Fatbike Depot Bewertungen

1. Fahrradgeschäft

Fatbike Depot levert betaalbare en kwalitatieve fatbikes voor Nederlandse en Belgische markt.

Hervorragend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Toppie

Ondanks de chaos op de wegen met sneeuwval toch nog snel bezorgt! Goede communicatie, zeer heldere uitleg bij aflevering. En met de belofte van service aan huis!

8. Jänner 2026
Fatbike Depot-Logo

Antwort von Fatbike Depot

Beste Loïs,

Dank voor uw review. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe Engwe T14 E-Vouwfiets en uiteraard veilige kilometers toegewenst.

Team Fatbike Depot

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden! De levering was snel en alles is netjes verlopen. De medewerkers waren vriendelijk en hebben alles duidelijk uitgelegd en goede adviezen gegeven. Kortom, een top ervaring!

16. September 2025

Top bedrijf top service, klant op 1

Heb gisteren de fatbike gekregen die ik de dag ervoor besteld heb. Directe reacties via Whatsapp. Continue updates over de levering en een uitgebreide uitleg bij de levering. Ik kan niks anders zeggen dan top service. Klant staat echt nummer 1. Fatbike is ook top trouwens :-)

20. August 2025

Beste Service

In maart heb ik een fatbike voor mijn zoon gekocht. Die daarna netjes uit service thuis is afgeleverd.
Mijn zoon is nogal wispelturig en wou uiteindelijk toch het achterzitje op de fiets die standaard wordt meegeleverd bij aankoop (wordt niks extra voor gerekend) ook toen weer aan huis gekomen en het zitje geplaatst zonder daar extra kosten voor te berekenen.
Toen ik besloot om een tracker op de fiets te plaatsen heb ik daar externe bedrijven voor benaderd en dat was best een gedoe. Heb fatbike depot weer gebeld of ze mij daarmee konden helpen en ze hebben alles voor mij geregeld. Echt top! Helaas had de eerste tracker een fabrieksfout en ook toen is fatbike depot er achteraan blijven gaan voor mij tot alles goed geregeld was.
Later is mijn zoon gevallen en daarna zijn ze weer bij mij thuis gekomen om de fiets even na te kijken of alles nog naar behoren werkt.
Ik kan niet anders zeggen dat ik echt blij ben dat ik de fiets hier heb gekocht. De service is super goed, de jongens zijn vriendelijk en proberen met alles mee te denken!
Mijn nicht die haar fatbike ergens anders gekocht heeft kwam geen stap verder met het bedrijf, ze willen niet langs komen zit je moeilijk te doen met filmpjes maken en uiteindelijk was ik het zo zat dat ik fatbike depot gebeld heb of ze alsjeblieft konden helpen. Ook haar fiets hebben ze gerepareerd aan huis en werkt alles weer zoals het hoord.

6. Juni 2025

Top bedrijf!

Afgelopen vrijdagochtend een V8 fatbike besteld en dezelfde middag al keurig thuis afgeleverd door de chauffeurs van Fatbike Depot. Bedankt voor de snelle levering en duidelijke uitleg van de fiets. Top bedrijf!

22. November 2024