Fellos Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

There were some issues with responding on time, but they fixed it - it could me technical? Also support wasn't intuitive as I had to login to some different websites with unusual way, seemed kind of s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We wilden eenmalig wat bestellen maar toen we wilden gaan betalen bleken we automatisch akkoord te geven voor een abonnement. NERGENS in het hele proces werd er iets gezegd over een abonnement.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bezorging keurig en vooroverleg n.a.v. mijn huidig medicijn gebruik. Ik ben nu nog maar twee weken onderweg en ben benieuwd hoe het er over 3-4 maanden begint uit te zien. Innemen pillen geen proble... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Voor de eerste keer gebruikt volgens de bijlage instructie met veel succes. Eindelijk weer een erectie die meeteld in een goed sex leven. Bezorging helemaal top en begeleiding nog niet nodig.

Unternehmen hat geantwortet

Vom Unternehmen geschrieben

Fellos - Online zorg voor mannen, vertrouwd en altijd binnen handbereik. Fellos is een online kliniek met behandelingen voor erectieproblemen, premature ejaculatie, haaruitval en acne.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

380 Bewertungen

Alle Bewertungen

276 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

heeft iemand ooit problemen gekregen…

ik had een vraag over de betaling en de IDIN identificatie tijdens bestel proces en omdat ik eerder niet had gedaan, ik was geschrokken van de waarschuwingen bericht van apple dus ik had mijn bestelling onderbroken maar ondertussen ik had al betaald. hierover mijn vraag, avonds laat, gesteld aan Fellos. ze kwamen met een heel helder antwoord en ook nog met de mogelijkheid, desgewenst
mijn betaalde bedrag terug te storten. super netjes en snel reactie. dank ervoor.

5. November 2025

Beste Emin,

Bedankt voor je review en fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen met je vraag. We horen t.z.t. graag hoe de behandeling bevalt.

Discreet

Snel geholpen, goed advies. Snel geleverd.

21. Oktober 2025

Antwort von Fellos

Bedankt voor je review. Mocht er iets zijn waardoor je niet geheel tevreden bent horen we dit graag.

Bij verdere vragen helpen we graag.

Groet,
Tom

gewoon goed

gewoon goed, voelt vertrouwd en snel geregeld.

3. November 2025

Antwort von Fellos

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent.

Moet even aan wennen

Moet even aan wennen

1. November 2025

Beste Antoon,

Bedankt voor je review. Indien je vragen hebt helpen we je uiteraard graag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

geen oplichting is een serieus bedrijf

nou, eerst dacht ik.........het is oplichting maar nee. serieus bedrijf en je moet gewoon alle stappen doorlopen. nu al 3 x iets besteld en alles wordt binnen paar dagen geleverd.

1. November 2025

Beste Edwin,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat we je scepsis weg hebben kunnen nemen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet bereikbaar; reageert niet op mail

Fellos blijft mijn vader van 85 maar bestoken met emails om zijn profiel af te maken. Hij wil geen profiel en ik heb al meerdere mails gestuurd met het verzoek hiermee te stoppen. Ze reageren niet op mail en de chatbot werkt niet. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar; er staat geen telefoonnummer op de website. En dat is wél verplicht voor webshops.
Als reactie op deze review kreeg ik de vraag 'kunt u een mail sturen'. Haha, dat heb ik 5 keer gedaan...

31. Oktober 2025

Beste,

Kunt u ons een mail sturen naar care@fellos.nl? De mail om een profiel af te ronden wordt automatisch verzonden wanneer iemand na betaling zijn profiel niet afrondt. Het afronden van het profiel is noodzakelijk om de aanvraag af te kunnen ronden.

Groet, Fellos Team

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gebruik de haartabletten nu ca

Gebruik de haartabletten nu ca. 6 maanden en merk idd dat er toch opnieuw kleine haartjes beginnen te groeien op de plekken waar ik dacht dit word helemaal niks!

29. Oktober 2025

Beste Michel,

Bedankt voor je review en wat mooi dat je resultaten begint te zien. Mochten we iets kunnen doen om je ervaring en tevredenheid te verbeteren dan horen we dat graag.

Goede diagnose

Goede diagnose, juiste medicatie met alternatieven, snel aflevering.

10. Oktober 2025

Antwort von Fellos

Bedankt voor je positieve review. We staan voor je klaar wanneer nodig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

It realy doesn't work at all

It realy doesn't work at all . . . . I unsubscribed and feel bad I tried and paid over €50 for this crab.

22. Oktober 2025

Dear Rene,

We’re sorry to hear that the medication didn’t work as expected. It’s possible that the dosage was too low for your situation. Finding the right medication and dosage can sometimes take a bit of time, and we’d be happy to help you with that.

Please send us a message at care@fellos.nl, and we’ll gladly think along with you to find a suitable solution.

Best, Team Fellos

Betrouwbaar en effectief!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Fellos.nl. De website is overzichtelijk, betrouwbaar en biedt deskundige informatie. De producten werden snel en discreet geleverd, wat ik erg prettig vond. Na gebruik merkte ik duidelijk verbetering en voelde ik me een stuk zelfverzekerder.

De klantenservice verdient ook een compliment, ze reageren snel en vriendelijk op vragen. Kortom, Fellos.nl is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat echt doet wat het belooft. Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar een effectieve en discrete oplossing.

7. Oktober 2025

Antwort von Fellos

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent. Groet, Team Fellos

quick

quick , quality items, good communication
will shop in the future

20. Oktober 2025

Antwort von Fellos

Thank you for your positive review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede en snelle beoordeling van de …

Goede en snelle beoordeling van de situatie/klachten en een snelle discrete afhandeling van de bestelling.

20. Oktober 2025

Antwort von Fellos

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn om weer een stevige jongen te voelen

Na de tweede keer gaf mijn partner te kennen dat het heel fijn was om zo'n stevige jongen weer te voelen.

16. Oktober 2025

Antwort von Fellos

Fijn om te horen dat je tevreden bent. We helpen je indien nodig in de toekomst graag weer. Groet, Team Fellos

Erg tevreden

Overzichtelijk, snel en prettig contact. Ik ben benieuwd naar de resultaten van mijn behandeling.

19. Oktober 2025

Antwort von Fellos

Fijn om te horen Dennis. We horen ook graag of de behandeling naar wens is. Groet, Team Fellos

It is simply the best

It is simply the best, like Tina Turner would say…

Wauw…

15. Oktober 2025

Antwort von Fellos

Great review Maurice! Many thanks for choosing Fellos!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The whole process was straightforward

The whole process was straightforward, with care of a dermatologist (in my case) throughout it. During the course of taking the meds you’re also taken care of by a dermatologist.

6. Oktober 2025

Antwort von Fellos

Thank you for sharing this review. We are happy to hear that you are satisfied with the delivered service.

Team Fellos

Super tevreden, mega ervaring

Zeer tevreden over Fellos. Men maakt 100% waar, wat men beloofd. Zeer professioneel, betrouwbaar en discreet geregeld.
Ik kreeg de pillen keurig op tijd binnen, en heb exact gebruikt zoals omschreven staat. Wat een mega ervaring, ik voelde me weer 18 jaar eventjes (ik ben 53).
Meer dan een uur heerlijk gevreeën, mijn partner was volledig voldaan en ik ook hahaha....bedankt Fellos.

17. Oktober 2025

Antwort von Fellos

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! We blijven je uiteraard ook in de toekomst graag van onze service voorzien.

Groet, Team Fellos

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr