Asked to close my account and it was like pulling teeth. First message ignored for nearly a fortnight second got an 'are you sure, here's a bonus' reply, third finally did it. For a one-click process... Mehr ansehen

Mobilversjonen av dette kasinoet er helt glatt og fungerer perfekt på telefonen. Jeg spinner gjerne litt mens jeg ligger i sofaen om kvelden eller er på farten, alt går uten hakking eller venting. Det... Mehr ansehen
Det jeg liker best med free spins her er at de ikke har noen deadline i det hele tatt. Jeg kan spinne når det passer meg perfekt, enten det er en rolig ettermiddag eller en pause i helga, uten å måtte... Mehr ansehen
Etter en kort spilleøkt her kan jeg bare ta ut gevinsten i fred og ro uten å bekymre meg for at kontoen skal bli frosset. Det er deilig å slippe all den stresset man ofte får hos andre steder. Jeg føl... Mehr ansehen
✅✅ Offre spéciale pour la France : jusqu'à 15 000 € de bonus + 450 tours gratuits 🏆⚡️⚡️⚡️
Massilia, Angola
- winkingdom@fielddlavander.space
- fielddlavander.space
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ostatnio gry dają mniej satysfakcji i…
Ostatnio gry dają mniej satysfakcji i jest zdecydowanie za dużo pustych obrotów. ��
Les récompenses quotidiennes étaient…
Les récompenses quotidiennes étaient meilleures avant et les anciennes offres gratuites me manquent.
Isplata je na kraju stigla
Isplata je na kraju stigla, ali toliko dugo čekanje bilo je stvarno frustrirajuće. Podrška je bila pristojna, ali odgovori nisu riješili moj problem. ��
Mon retrait est finalement arrivé
Mon retrait est finalement arrivé, mais attendre aussi longtemps a été vraiment frustrant. Je dépense beaucoup moins maintenant car mon solde disparaît trop rapidement!
Pasukan sokongan bersikap sopan
Pasukan sokongan bersikap sopan, tetapi jawapannya tidak menyelesaikan masalah saya!
Igre se zadnje čase zdijo manj…
Igre se zadnje čase zdijo manj nagrajujoče in praznih vrtljajev je veliko preveč!
Kundestøtten var høflig
Kundestøtten var høflig, men svarene løste ikke problemet mitt. Jeg bruker mye mindre nå fordi saldoen forsvinner for raskt...
Podpora byla slušná
Podpora byla slušná, ale odpovědi můj problém ve skutečnosti nevyřešily. Výběr peněz nakonec dorazil, ale tak dlouhé čekání bylo opravdu frustrující... ��
Ganjaran harian dahulu lebih baik dan…
Ganjaran harian dahulu lebih baik dan saya merindui tawaran percuma yang lama. ��
Mijn opname kwam uiteindelijk aan
Mijn opname kwam uiteindelijk aan, maar zo lang wachten was echt frustrerend. De dagelijkse beloningen waren vroeger beter en ik mis de oude gratis aanbiedingen! ��
Напоследък игрите изглеждат по-малко…
Напоследък игрите изглеждат по-малко удовлетворяващи и има твърде много празни завъртания. ��
De dagelijkse beloningen waren vroeger…
De dagelijkse beloningen waren vroeger beter en ik mis de oude gratis aanbiedingen. ��
the lobby was bured under promo…
the lobby was bured under promo banners, which ruined a quick session for me.
Chat closed while I was still typing.
The welcome offer had a timer
The welcome offer had a timer, but it did not show the timezone. It expired while I thought I still had an hour left.
Noticed this once Wagering page #80186…
Noticed this once Wagering page #80186 because bonus expiry moved forward on train Wi-Fi while I was logged in. Lobby notice stayed blank before I closed the tab.
After login
After login, Transaction page showed it clearly: autoplay looked off on library Wi-Fi, then started another slot round. Email update turned one cashier glitch into guesswork before I closed the tab.
At the bingo hall
At the bingo hall, i asked before buying whether the jackpot needed a separate strip. The counter said no, then the caller announced only jackpot-strip players were eligible.
Been six days now with a 45 EUR…
Been six days now with a 45 EUR withdrawal on pending.
Messaged Tuesday told 24 hours; messaged again Friday, told 24 hours again.
Going in circles.
casino doesnt deliver what it promises.