Femalefitness Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har nu deltaget på Cecilias camps i 1 måned og jeg kan ikke forestille mig at stoppe igen. Female Fitness tilbyder præcis det jeg ledte efter, nemlig et trygt sted at træne, med et dejligt fæll... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hos Cecilia handler træning ikke kun om sved på panden -det handler også om grin, fælleskab og god energi. Cecilia har skabt sted, hvor kvinder kan føle sig trygge, motiverede og ikke mindst hav... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste motiverende træning jeg har prøvet! Cecilia er super god til at guide igennem træningen, motivere og skaber sammenhold med de andre kvinder på holdet💪🏼 Masser af varierende øvelser og gode r... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Cecilia, er en power kvinde som støtter alle sine klienter. Hun ville ALDRIG tale grimt om et andet menneske. Der er en her på trustpilot som siger hun skulle have kaldt en af sine klienter en fl... Mehr ansehen

1. Personal Trainer für Frauen

Vom Unternehmen geschrieben

FemaleFitness er mit træningsunivers for kvinder i Albertslund med fokus på styrketræning, tryghed, fællesskab og kontinuitet. Jeg hjælper især kvinder 30+ med at skabe en stærkere krop, mere energi og en træningsrutine, de faktisk kan holde fast i. Min tilgang handler ikke om quick fixes, præstationspres eller at skulle passe ind i et bestemt fitnessideal. Den handler om struktur, progression og et miljø, hvor du føler dig tryg, set og har lyst til at komme igen. Hos mig kan du træne på små hold gennem mine camps eller få personlig træning. Du bliver guidet hele vejen og behøver ikke selv stå med ansvaret for programmer, progression eller om du “gør det rigtigt”. Jeg sørger for rammerne, så du kan fokusere på at møde op, blive stærkere og mærke din udvikling. Mange af de kvinder, der træner hos mig, har tidligere startet og stoppet flere gange eller ikke følt sig hjemme i klassiske fitnesscentre. Derfor har jeg skabt et sted med mere ro, nærvær og fællesskab, uden præstationspres og uden følelsen af at skulle bevise noget. Mit mål er ikke, at du træner ekstremt hårdt i en kort periode. Mit mål er, at du finder en måde at træne på, som fungerer i dit liv, og som du kan holde fast i over tid. For mig er kontinuitet fundamentet for resultater. Når du kombinerer regelmæssig styrketræning med struktur, progression og de rigtige rammer, kan du skabe både styrke, energi, selvtillid og resultater, der holder. FemaleFitness er for dig, der gerne vil være stærkere, men også gerne vil føle dig godt tilpas på vejen derhen.

Hervorragend

Alle Bewertungen

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har Pt forløb ved Femalfitness og…

Jeg har Pt forløb ved Femalfitness og wauuu siger jeg det er så personligt og fantastisk både på den fysiske del men såsandeligt også på den psykiske del når man skal tabe sig☺️ Der bliver lyttet svaret osv når man tager kontakt man er ikke bare en klient i kø ..
den bedste del er man for positiv opbakning om man har gjort det godt eller selv føler det er skidt.. jeg har været ved 2 andre inden og det her er bare det bedste.

En coach der er :
Og det MEST fantastiske menneske man kan forestille sig ❤️❤️❤️

Kan kun give 5 🌟men hun skulle have mange flere ❤️❤️❤️❤️

29. März 2022

Kom nu igang….

Hvis du aldrig har trænet før, så bliver du godt vejledt og er du er rutineret, så er der udfordringer, nye øvelser og fantastisk humør. Troede aldrig at jeg ville blive bidt af styrketræning - men det er jeg altså nu. Come join!!!!

26. März 2022

Èn gave til dig selv.

Hvis jeg kunne, ville jeg give 100 stjerner.
Jeg er blevet afhængig af alt ved denne træningsform og Cecilia.
På hendes camps er der stor opbakning og støtte fra både Cecilia og de andre deltagere.
Der er altid god stemning og masser af grin og plads til tårer.
❤️❤️❤️❤️❤️

26. März 2022

Fantastisk træner!

Jeg kontaktede Cecilia omkring oktober måned sidste år. Jeg har været igennem to andre onlinecoaches, hvor det ikke var succesfuld. Cecilia er en liga for sig selv! Hun er den mest kompetente onlinecoach jeg har haft. Hun er støttende og yderst professionel i hendes måde at svare og guide mig i de problemstillinger jeg har og aldrig bearbejdende. Jeg går på bootcamp og ELSKER det. Hun presser en til det yderste på en god måde. Jeg har fået et helt andet syn på mine madvaner og fået et afslappende forhold til mad og fundet “madro” da jeg ikke skal have fokus på kalorietælling hver dag!
Vil anbefale et forløb til ALLE kvinder der overvejer en onlinecoach, hun er virkelig dygtig og en energibombe af en anden verden 🤗

5. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft fornøjelsen af at deltage…

Jeg har haft fornøjelsen af at deltage på Cecilias bootcamps og nogen personlige træninger.
Jeg bliver altid mødt af en meget positiv og varmhjertet træner, som forstår at støtte op, vejlede og guide en igennem selv på de dårligste dage.
Jeg glæder mig til at jeg bliver presset endnu mere fremadrettet og kan stå og sige vi kom i mål 🙂👏🏻
Jeg bliver ihvertfald ved med at komme hos femalefitness da jeg er sikker på det er her jeg når mine mål her!!!

22. Februar 2022

Bedste investering, TAK!

Jeg kontaktede Cecilia i december, da jeg havde brug for professionel hjælp til at styrke min krop og lære at udnytte et fitnesscenter bedst muligt. Cecilia kontaktede mig kort efter og vi var straks i gang. Cecilia har fra starten af lyttet og forstået mine ønsker og behov og sammensat træningen ud fra det og mit niveau.
Vi har været i gang i halvanden måned og jeg havde ikke drømt om hvor meget jeg allerede har fået med mig. Cecilia forstår nemlig at være pressende, støttende, udfordrende og motiverende på samme tid. Cecilia er yderst kompetent, inspirerende og formidler sin viden, så man får dyb indsigt i teknikken, udførelsen og de forskellige muskelgrupper.
Cecilia har på denne korte tid formået at ændre mit mindset og lært mig, at mad er godt og tallet på vægten ikke er afgørende, men derimod hvordan jeg har det i min krop. Og jeg har aldrig følt mig mere tilpas eller gladere.
Cecilia får helt klar min største anbefaling med på vejen, hun var klart den PERSONLIGE træner jeg havde brug for (med tryk på personlig, for hun er der virkelig for en). Hun har givet mig langt mere end blot ømme baller og sved på panden, og det er jeg hende dybt taknemmelig for.

1. Februar 2022

Bedste coach ❤

Hvis du vil noget med din træning- PT eller på camp med få andre, så vælg Femalefitness. Cecilia er top seriøs, vildt god til at coache dig, og hendes altid gode humør får dig til at yde dit bedste - og lidt til. Hun har altid sine klienter i centrum, og ved hvad hver enkelt har brug for, for at være i udvikling- både ift træning og kost.

29. Jänner 2022

Den bedste træner

Jeg går hos Cecilia på hendes bootcamp og har også købt personlige trænings timer hos hende. Cecilia er virkelig dygtig og går meget op i sit arbejde. Hun er så motiverende og har den mest positive energi og det smitter.
Samtidig med at træningen er hård på den fede måde, så er det også altid sjovt at træne hos Cecilia.
Jeg vil 100 % give Cecilia de bedste anbefalinger.

29. Jänner 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr