Fabrieklassiek Bewertungen 2

2. Konzertsaal
  3. Eventmanagement-Firma
  4. Tickethändler
  5. Veranstaltungsort für Livemusik

Fabrieklassiek organiseert exclusieve concerten met een missie om klassieke muziek naar iedereen te brengen die zich er voor wil openstellen. Te vaak word deze muziek gezien als een stoffig museumstuk in plaats van de rijke en levende traditie die het is. Bij Fabrieklassiek ervaar je prachtige muziek in een unieke locatie en authentieke ambiance! De pianist en oprichter van Fabrieklassiek -Alexander Chater- organiseerde in 2019 voor het eerst een klassiek concert in de Drilschuur, een fabriekshal in Schiedam. De muziek werd levend en de hele zaal voelde de kracht van de muziek. Vanaf dat eerste concert heeft Fabrieklassiek zich ontwikkeld tot een groeiende beweging van ambassadeurs en liefhebbers. Zo maakt Fabrieklassiek het concert samen met jou als publiek en word de muziek meer dan alleen geluid: Het word een ervaring die je samen deelt en voelt. De serie ging van 1 concert per jaar in 2019, naar meer dan 50 concerten per jaar in 2026 en zit verspreid door heel Nederland. Duizenden bezoekers hadden een positieve ervaring en voelden de magie van Fabrieklassiek. Naast de prachtige concerten is er een betrokken groep ambassadeurs die content delen of helpen als vrijwilliger bij concerten. Wil jij ook ambassadeur worden? Stuur je naam en (dichtsbijzijnde) stad in een WhatsApp bericht naar: +316 862 719 61 Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes, en als eerste getipt worden over aanbiedingen/acties? Schrijf je in voor de Fabrieklassiek nieuwsbrief via de website: www.fabrieklassiek.com Kom het nu ervaren bij Fabrieklassiek!

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

Fabriek Klassiek brengt je in vervoering.

Een unieke ervaring is het om de concerten van Fabriek Klassiek te beleven. Op bijzondere plekken, in bijzondere gebouwen met een unieke akoestiek, worden klassieke concerten door het land georganiseerd. Het concept is bedacht door Alexander Chater. Hij werkt samen met andere musici aan Fabriek Klassiek verbonden zijn. Op een laagdrempelige manier wordt een breed publiek bereikt. Alexander is een bijzonder getalenteerde pianist die o.a. een repertoire van Lizt virtuoos ten gehoren weet te brengen. Met zoveel passie en gevoel dat het niemand onberoerd kan laten. Het verhaal achter het stuk of de componist wordt vaak vooraf verteld waardoor de muziek nog meer tot de verbeelding spreekt. Een must om erheen te gaan niet alleen voor de kenners van klassieke muziek, maar juist ook voor de nieuwsgierige ontdekker. ( Pien )

30. August 2025