Nieuw “Extreme” zijn ze zeker, in het verwoesten van je meubels. Wij hebben zowel ons kleed als ons bed laten reinigen, maar zijn achtergebleven met ernstige strepen en vlekken. Het resultaa... Mehr ansehen
Afspraak snel gemaakt, vriendelijk personeel aan de telefoon. Nooit verwacht dat mijn combi magnetron weer helemaal schoon zou kunnen worden na 16 jaar, maar Michael heeft dit toch echt geflikt! Vrien... Mehr ansehen
Via de website een contactformulier ingevuld en ik werd vlak daarna al gebeld. Man aan de telefoon was uiterst vriendelijk en een afspraak was snel gemaakt. Dag van te voren werd ik nogmaals gebeld... Mehr ansehen
Schade na reiniging en geen reactie
Nieuw
“Extreme” zijn ze zeker, in het verwoesten van je meubels.
Wij hebben zowel ons kleed als ons bed laten reinigen, maar zijn achtergebleven met ernstige strepen en vlekken. Het resultaat was zelfs slechter dan vóór hun komst. Daarnaast hebben zij ons bed zo nat achtergelaten dat wij er twee dagen niet in konden slapen.
Wat het nog erger maakt, is dat er vervolgens geen enkele vorm van communicatie mogelijk is. Berichten worden genegeerd en alle andere vorm van contact krijgen is onmogelijk.
Gelukkig heeft onze jurist dit inmiddels via de verzekering opgepakt.
Ik raad dit bedrijf ten zeerste af. Als je je meubels lief hebt ga je niet naar dit bedrijf.
Waardeloos
Een aantal weken geleden mijn bank laten reinigen. Dit is prima gedaan. Alleen na afloop zaten er allemaal vlekken op mijn vloer (impregneer) die er helemaal in getrokken zijn. Meerdere malen gebeld, geappt en gemaild, geen reactie. Waardeloos. Ik laat het hier niet bij zitten
Afspraak gemaakt om onze beige bank te…
Afspraak gemaakt om onze beige bank te laten reinigen ! Nadat klaar was kon ik er 24 uur niet opzitten ! Daarna zag ik toch nog een vlek! Ze opgebeld en ze kwamen nog keer terug om het te behandelen! Erg goede service en nu vlek er uit!
Vandaag is mijn oven gereinigd en weer…
Vandaag is mijn oven gereinigd en weer helemaal showroom waardig. Aardige meneer, professioneel, vlot, kortom: een aanrader en goede ervaring.
Gewoon slecht
Half november mijn beide ovens laten reinigen. Omdat ik pas 1 dag van te voren gebeld werd kon ikzelf niet aanwezig zijn maar was mijn zoon thuis.
De afspraak was keurig op tijd en raaste in hoog tempo door onze ovens.
Ik kwam thuis en schrok me kapot. Had ik hier echt voor betaald ? Het raam en de rubbers waren niet gereinigd en een oven zat nog onder de witte poeder/pasta.
Helaas was ikzelf niet thuis maar ik had nooit afgerekend als hij de ovens zo had achtergelaten.
Ervaring met Extreme Home Care – Zeer tevreden
Vandaag zijn er twee heren van Extreme Home Care bij mij langs geweest. Eén voor het reinigen van mijn oven en Patrick voor het schoonmaken van mijn bank en kleed. Beiden werkten ontzettend netjes en professioneel.
Mijn oven ziet er weer uit als nieuw en ook mijn bank en kleed zijn prachtig opgeknapt — ik ben nu al heel blij met het resultaat!
Wat ik ook erg waardeer, is dat ze aangaven dat ik altijd contact mag opnemen als er na het volledig drogen toch nog vlekjes zichtbaar zijn.
Kortom: uiterst tevreden over de geleverde werkzaamheden. Echt een aanrader!
Erg tevreden..Bedankt Edwin
Edwin is erg professioneel hij heeft alles goed uitgelegd.
De for and after was heel goed te zien en ik was heel tevreden.
Bedankt Edwin voor mijn super schone oven.
Mijn bank en fauteuils zijn weer schoon…
Mijn bank en fauteuils zijn weer schoon en als nieuw! Hele aardige jonge man, duidelijk uitleg. Echt een aanrader, bedankt!😁
Super tevreden!!
Keurig optijd, zeer vriendelijk, Jeffrey dankjewel mij oven is als nieuw , dit had ik gehoopt maar niet verwacht !!
Super tevreden tot een volgende keer 😀 Monique
Zeer teleurstellende ervaring met Mike en zijn bedrijf.
Zeer teleurstellende ervaring met Mike en zijn bedrijf.
Ze beloofden een “no cure, no pay”-constructie, maar na vijf maanden hebben we nog steeds geen betaling ontvangen. Er is letterlijk niets uitgevoerd aan ons project, en toch wordt ons geld vastgehouden.
Na talloze telefoontjes en chats gaven ze uiteindelijk toe dat we een terugbetaling zouden krijgen, maar ook dat bleek loos: wachten, wachten, en nog steeds niets ontvangen. Tot overmaat van ramp vroegen ze ons eerst onze negatieve reviews te verwijderen voordat er iets zou gebeuren.
Je geld wordt gegijzeld en als je niet precies doet wat zij willen, geldt hun “no cure, no pay”-belofte ineens niet meer.
Geen ruggengraat, onprofessioneel, en absoluut onbetrouwbaar.
Er zijn genoeg alternatieven die wél professioneel werken en jou als klant centraal stellen. Zeker geen aanrader.
Extreemhomecare chanteert klanten
Ik wacht nog steeds op mijn geld van december vorig jaar Excremehomecare wil mij geld alleen terugbetalen als ik mijn slechte review verwijder schandalig dus ik doe nogmaals een oproep stuur mijn geld terug zsm dan is iedereen tevreden geloof mij!!!!!!!!
Witte teddy bank reiniging
Josha is bij ons langs geweest om onze teddy bank te reinigen.
Vriendelijke jongen en zeer beleefd.
Nadat hij weg was zag ik allemaal strepen in de bank.
Opnieuw gebeld en Josha is weer terug gekomen om de strepen eruit te halen.
Hij gaf wel aan geen 3e keer terug te komen maar hoop ook niet dat dit nodig is.
Goede ervaring met dit bedrijf!
Onbetrouwbaar bedrijf. Ovens waren redelijk schoongemaakt maar zeer slechte service
Ovens waren redelijk schoongemaakt. Na afloop bleek lampje stuk gemaakt te zijn en de roosters er verkeerd om terug ingezet. Na herhaaldelijk bellen en appen geeftdit bedrijf niet thuis. Er wordt niet opgenomen of terug gebeld. Uiteindelijk met een slechte review gedreigd en toen werd er eindelijk een afspraak gemaakt om het te fixen. Kwamen natuurlijk niet meer opdagen, vrije dag voor niks opgenomen. Onbetrouwbaar
Ovenreiniging door Jeffrey
Jeffrey kwam precies op de afgesproken tijd aan en klaarde de klus binnen anderhalf uur. Onze oven ziet er weer fantastisch schoon, fris en blinkend uit. Echt een aanrader.
Zeker aan te raden
Paar weken geleden mijn bank gedaan en ik moet zeggen echt vakmanschap jongeman zelf ook vriendelijk kwam tegelijkertijd dat ik een kast in elkaar moest zetten nadat ik klaar was had ik een schone bank nogmaals proficiat ExtremeHomeCare
Zeker aan te raden
Amazing! I cannot recommend them more!
I would give this company and Jeffrey more stars if I could!
We had Jeffrey over to clean our washer machine due to it having a horrible smell inside the drum. He did an amazing job, it looks brand new and has no smell at all! I would recommend the service to anyone. Absolutely amazing work, thank you!
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf. Afgesproken dat er om half 9 iemand zal zijn. Contact gezocht met, ik denk de eigenaar, waar ik de afspraak mee had gemaakt. Hij vertelde me dat degene van de planning dat vergeten was erbij te zetten (dat hij dus wat eerder kwam). Ik geregeld dat mijn kids door iemand anders naar school werden gebracht. Om 09:15 uur wordt ik gebeld door de jongen die zou komen dat zijn vriendin z’n sleutel bos per ongeluk had meegenomen. Hier kon ik nog wel om lachen natuurlijk. Maar ik zei, jij zal hier om 9u toch al moeten zijn? Hij zei, ik mijn planning staat tussen 9 en 10 uur. Wat een slechte communicatie daar. Uiteindelijk kon de afspraak dus niet doorgaan, terwijl ik hiervoor speciaal een betalende klant had verzet in mijn salon. Waar ik het meest boos over ben is dat de eigenaar niet eens het lef had om mij zelf te bellen en te woord te staan. Nee.. dit laat hij iemand anders oplossen en vervolgens heb ik ook niks meer van de eigenaar gehoord. Hij had op mijn minst mij even kunnen bellen. Dus mensen: MAAK HIER GEEN AFSPRAKEN WANT HET IS ZONDE VAN JE TIJD!
Bankreiniging, wat een vakwerk!
Vandaag is onze bank gereinigd, echt top en vakwerk. Zeer klantvriendelijk en eindresultaat is beter dan verwacht.
Ga zo door, ik beveel jullie dan ook van harte aan 👌
Rico is een Topper
Rico is een Topper! Beleefd, werkt netjes en boven al : een blinkende oven. Dolgelukkig!!
Erg tevreden
Vandaag heeft Jeffrey onze combi magnatron/ oven super schoon gemaakt is weer als nieuw....
Ook de vaatwasser is weer heerlijk schoon.
Bedankt Jeffrey
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.