team zorgden met hun cursus en aanbod niet alleen voor een mindswitch, maar ook met een programma vol kansen, mogelijkheden en resultaten. Ik ervaar vandaag nog steeds de meerwaarde van wat Exkuus mij bezorgd heeft. Op ondernemersvlak, maar ook menselijk vlak kon ik stappen zetten dankzij hun. Wil je een nieuwe stap in je leven zetten, je eigen bedrijf starten maar ook groeien in persoonlijke groei?Dan zijn Kjell & Nomi van Exkuus de geschikte partners in crime.

Dankbaar sinds 2021 tot op heden

Zelf met exkuus beginnen werken in 2021, geen piramide scheme, mlm of "get rich quick" scheme...WEL een programma dat van A tot Z leert hoe een bedrijf te starten (praktische zaken en theoretisch) en je haarfijn op makkelikk te volgen wijze uitlegt hoe je klanten maakt, contracten opstelt en succesvolle diensten verleend aan je klanten. Behalve alle trainingen zijn er nog coachingcalls met motivatie, tips, tricks en lessen op alle gebieden. En mentors die er ook ECHT voor je zijn, zelfs jaren later. Altijd tevreden en dankbaar geweest voor de ads die ik zag passeren, want deze stap heeft wel degelijk bewezen aan mij en heel veel mensen dat het echt anders kan en mogelijk is. Ook in een steeds veranderende economie. Thx kjell en nomi en thx exkuus!!

Eindelijk een betrouwbaar…

Eindelijk een betrouwbaar coachingprogramma in België dat doet wat het belooft. Dankzij Nomi en Kjell ben ik in een paar maanden tijd sterker gegroeid dan in jaren ervoor. Niet alleen in kennis, maar ook als ondernemer en als mens.

Wat het voor mij zo sterk maakt, is de combinatie van hun eerlijkheid, hun technische diepgang en de manier waarop ze altijd de tijd nemen om mee te denken, ook over moeilijke situaties.

De community rond hun bedrijf is nog een extra cadeau. Ambitieuze mensen, elkaar vooruit duwen, elkaar helpen. Je voelt gewoon dat iedereen vooruit wil.

Ik heb al in heel wat opleidingen geïnvesteerd, maar dit is zonder twijfel de meest compleet, praktische en oprechte begeleiding die ik al heb gehad.

Voor wie in Vlaanderen écht stappen wil zetten, is dit geen uitgave, maar een investering die zichzelf terugbetaalt.

8. September 2025

Dit zijn toppers

Dit zijn toppers! Mijn bedrijf heb ik kunnen opzetten & opschalen door de hulp van Kjell en Nomi. Deze 2 mensen weten oprecht waarmee ze bezig zijn en doen dit dan ook in de praktijk. Geen loze beloftes en een community waar je echt iets aan hebt. Voor iedereen die een online bedrijf wilt opstarten en vrijheid wilt, bij Exkuus ben je aan het juiste adres.

STERK AANBEVOLEN

Als trouwe klant van dit bedrijf (sinds 2021) kan ik bevestigen dat ze meer dan hun beloften waarmaken. Een online cursus die steeds up to date wordt gehouden en meerdere keren per week(!!!) begeleiding via coachingcalls. Waar je al je vragen kan stellen, ze even meekijken naar onze eigen advertenties én in hun kaarten laten kijken over hoe zij het aanpakken voor hun bedrijf en hoe hun cijfers zijn. Ze zeggen niet "zomaar wat" ze doen het letterlijk voor. Top gasten,doe aub zo verder!

22. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De zoveelste online guru die zelf geen…

De zoveelste online guru die zelf geen trackrecord van succesvolle marketingbedrijven heeft maar slechts geld verdient met zijn veel te dure cursus aan naïeve mensen te verkopen.

15. Mai 2025
Exkuus-Logo

Antwort von Exkuus

Bedankt voor uw feedback.
We vinden het jammer om deze review te lezen, zeker omdat u nooit deelnemer bent geweest aan één van onze programma’s en we u niet terugvinden in ons klantenbestand.

Bij Exkuus hechten we veel waarde aan correcte informatie. In tegenstelling tot wat hier wordt vermeld, runnen we wel degelijk een actief marketingbureau, waarmee we dagelijks campagnes beheren voor Belgische ondernemers.
Onze cursisten leren dus géén theorie, maar precies wat wij elke dag in de praktijk toepassen.

Daarnaast werken we met:

Erkende overheidssubsidies (KMO-portefeuille)

100+ echte video-getuigenissen van klanten

Meer dan 5 jaar aan bewezen cases

We verdienen ons inkomen niet door mensen iets te “verkopen”, maar door hen te helpen een winstgevend online advertentie bureau op te bouwen - wat al honderden cursisten succesvol hebben gedaan.

Mocht er miscommunicatie zijn of wilt u graag toelichten waar uw feedback vandaan komt, dan luisteren we graag.
We staan altijd open voor eerlijke en correcte reviews, maar reageren wanneer er onjuiste informatie verspreid wordt.

U mag ons altijd rechtstreeks contacteren via info@exkuus.be

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Get rich quick scheme

Get rich quick scheme. Deze jongen zit over heel youtube in de ads. Ga hier niet op in, want het enige wat deze jongen verkoopt is kennis die je gemakkelijk ergens anders gratis kan vinden.

3. März 2022
Exkuus-Logo

Antwort von Exkuus

Bedankt voor uw bericht.
We vinden het belangrijk om correcte informatie te delen, daarom reageren we graag op deze uitspraak.

Voor alle duidelijkheid: u heeft nooit deelgenomen aan één van onze programma’s, dus deze review is niet gebaseerd op een echte ervaring.

Ons bedrijf draait geen “get rich quick scheme”. Integendeel - we leren mensen hoe ze stap voor stap een echt, winstgevend online advertentie bureau opbouwen.

Dat doen we op basis van praktijkervaring, omdat we zelf een actief marketingbureau runnen waar we dagelijks campagnes beheren voor Belgische ondernemers.

Daarnaast beschikken we over:

Erkende overheidssubsidies (KMO-portefeuille)

100+ echte video-getuigenissen

5 jaar track record in de markt

De kennis die we aanleren is geen “gratis info van internet”, maar aangevuld met frameworks, scripts, begeleiding, case studies en begeleiding die onze deelnemers effectief naar hun eerste betalende klanten helpt.

We staan altijd open voor eerlijke ervaringen van echte klanten.
Bij onjuiste of misleidende claims geven we graag context zodat toekomstige lezers een correct beeld krijgen.

Mocht u dit verder willen toelichten, dan horen we het graag via info@exkuus.be

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr