Jeg fikk først en utfordring på samme måte som andre her inne men etter dialog kom vi til en enighet. Det skal de ha kredit for og i ettertid så har jeg lært at det er så utrolig viktig og lese hva so... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Svarer ikke på mail og har ikke telefonnummer. Vi spurte om dette var gratis og de sier ja, mman får tilsendt en faktura uansett. Useriøst lureri. Som dere selv sier i svaret så må man aktivt kry... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Heilt forferdelig. Brukte den for eg er privat lærer, tenkte alt gikk fint til eg plutselig fikk en faktura på 500kr. Tydligvis så hadde eg berre betalt en sendings avgift på 3kr og en på 60kr men... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skam! Styr unna! Ble et offer til samme inkasso-skam system som fleste her. Dere forklarer dere at det er sånn deres systemmet fungerer, og ja det er åpenbart lovlig, men hvis ikke hensikten deres var... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Lureri! Fikk innkassovarsel fordi fakturert hadde sendt et smsvarsel, noe jeg ikke var klar over at de hadde lagt til! De spekulerer i at man går med på avtaler man ikke er klar over og tjener penger på denne måten.

Antwort von Fakturert AS
Jeg tar deres svar til orientering, men fastholder at jeg registrerte meg og brukte tjenesten som privatperson, og at det ikke fremsto tydelig at dette automatisk ble ansett som næringsvirksomhet. Jeg opplevde også at jeg mottok faktura med ca. 450 kr i tilleggskostnader allerede etter én dags forsinkelse, noe som for meg virket uforholdsmessig. Etter min mening må alle kostnader og konsekvenser være helt klare på forhånd, uten skjulte eller vanskelig tilgjengelige tillegg. Jeg håper dere tar dette med i videre arbeid slik at andre kunder unngår tilsvarende misforståelser.

Antwort von Fakturert AS
Tar seg betalt for tjenester du ikke har bedt om og tar hinsides purregebyr om du ikke betaler det innen 10 dager når de selv bruker flere dager på å svare på mail.

Antwort von Fakturert AS
Villedende prisinformasjon og ufullstendig avtale – anbefales ikke
Jeg bestilte en virtuell forretningsadresse og fikk oppgitt prisen som 449 kroner per måned. Ingen steder ble det informert om at prisen var ekskludert MVA. Da fakturaen kom, hadde selskapet lagt til MVA i etterkant uten at dette var nevnt i avtalen eller på bestillingstidspunktet. Dette er ufullstendig og villedende prisinformasjon.
Da jeg stilte spørsmål, fikk jeg bare standardsvar om bindingstid og ingen dokumentasjon på hvor eller hvordan jeg skal ha akseptert disse vilkårene. Hele avtalegrunnlaget er uklart, og prisopplysningene samsvarer ikke med det som faktisk ble presentert før kjøpet.
Jeg bestrir både faktura og kontrakt, og vil advare andre bedrifter mot å inngå avtale før dere har fått full oversikt. Dette oppleves ikke som seriøs eller trygg tjeneste.

Antwort von Fakturert AS
Et firma i lureri og dritt fra start av, gratis fakturering står de for. De tar betalt men sender ingen regning, de venter til de kan oversede til inkasso... Farens firma, skulle vært kjølhalt eller sløyet i det minste.

Antwort von Fakturert AS
Lett å registrere seg og meget brukervennlig, anbefales 👍🏻

Antwort von Fakturert AS
Det virker som om fakturert sitt mål er å drive mest mulig saker til inkassoselskapet som har felles eier, på bekostning av brukerne. Lovlig svindel.

Antwort von Fakturert AS
Jeg oppfatter Fakturert som en god og oversiktlig tjeneste som gir akkurat dt behovet jeg har

Ren svindel.
Sender faktura på 544 kr for å sende et sms-varsel selv om alle betalbare tjenester er slått av.

Glemte forfall på en fakura fra Fakturert AS,
og mottok en "purring" pålydende 470kr....
Hold dere unna dette drittselskapet!!
Burde vært et alternativ med null stjerner. Dette svindelselskapet reklamerer med at det er gratis å sende en faktura for så å gjøre det så lite brukervennlig som overhodet mulig for å lure folk til å måtte betale for noe de har huket av for deg på forhånd. De krever blodpris for disse tjenestene som man aldri har bedt om og selv etter innsigelse mot kravet så fortsetter de å kreve inn ved inkasso og mener at det holder at de selv motsetter seg innsigelse. De har nå holdt på med det tullet i godt over et år. Aldri opplevd maken til useriøst sirkus fra et firma noensinne! Inkassoselskapet de benytter er også eid av samme person som eier fakturert.no og fremstår som en ren svindelfelle for å lure forbrukerne til å bruke dem slik at de tappes for penger via hinsidige purring og inkassosalærer på mange ganger beløpet de skulle lure til seg i utgangspunktet. De er på ingen måte villig til å rikke seg fra dette hinsidige urettmessige kravet og fortsetter å sende purringer via inkasso samme hvor mye man bestrider svindelen!

Antwort von Fakturert AS
At det er gratis er sterkt misvisende. Dette er en betalingstjeneste.

Antwort von Fakturert AS
Skulle bare sende en gratis faktura, endte opp med masse ekstra gebyrer (som ikke var opplyst om eller veldig godt skjult). Fikk ordnet det til slutt, men ente med å bli en veldig dyr faktura.

Antwort von Fakturert AS
Helt ræva tar bare penger for å ikkje gjør en dritt
Sendt til inkasso 6 dager etter forfall.
Ikke sett epost med krav på 98kr. Fikk inkasso på 470kr. Ikke greit. Føler meg svindlet.

Antwort von Fakturert AS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.