Fellos Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

There were some issues with responding on time, but they fixed it - it could me technical? Also support wasn't intuitive as I had to login to some different websites with unusual way, seemed kind of s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bezorging keurig en vooroverleg n.a.v. mijn huidig medicijn gebruik. Ik ben nu nog maar twee weken onderweg en ben benieuwd hoe het er over 3-4 maanden begint uit te zien. Innemen pillen geen proble... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Voor de eerste keer gebruikt volgens de bijlage instructie met veel succes. Eindelijk weer een erectie die meeteld in een goed sex leven. Bezorging helemaal top en begeleiding nog niet nodig.

Vom Unternehmen geschrieben

Fellos - Online zorg voor mannen, vertrouwd en altijd binnen handbereik. Fellos is een online kliniek met behandelingen voor erectieproblemen, premature ejaculatie, haaruitval en acne.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

378 Bewertungen

Alle Bewertungen

273 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Am inceput tratamentul cu finateride si…

Am inceput tratamentul cu finateride si dupa 3 luni incep sa vad rezultate impotriva caderii parului.

24. Juni 2026

Antwort von Fellos

Thank you for your review! We're glad to hear you're already seeing results after three months of treatment. We wish you continued success with your treatment, and if you have any questions along the way, we're always here to help.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor de eerste keer kennis gemaakt met…

Voor de eerste keer kennis gemaakt met Fellos. Ik werd op een zeer professionele en discrete wijze benaderd en behandeld. In de toekomst zal ik meerdere malen gebruik maken van de begeleiding van Fellos .

24. Mai 2026

Antwort von Fellos

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u de eerste kennismaking als professioneel en discreet heeft ervaren. Dat is precies waar wij veel waarde aan hechten. We kijken ernaar uit u ook in de toekomst zo goed mogelijk te mogen begeleiden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nog steeds niets gehoord en levering

Nog steeds niets gehoord, al 2 maanden betaald maar de medicijnen worden niet geleverd en ik moet er iedere keer zelf achteraan. Éenrichtingsverkeer, totaal niet geïnteresseerd in de klant.

18. Juni 2026

Beste Anthony,

Bedankt voor uw review. Wij begrijpen uw opmerking en vinden het vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen.

Onze excuses voor het ongemak. We hebben aanvullende informatie opgevraagd om de status van uw bestelling te controleren en ervoor te zorgen dat er een passende oplossing komt.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hoewel ík frequent op de hoogte…

Hoewel ík frequent op de hoogte gehouden wordt, heb ik tot op heden niets mogen ontvangen.
Vandaar dat ik de vraag naar mijn mening op zijn minst voorbarig vind.

1. Juni 2026

Beste Anthony,

Onze excuses voor het ongemak. Hoewel we u tussentijds zo goed mogelijk proberen te informeren over de voortgang, begrijpen we dat dit geen vervanging is voor een tijdige levering. We hebben aanvullende informatie opgevraagd om de status van uw bestelling te controleren en ervoor te zorgen dat er een passende oplossing komt.

Tot nu toe 3 sterren

Tot nu toe 3 sterren. Behandeling aanvragen en beoordeling voor een arts gaat vrij snel en zorgvuldig. Recept uitschijven ook. Nu de medicatie verzenden nog, dat wordt door een partnerapotheek ApotheekZorg in Bladel gedaan. Op 11 juni was het pakket klaar voor verzending en aangemeld bij PostNL met verwachte bezorgdatum de volgende dag, dat werd weer de volgende dag, en daarna weer de volgende dag. Nu heeft PostNL de voorspelde bezorgdatum maar weggelaten. Het pakket is alleen aangemeld bij PostNL. Ik ben benieuwd wanneer ze het daadwerkelijk aan PostNL overhandigen.

AANVULLING: Uiteindelijk op 16 juni de medicatie ontvangen. Al met al is het proces dus om en nabij een week van aanvraag, goedkeuring tot levering medicatie.

Beste Robert,

Bedankt voor uw review en voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat het aanvraagproces, de beoordeling door de arts en het uitschrijven van het recept naar tevredenheid zijn verlopen.

Wij begrijpen uw frustratie over de vertraging bij de levering. Onze excuses voor het ongemak. Wij nemen uw feedback mee in onze evaluatie van het verzendproces met onze partnerapotheek, zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Veel AI

Fellos beweert een gemiddelde reactietijd van 3 uur te hebben. Helaas heb ik dit zelf niet mogen ervaren.

Veel reacties zijn AI-gegeneerd. Mijn medicijnen worden al meer dan een week niet geleverd en er wordt geen werk van gemaakt, doordat ofwel alleen AI reageert of medewerkers geen actie ondernemen. Fellos geeft uiteindelijk wel de mogelijkheid om met anonieme (ogenschijnlijk gefingeerde namen zonder achternaam) en steeds wisselende medewerkers te mailen.

