Bedste service nogensinde! Har lige fået gennemgået mine forsikringer af Mikkel, og han har sparet mig for rigtig mange penge PLUS PLUS PLUS jeg har fået en meget bedre dækning!! Tak for hjælpen... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg har været i snak med Peter Martin Nielsen, som har ydet above and beyond-stjerneservice! Han er super kompetent i sit fag, og er ikke sælger bare for at være sælger. Han kom omkring alle mine be... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi fik et forsikringstjek af Peter Thomsen. Han var utrolig hjælpsom og var meget tålmodig, da jeg havde yderligere spørgsmål. Vi havde en super god oplevelse af en kompetent og meget venlig mand.... Mehr ansehen
Professionel men personlig, nærværende og meget kvalificeret rådgivning af Mads. Jeg blev taget i hånden fra enden til anden. Først selv, og siden da min kæreste og jeg flyttede sammen og skulle omlæg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er bindeleddet mellem det respektive forsikringsselskab og dig som kunde. Vores primære mål er at sikre, at vores kunder altid er beskyttet mod uforudsete begivenheder. Vi forstår, at det kan være en udfordring at navigere i forsikringsverdenen, og derfor er vores mission at gøre processen så nem og gennemsigtig som muligt for vores kunder. Vi tager os tid til at lytte til vores kunders behov og ønsker, og vi arbejder hårdt for at finde den bedste forsikringsløsning til vores kunder
Kontaktinformationen
Lautruphøj 5æ7 , 2750, Ballerup, Dänemark
- 51914040
- info@fhdk.dk
- fhdk.dk
Fantastisk service
Fantastisk service!
Nemt, enkelt og suveræn service. Man bliver taget hånd om, og hjælpen er på top niveau!

virkelig go service
virkelig go service, vender altid hurtig tilbage på forespørgsler, kan varmt anbefale dem.

altid der for mig
Alle mine spørgsmål bliver besvaret,
alle mine behov bliver taget hånd om,
jeg sover dybt og stressfrit.
Jeg kunne ikke ønske mig mere.
Tak, Frederik.

Tusind tak til Gustav!
Tusind tak til Gustav!
Gustav fra Forsikringshuset Danmark har været en stor hjælp. Han er imødekommende, tålmodig og virkelig behagelig at tale med. Man føler sig tryg og godt rådgivet hele vejen.
Jeg er meget taknemmelig og kan varmt anbefale ham videre!

Antwort von Forsikringshuset Danmark
Man er altid i trykke hænder hos Gustav.
Man er altid i trykke hænder hos Gustav.

God service hos Forsikringshuset Danmark
Tilfreds med hele processen omkring at få tegnet en forsikring. Det er ikke sidste gang jeg tager kontakt.

Fornøjelse
Det er altid en fornøjelse at snakke og samarbejde med Gustav, det gør hele processen omkring forsikringer til en dans på roser.
Altid en fornøjelse.

Antwort von Forsikringshuset Danmark
Fik en god snak med Samir
Fik en god snak med Samir, som var er min forsikringsrådgiver, Er meget tilfreds med min forsikring, som jeg har forslået familie. Der er altid hjælp at hente, uanset hvornår man ringer eller skriver, så får man hurtigt svar. Kan klart anbefales
Fantastisk service og tryghed hos Forsikringshuset Danmark
Efter jeg har fået Frederik som min forsikringsrådgiver, har jeg været virkelig glad og tilfreds med hele processen omkring at få tegnet de rette forsikringer. Han har gjort det let og overskueligt, og vigtigst af alt føler jeg mig tryg.
Jeg får altid hurtigt svar, venlig service og løbende opdateringer, så jeg hele tiden ved, hvor jeg står. Forsikringerne er skræddersyet til mig ud fra vores møde, det hele er både professionelt og tillidsfuldt håndteret.
Kan varmt anbefale Forsikringshuset Danmark og især Frederik for hans kompetente og nærværende rådgivning.
Kan klart anbefale forsikringshuset
Kan klart anbefale forsikringshuset! Har en sag kørende, og de stod klar med det samme for at hjælpe mig, og forstå hvad jeg skal gøre 🫶
Gustav førte os sikkert igennem vores…
Gustav førte os sikkert igennem vores første erhvervsforsikring og fik pillet de ting fra, som vi ikke behøvede. Det var trygt og godt og tillidsskabende fra start. Han sørger for at følge op en gang om året, så vi hele tiden har de rigtige forsikringer. Stor anbefaling herfra.

