Fantastisk oplevelse. Hun gjor et godt stykke arbejde , jeg er en meget tilfreds ny kunde som ville komme igen og er virkelig glad for resultatet 🤩 mvh Nadia
Unternehmen hat geantwortet
Det var en rigtig god oplevelse, fordi jeg fra starten følte mig tryg og det var en meget professionel behandling. Jeg fik forklaret løbende, hvad der skulle ske og hvilke produkter der blev brugt ti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Professionel hårpåsætning af hair extensions i Aalborg. Få desuden lavet lash lidt eller tandblegning hos Extend Your Beauty. Hos mig er du som kunde i centrum og jeg sikrer mig, at du går ud af døren med et flot resultat som du er tilfreds med. Jeg tilbyder de fleste metoder i Nørresundby
Forbindelsesvejen 134, 9400, Nørresundby, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Antwort von Extend Your Beauty
Hold da op noget lækkert hår! Og hurtig levering, trods det har været påske. Ikke nok med det, så har jeg modtaget nogle prøver på noget hår treatment, hvor er det bare god stil 😍🤌🏼 og som om det ikke var nok, så fik jeg endda en mega kær tegning fra Emily med i prisen, hvor blev man glad. Jeg glæder mig til, at få håret i! 🥰

Antwort von Extend Your Beauty
Kan på ingen måde anbefales. Jeg var så uheldig natten til min aftalte tid, at blive indlagt på sygehuset og fik ikke min tlf med på sygehuset, så fik skrevet fra facebook om at rykke tiden. Helle prøvede selv dagen før og rygge tidspunkt, og alligevel var der ingen forståelse, ingen ny tid men flere sms med advarsler om inkasso og en mobileanmodning fra helle om jeg skylder 1600. Så hvis sygdom eller andet livsvigtifr så glem alt om empatu og forståelse

Antwort von Extend Your Beauty
Hurtig levering og produktet levede absolut op til forventningerne

Antwort von Extend Your Beauty
Jeg syntes det var en virkelig god oplevelse. Jeg har ikke tidligere fået lavet extension, men Helle tog sig god tid og var super god til at forklare om muligheder, farvevalg og vedligehold. Vil virkelig anbefale hende også som nybegynder inden for dette emne.

Antwort von Extend Your Beauty
Som altid havde jeg igen en skøn oplevelse hos Helle.
Jeg kommer altid derfra med det flotteste hår og har haft en hyggelig stund. Jeg er fuldt ud tilfreds

Antwort von Extend Your Beauty
Det var en rigtig god oplevelse, fordi jeg fra starten følte mig tryg og det var en meget professionel behandling. Jeg fik forklaret løbende, hvad der skulle ske og hvilke produkter der blev brugt til behandlingen.
De bedste anbefalinger til Extend your beauty. 😊

Antwort von Extend Your Beauty
Jeg har fået brow lamination for første gang og er meget tilfreds med resultatet👍🤩og takker for den faglige vurdering også🙏🏻

Antwort von Extend Your Beauty
Helle det søde menneske💗får min bedste anbefaling.
Er kommet hos Helle et par år og jeg går altid glad og super tilfreds derfra .
Man møder altid hendes behagelige væsen og der gives kyndig råd og vejledning💗✂️

Antwort von Extend Your Beauty
Super hyggelig klinik, har kommet ved Helle i lidt over et år nu, og får lavet genius weft. Får altid det pæneste hår, super dygtig og har helt styr på tingene. Kan klart anbefales ♥️

Antwort von Extend Your Beauty
Bare god stemning i klinikken, og elsker resultatet hver gang.
Helt klart mit stamsted fra nu af og fremover ❤️

Antwort von Extend Your Beauty
Jeg synes fra hjertet af, at Helle er dygtig. Jeg har fået lavet hår ved hende et års tid nu, og jeg synes kvaliteten er meget god, og sidst men ikke mindst, så er Helle dygtig til hendes arbejde! Der er altid god service på, og Jeg elsker mit hår, og det påsat korrekt. Jeg kan klart anbefale!!
Er kommet hos Helle i nogle år nu, og har altid fået top service 🙂. Håret er virkelig god kvalitet, har været på badeferie to gange, flader og føntørrer daglig mit lyse hår og trods det stadig lækkert og holder længe.

Antwort von Extend Your Beauty
Jeg var hos Helle i dag og som altid sød og imødekommende 👌👌 Jeg har gået hos hende i ca 3 1/5 år og vil klart anbefale hende,hun er dygtig og siger sin mening Har fået lavet hot fusion og har altid været tilfreds så 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️herfra Vh Poula

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har været fast kunde hos Helle i mange år, og jeg kunne ikke forestille mig at gå andre steder 🤩Jeg startede med hot extensions og har nu Genius weft – og uanset metode har jeg altid følt mig i de bedste hænder. Helle er utrolig dygtig, professionel og ærlig i sine råd om valg, pleje og vedligeholdelse af hårextensions. Hun går virkelig op i, at resultatet bliver både smukt og naturligt.
Servicen er altid i top, priserne er meget rimelige, og hendes bookingsystem fungerer nemt og effektivt. Man går altid derfra med lækkert hår og en rigtig god oplevelse – Helle får min varmeste anbefaling! 💕

Jeg kan klart
anbefale at få lavet hår hos Helle.
Hun er super dygtig, imødekommende og altid i snakke humør ☺️
Hun kommer altid med et smil til en god oplevelse.
- Pernille 😍

Antwort von Extend Your Beauty
Som altid en virkelig god service! 😍 dejligt sted at komme, der altid godt humør og god stemning 🫶🏼

Antwort von Extend Your Beauty
Har i dag fået påsat nyt hår, som altid flot arbejde , og altid meget professionel hvis man ønsker yderligere vejledning 😉 mit hår holder virkelig længe, god kvalitet , denne gang 11 mdr siden jeg sidst fik nyt .
Kan varmt anbefale Helle , hendes faglighed , og altid skønne humør . Kunde igennem flere år
5 ⭐️ herfra

Antwort von Extend Your Beauty
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.