Das sagen Bewerter
Abbonement ufrivillig. Stor overraskelse at man i denne butikken tegner abonnement uten og være klar over det. Jeg trengte ett filter til en eldre luftrenser. Så kjøpte en stor bit, som... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har ikke fått varen. Dere sier at pakken har forsvunnet, men dere har ikke sendt ny. Dere svarer ikke på mail. Fikk beskjed om at pakken var funnet. Én uke senere har jeg fremdeles ikke fått den.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Filter ble bestilt 25-08-2020 og har per dato ikke motatt noe filter ???? Etter mange purringer fikk jeg mail i dag om at jeg får di i løpet av uken ??... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Filterhuset er du i trygge hender. Vi er en nettbutikk som selv produserer størstedelen av våre ventilasjonsfiltre. I tillegg til ventilasjonsfiltre finner du også støvsugerposer, kjøkkenviftefilter og mer. Når du handler hos oss, får du ikke bare et kvalitetsprodukt – du får også en trygg og pålitelig handleopplevelse, der både bestilling og gjenbestilling er enkelt og oversiktlig. Vi vet at det skal være lett å vedlikeholde et sunt inneklima. Derfor har vi laget brukervennlige guider som hjelper deg steg for steg med å skifte filtrene dine selv. Og har du spørsmål, står vår kundeservice alltid klar til å hjelpe deg videre.
Kontaktinformationen
Säbygatan 6, 753 23, Uppsala, Schweden
- info@filterhuset.no
- filterhuset.no
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Gode priser og oversiktlig nettbutikk.
Jeg bestilte filtre fra denne butikken, og jeg fikk eksakt hva jeg bestilte innenfor 1 uke. Gode priser og oversiktlig nettbutikk. Utfra min opplevelse vil jeg anbefale butikken. Eneste å si er at kundeservice besvares av AI.
Abbonement ufrivillig
Abbonement ufrivillig.
Jeg trengte ett filter til en eldre luftrenser. Så kjøpte en stor bit, som skal klippes til hos filterhuset.no
Måtte lage konto for og få bestilt, greit nok. Biten fra rullen var stor nok til 30 filter, altså levetiden til luftrenseren.
Stor overraskelse da det 3 måneder senere dukket opp mail/faktura til, en pakke til fra de. Med samme innhold🤣
Her må man faktisk i etterkant, gå inn på min side, og finne ut hvor man krysser vekk for abonnement.
Utrolig dårlig at de bondefanger slik, for og tjene penger.
Skulle gitt -3 stjerner, men gikk ikke.

Antwort von Filterhuset Norge
Dårlig kundeservice og utydelige produktbeskrivelser
Svært dårlig erfaring. Produktene mangler tydelige og fullstendige spesifikasjoner, og det er veldig lett å velge feil filter. Navnene på filtrene for ulike enheter er delvis like eller overlappende, noe som skaper forvirring.
Da jeg måtte returnere varen, oppsto det nye problemer. Første gang sendte jeg returen etter informasjon gitt av butikken, til et telefonnummer de oppga – som i realiteten tilhørte en privatperson som tidligere hadde hatt nummeret. Dette ble ikke korrigert av selskapet. Andre gang var det ikke mulig å gjennomføre retur i det hele tatt.
Ved henvendelse til kundeservice fikk jeg kun bortforklaringer i stil med at de ikke tar ansvar for noe som helst. Ingen vilje til å finne løsning, ingen kundeservice i praksis.
Et upersonlig og lite seriøst opplegg. Ingen partnerskap, ingen ansvarsfølelse. Jeg kan dessverre ikke anbefale denne butikken.

Antwort von Filterhuset Norge
1 uke etter bestilling er nettsiden…
1 uke etter bestilling er nettsiden forsvunnet, mail kommer tilbake som maildemoner, så her lukter det svindel lang veg

Elendig service
Elendig service. Svarer aldri på mail. Har enda ikke fått varene. Skulle ta 1-3 dager. Nå har det gått 4 uker!!!
Elendig service
Elendig service. Dette er en bedrift med store utfordringer. Bestilte 2.6.25 den 23.6.25 fikk jeg melding fra posten at pakken er på vei.
Veldig lang leveringstid
Veldig lang leveringstid
Rask levering.
Veldig fornøyd med filterne og leveringstiden.
Retur
Dessverre lite smidig vedrørende retur av feilbestilte filtre, og et nokså arrogant svar fra kundeservice i Danmark.
Elendig leveranse og service
Bestilte varer i midten av mars. Nå ca 2 måneder senere har jeg fortsatt ikke mottatt varene mine. Filterhuset svarer aldri per telefon, kun mail med standardsvarer. I tillegg fikk jeg feil sporingsnummer fra Filterhuset til PostNord. Elendig!

Antwort von Filterhuset Norge
I ordered some housefilters and face…
I ordered some housefilters and face masks. No filters followed the facemasks. I wrote to them and got the answer "we are sorry we didnt make it clear that no filters followed the masks". Only stupid people makes marketing like that.
Dessverre måtte vi velge 1 stjerne for å komme videre.
Vi som flere andre er det mangel på leveranse..
holdt på å sette opp jobb pakken for utførelse, det til vår overraskelse ved oppdragelse av varene ikke var ankommet enda etter 7 uker.
Nå ble det plutselig en hastesak å få dette på plass, før utførelse og vi kontaktet leverandøren omgående. så kom vi til en ny overraskelse, ingen chat, åpningstid Man - fredag kl. 10.00 - 12.00??
Sendte mail og får autosvar at det blir besvart 1-2 virkedager, men da luktet vi lunten og ringte igjen dagen etter siden vi nå var klar over at denne mailen nok høyst sannsynlig ikke ville bli besvart.
Svaret var at vår leveranse har havnet mellom 2 software??
Altså har det kommet en ny benevnelse å havne mellom 2 stoler?
Vi har ikke fått varene enda, men nå håper vi virkelig at leveransen holder NS kravene og norm, og at vi ikke nå er blir lurt med kina vare som vi av erfaring vet ikke holder mål.
Treg logistikk
Missfornøyd med at det skal gå flere uker for å få bestillingen mottatt. Fikk informasjon om at Postnord skulle kontakte meg neste dag, for flere dager siden, ikke hørt noe fra de enda. Skylder på Tollvesenet og Postnord, jeg mener det er for enkle unnskyldninger, det er deres valg av transportør. Ganske sikkert jeg handler et annet sted neste gang.
Fryktelig logistikk
Bestilte 26/10 med antatt levering innen 3-5 dager. Forsendelsen ankom ca. 1 måned senere (23/11).
Gjentatte purringer, men ingen løsning. Skylder på PostNord, pakken brukte 14 dager på å komme over grensen.
Positivt: Raskt svar på henvendelser og hyggelig medarbeidere.
Handler lokalt neste gang:-)

Dårlig kvalitet
Det er en grunn til at Filterhuset gir gode priser. Mottatt filter til Flexit UNI2 har 43 % mindre overflateareal i forhold til originalt filter. Noe som i praksis vil si at filteret må byttes dobbelt så ofte.
Dette gjenspeiles IKKE på produktbildet i nettbutikken.
Filter har også dårlig passform (utvendige mål er for små), slik at det ikke tetter skikkelig i innsatsen inne i aggregatet.
Ved henvendelse til kundeservice fikk jeg 15 % rabatt etter klage. Jeg handler et annet sted neste gang.

Bra saker
Enkel nettside, billig produkt og rask levering

Antwort von Filterhuset Norge
Rask levering,lett å finne hva jeg…
Rask levering,lett å finne hva jeg skulle ha på nettsiden.

Filter ble bestilt 25-08-2020
Filter ble bestilt 25-08-2020 og har per dato ikke motatt noe filter ????
Etter mange purringer fikk jeg mail i dag om at jeg får di i løpet av uken ??
M.V.H
Arvid Vangen
Spannalia 36 E
5542 Karmsund

Jeg mangler å få varen.
Jeg mangler å få varen.
Derimot har jeg fått mail i dag vedr. forsinket levering pga toll.

Antwort von Filterhuset Norge
Jeg har ikke fått vare enda !!!
Jeg har ikke fått vare enda !!!
Har skrevet melding til dere men vare er aldring kommet.
Svært mistfornøyde med service.

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.