Beställde hem en låda med en mängd olika smaker som lät goda, och det var dem! Det finns en eller två som jag inte kommer beställa igen, men som vänner och familj gladeligen åt upp. Med det sagt var... Mehr ansehen
Tyckte choklad och havssalt var väldigt god, hade däremot gärna haft ngt krisp eller så i den. Blir lite tråkigt och mycket när den bara är som den är. Den andra jag fick, kokos, var inte riktigt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag fick fibr bar utanv en vän under en längre cykeltur vi gjorde i våras. Blev helt såld efter de, hennes man är gluten men varken hon eller jag. Jag fick en provlåda utav dom sedan och nu har jag b... Mehr ansehen
Fibr är inkluderande lyx! Jag har alltid några Fibr i väskan på utflykten. En vet aldrig när en behöver lite extra energi, lyx eller självomsorg. Fibr är alltid en hit. Det är härligt att få sprida... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Eftermiddag. Energin är låg, kaffet hjälper inte längre... Plötsligt frågar någon om det inte är dags för fika. Du rusar i riktningen av snabba kalorier, djupare energidipp och ingredienser man inte kan uttala. Med ett ryck vaknar du, det var bara en mardröm. En lättad suck undslipper dig när du sträcker dig efter en Fibr-bar istället. Dags att mätta dina cravings.
Ämnebo, 82830, Edsbyn, Schweden
- 0271762760
- hello@fibr.se
- fibr.se
Das haben sich andere Leute angesehen
Som en kompakt kaka. Mums!
Smakade salted caramel och det var så otroligt gott. Smakade som en kompakt kaka och jag ville inte att den skulle ta slut. Mums!

Såå goda bars
Verkligen såå goda bars! De är de godaste jag någonsin ätit och kommer att köpa många gånger om. Perfekt mellanmål för att få lite mera energi eller om man bara är sugen på något gott. Fika smakar som kanelbullar, Apple pie som äppel paj, Lemon cake som citron kaka och så vidare, alla bars är så goda. Inga konstgjorda smaker, inga konstiga tillsatser. Havren, den vita chokladen gör dessa bars grymt goda.

Salted Caramel var sååå god
Salted Caramel var sååå god!
Var svårt att sluta äta!

Fantastiskt goda bars
Fantastiskt goda bars. Älskar utbudet av olika smaker.

Nyttigt
Nyttigt, mättande och lokalproducerat! Många olika goda smaker!

Antwort von Fibr
De bästa bars jag testat
De bästa bars jag testat. Inte för söta som de flesta andra är. Goda smaker och havren håller mig på topp länge.

Toppklass
Bar som är utöver det vanliga. Riktigt bra innehåll men bra smak. Proffsigt!

Vi älskar dessa bars
Vi älskar dessa bars, hela familjen! Finns så många goda smaker att välja bland.

Dem var suuuupergoda!
Dem var suuuupergoda!! Enda jag kan klaga på är att jag vill ha fleeer smaker

Båda smakerna var supergoda
Båda smakerna var supergoda. Min favorit var choklad den smakade som chokladbollar! Fantastiskt goda och man höll sig mätt.

12/10
Tacksam att jag fick testa Fibr. Allt från konsistens till smak var för mig 10/10. Sen att innehållet är så bra som det är i dessa bars gör att betyget höjs från 10/10 till 12/10. Det här har saknats på hyllorna i våra butiker. Snyggt jobbat!

Bra men något saknas
Tyckte choklad var godast, den hade en bra smak men kan uppleva att den blev väldigt mastig att äta! Saknade ett crunch i den!

Min nya favorit!
Ödmjukt och vänligt företag med hjärtat på rätt ställe. Supergoda och naturliga produkter som verkligen behövs på marknaden!

Antwort von Fibr
Ett nytt koncept att motverka pågående…
Ett nytt koncept att motverka pågående överkonsumtion av sockerhaltiga livsmedel och att börja vänja sig att leva hälsosamt genom att erbjuda naturliga alternativa produkter utan onödiga artificiella tillsatser. Dessutom fibrer har andra positiva effekter för att öka kroppens immunförsvar och skydda mot många negativa effekter på hälsan.

Antwort von Fibr
Var bra smaker och dom var stilrena…
Var bra smaker och dom var stilrena inte för mycket av smakerna utan det var balans

Antwort von Fibr
Mättande och riktigt goda bars
Mättande och riktigt goda bars! Rekommenderar starkt

Antwort von Fibr
Jag tycker de fyller en viktig funktion…
Jag tycker de fyller en viktig funktion för mig. Jag har pressat tidsschema och behöver ibland skjuta upp måltider och då hjälper det mig att ta en mättande fibr-bar så jag kan hålla orken hela sträckan till nästa måltid. Även när jag bara blir sugen funkar de mer fikabetonade variationerna av fibr-bar som alternativ till fikabröd och godis.

Helt okej
Det smakade okej. Det var inte jättegott men inte jätte äckligt häller.

Antwort von Fibr
Chokladsmaken var jättegod och…
Chokladsmaken var jättegod och uppskattar att dom är veganska!!!

Jättegoda bars
Jättegoda bars, precis vad som behövs när man är sugen på något sött men inte vill få i sig massa socker! Stort plus för att de använder havre //en stor havreälskare :)

Antwort von Fibr
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.