Uiteindelijk probleem opgelost. De reactie van Fellos hieronder is echter inaccuraat en heeft geen betrekking op het proces naar oplossing.

In mijn ervaring wordt er niet gereageerd bij meldingen van mogelijke bijwerkingen. Er wordt wél publiciteit gemaakt voor niet-gerelateerde medicatie, wat bij mij vragen oproept over de ethiek of het gebrek hieraan.

Beste klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat u deze indruk van onze dienstverlening heeft gekregen en dat uw probleem niet naar tevredenheid is opgelost.

Onze excuses voor deze ervaring. Wij hebben inmiddels aanvullende informatie opgevraagd zodat wij de situatie kunnen beoordelen en ervoor kunnen zorgen dat er een passende oplossing komt. Wij nemen uw feedback serieus en gebruiken deze om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hi.Have never received the item.

Hi.Have never received the item.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fellos is een computer gestuurd…

Fellos is een computer gestuurd bedrijf. Klachten worden beantwoord met nietszeggende AI gestuurde e-mails. Een simpel probleem met een betaallink wordt niet opgelost. Iemand die je telefonisch verder helpt is al helemaal niet aan de orde. Zelden zoiets meegemaakt.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik heb een lage dosering 20 mg om uit…

Ik heb een lage dosering 20 mg om uit te proberen. Geen hoofdpijn, maar wel meer last van mijn tinitus gekregen. Het middel help wel enigzins. Maar ik kan nog niet juichend enthousiast zijn. Ik denk dat ik het een langere tijd moet proberen.

10. Juni 2026

Beste heer De Jager,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Goed om te horen dat u enige verbetering ervaart. Het kan inderdaad enige tijd duren voordat het volledige effect van een behandeling duidelijk wordt.

Mocht u vragen hebben over uw behandeling of de ervaren bijwerkingen, dan kunt u altijd contact opnemen met ons medisch team voor persoonlijk advies.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vwb levering was ik niet tevreden en de prijs

Vwb levering was ik niet tevreden. Gezien de prijs heb ik mijn twijfels om nog een keer te bestellen. Ik vond het prijzig.

10. Juni 2026

Antwort von Fellos

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over de levering en dat u onze prijsstelling als hoog heeft ervaren. Wij nemen uw feedback serieus en gebruiken deze om onze dienstverlening verder te verbeteren. Wij hopen u in de toekomst alsnog een betere ervaring te kunnen bieden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle persoonlijke service en goede…

Snelle persoonlijke service en goede levering. Ook de nazorg is perfect.

9. Juni 2026

Antwort von Fellos

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, levering en nazorg. Dat waarderen wij enorm.

Fast!

The experience has been very helpful, as they're quite affordable and quick to respond! I've just been having some trouble adjusting my medication delivery dates, as halving the frequency of deliveries does not seem to get communicated very well within the company. Nevertheless, the experience is very quick!

8. Juni 2026

Antwort von Fellos

Bedankt voor uw review en positieve woorden. Fijn om te horen dat u onze service als snel en behulpzaam ervaart.

We begrijpen dat de afstemming rondom gewijzigde leveringsfrequenties beter kan. Dank voor deze feedback; we nemen dit mee om onze processen verder te verbeteren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

fellos leverd is de uitkomst

De service die fellos leverd is geweldig.

22. Mai 2026

Antwort von Fellos

Bedankt voor uw mooie review. Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Daar doen we het voor.

Werkt perfect

Werkt perfect! Top

7. Juni 2026

Antwort von Fellos

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat alles naar wens werkt. Dank voor uw vertrouwen in Fellos.

Deskundige ondersteuning

Deskundige ondersteuning

7. Juni 2026

Antwort von Fellos

Bedankt voor uw review. Fijn dat u onze ondersteuning als deskundig heeft ervaren. Dat waarderen wij zeer.

Betrouwbaar!

4. Juni 2026

Antwort von Fellos

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u ons als betrouwbaar ervaart. Dank voor uw vertrouwen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb een hele fijne ervaring omtrent…

Ik heb een hele fijne ervaring omtrent zoeken naar de juiste medicatie, dokters overleg en het alternatief wat ik wou proberen en daar een beter resultaat heb. Het enigste wat beter, sneller kan is de levering.

29. Mai 2026

Antwort von Fellos

Bedankt voor uw uitgebreide review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het medisch traject en de begeleiding.

Uw opmerking over de snelheid van de levering nemen wij mee. We blijven werken aan verbeteringen om onze dienstverlening verder te optimaliseren.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Krijg gewoon geen antwoord op mijn…

Krijg gewoon geen antwoord op mijn vragen traag in antwoord snel incasseren van je geld

En dan denkje ben er weer in getuint

4. Juni 2026

14 dagen nog geen medicijnen ontvangen

Medicijnen goedgekeurd sinds 20 mei en klaar voor verzending door appotheker. 14 dagen later nog geen medicatie ontvangen.

3. Juni 2026

Team Fellos

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr