Overordnet er Sannes Familiecamping et okay sted, men mine forventninger var højere i kraft af at det er en 5 stjernet campingplads. Campingpladsen var fuld booket og vi blev tildelt hvad... Mehr ansehen
Vi har været på Sannes Familiecamping i 5 dage med vores campingvogn. Helt fantastisk havudsigt fra stort set alle pladser. Ejerne har været meget søde og serviceminded hele vejen igennem. Alle f... Mehr ansehen
Virkelig dejlig campingplads, med store flade pladser til campingvognen. Den flotteste udsigt helt ned til vandkanten med kig til Christiansø. Super lækre bad og toilet faciliteter, der uanset... Mehr ansehen
Er lige kommet hjem efter et dejligt ophold i uge 21 .Dejlig og hyggelig plads hvor alt er i top, Dejlig udsigt til havet og ønsker man en rolig plads er det også muligt. Flotte badefaciliteter og... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
En skøn camplngplads
Dejlig udsigt til havet og ønsker man en rolig
plads er det også muligt.
Flotte badefaciliteter og flot køkken og altid venlige og søde ejere kan på det varmeste anbefales 😎😎😎😎😎
Ps vi kommer helt sikkert igen 😊😊😊😊😊
Virkelig flot og velholdt campingplads…
Virkelig flot og velholdt campingplads med altid rene servicebygninger, og et meget hjælpsomt og hyggeligt værtspar.
Vi booker helt sikkert en plads her igen.
De er bare for sløve
De er bare for sløve
Stedet er der ikke noget i vejen med. Men de er godt nok noget sløve når man skal have sit depositum fra rengøring tilbage.
Dejlig campingplads
Kan absolut anbefale denne campingplads. Luksus hytter, gode faciliteter og venligt personale.
Virkelig dejlig campingplads
Virkelig dejlig campingplads, med store flade pladser til campingvognen.
Den flotteste udsigt helt ned til vandkanten med kig til Christiansø.
Super lækre bad og toilet faciliteter, der uanset tidspunkt på dagen var helt rene.
Hele campingpladsen fremstod velholdt, ren og pæn, og har alt hvad man har brug for til en perfekt ferie.
Meget smilende og imødekomne værtspar, der ydede en formidabel service. Man følte sig meget velkommen på pladsen.
Gå afstand til Gudhjem (ca 15 min), der har den helt rigtige stemning, med masser af lækre og hyggelige spisesteder.
Vi kan kun varmt anbefale Sannes Familiecamping.
Tak for denne gang-vi ses helt sikkert igen (og så husker vi lige at tjekke ud til tiden ;)
Søren og Marlene (plads 95)