Antwort von Forsikringshuset Danmark
Enormt god kundeservice, og altid personlig betjening
Vi har fornøjelsen af at have Gustav som vores forsikringsrådgiver hos Forsikringshuset. Og det er vi simpelthen så glade for. Der er altid hjælp at hente, uanset hvornår man ringer eller skriver, så får man lynhurtigt svar. Og så er priserne altid fair, og der er fuld ærlighed og gennemskuelighed. Kan klart anbefales

Antwort von Forsikringshuset Danmark
Jeg fik rigtig god rådgivning af…
Jeg fik rigtig god rådgivning af Gustav. Super venlig og professionel. Gustav fandt et rigtig godt tilbud til mig, med en rimelig stor besparelse.
Jeg kan varmt anbefale forsikringshuset, hvis man bl.a. ønsker at spare, uden at gå for meget på kompromis med sin forsikring.
Jeg er i hvert fald meget tilfreds!

Antwort von Forsikringshuset Danmark
Burde have mindst én stjerne mere
Jeg har talt med Frederik Fordsmann fra Forsikringshuset, og fået en meget kompetent rådgivning. Ingen salgstaler eller mersalg; noget som rådgivere fra de store forsikringsselskaber vil kunne lære rigtig meget af.
Jeg er virkelig tilfreds med Frederiks professionelle rådgivning, og ikke mindst den store årlige besparelse vi har opnået på vores forsikringer, som tilmed har fået en bedre dækning.
Det kan kun anbefales at tage kontakt til Forsikringshuset.

Fantastisk forsikring
Fantastisk forsikring, alt fungere optimalt, kan varmt anbefales.

Antwort von Forsikringshuset Danmark
Super god oplevelse hele vejen igennem…
Super god oplevelse hele vejen igennem . virkelig prof. tilgang!

Vi har frederik som…
Vi har frederik som forsikringsrådgiver, han er super professionel og pålidelig. Vi har brug ham han til vores virksomhed, og er fuld tilfreds.

Antwort von Forsikringshuset Danmark
Klasse service & hjælp til særlige dækninger
Jeg havde fornøjelsen af at blive rådgivet af Frederik Sørensen fra Forsikringshuset Danmark. Jeg havde brug særlige dækninger i både Danmark, og resten af verden. Det hjalp han med, og til en god pris.
Jeg kan kun anbefale at benytte Forsikringshuset Danmark!

Antwort von Forsikringshuset Danmark
Gode priser, rådgivning og opfølgning
Vi skiftede sidste år til Forskingshuset Danmark hos Gustav. Vi fik en super gennemgang af vores forsikringer. Fik dem opdateret til vores aktuelle behov og til en skarp pris. Gustav har selv taget kontakt her et år efter og han er igen kommet med god service og skarpe priser. Vi kan klart anbefale Gustav.

Fremragende service og konkurrencedygtige priser hos Forsikringshuset Danmark
Jeg har for nyligt samlet alle mine forsikringer hos Forsikringshuset Danmark og kunne ikke være mere tilfreds med min beslutning. I forbindelse med at jeg undersøgte muligheder for elbilforsikring gennem GF og FDM, fandt jeg ud af, at de priser, de tilbød, var så høje, at jeg i stedet kunne få en samlet pakke hos Forsikringshuset Danmark, som inkluderede familieforsikring, ulykkesforsikring samt bilforsikring til en overkommelig pris.
Den rådgivning, jeg modtog fra Samir, var både professionel og yderst hjælpsom. Han sikrede, at jeg forstod alle aspekter af de forskellige forsikringer og hjalp mig med at vælge de bedste muligheder for min situation.
Jeg vil varmt anbefale Forsikringshuset Danmark til enhver, der søger dækning til konkurrencedygtige priser. Deres kundeservice og personlig rådgivning er i topklasse.

Antwort von Forsikringshuset Danmark
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.