Product dat we in 1ste instantie besteld hadden was toch niet op voorraad. Zat paar weken gelevertijd op. Hier is door de leverancier niet tijdig naar ons toe over gecommuniceerd. Pas nadat we zelf g... Mehr ansehen
Op 25 april bestelling geplaatst. Leveren binnen 24 uur? Meer dan een maand later nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Telefonisch zijn jullie nooit bereikbaar, telkens zijn ' al jullie medewer... Mehr ansehen
After my payment I didn't receive anything. No items, no money back, no info. They ignore all my emails. Scammers
FacilityStore is de one stop webshop voor al uw professionele facilitaire producten.
Dokter van Deenweg 120, 8025 BN, Zwolle, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
2 keer nu de vraag wat ik van de service vindt maar bestelling nog steeds niet ontvangen!!

Antwort von Facility Store
Totaal geen informatie over de verwachte levertijd, nog dat de goederen onderweg zijn met PostNL.
Er zat één telescoopsteel van Vikan bij, die niet naar behoren functioneerde.
Dat kan gebeuren, het is hoe je het oplost. Die is retour gestuurd, en komt een nieuwe. Afgelopen vrijdag gebeld over de verzend status. Hij zou binnen zijn, maar voor de zekerheid zou ik vandaag maandag terug gebeld worden. Helaas niks gehoord, nog bestel/verzend status. Ik ben al ruim 2 1/2 weken verder na het plaatsen, van de bestelling.
Sorry maar voor mij geen facility store meer op zo'n manier.

Antwort von Facility Store
Super snelle levering van de juiste stofzuigerzakken!!
Dit is het tweede verzoek wat ik krijg voor een review maar voorlopig is het product nog niet geleverd. Een mailtje naar de klantenservice geeft ook geen informatie, behalve dat het geleverd wordt wanneer het binnen is. Ik begrijp dat het een product is wat in deze tijd zeer veel verkocht wordt maar 3 weken na bestellen zou een update qua levertijd toch wel prettig zijn.

Antwort von Facility Store
alles was zoals bedoeld, dik tevreden
16 april een order geplaatst. Tot nu toe geen bericht ontvangen. 2 dagen geleden gebeld. Geen contact met medewerker mogelijk. Alleen inspreken voicemail. Gedaan. Geen bericht. Vandaag weer gebeld. Weer voicemail... Wederom bericht achter gelaten, tevens gemaild.
Nog steeds geen bericht ontvangen! Ik snap dat levertijden langer kunnen duren, maar dan hoor ik dat wel graag.

Antwort von Facility Store
Besteld produkt nog steeds niet ontvangen. Ik word ook niet teruggebeld. Dit is laatste keer dat ik hier iets bestel.

Antwort von Facility Store
Papierdispencer compact en goed. Sneller geleverd dan verwacht. De prijs is ook goed. Alles top!
Zorgvuldig verpakt,voor korte termijn geleverd, geweldig