Veldig fornøyd med finanseiendom. Super behandling og løsning til meg. Jeg fikk først tilbud gjennom zenfinans som ga meg både dyrere rente og etableringkostnad. Finanseiendom ordner meg mye laver... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tusen tusen takk til Masawar som tar kundene sine seriøst og finner den beste løsningen og gjør livet enklere. Jeg kan si med hånd på hjerte at han er en dyktig kar og har stor hjertet som er fylt av... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Uansett hvor mye jeg skryter av de så er det ikke nok, jeg er evig takknemlig for den hjelpen jeg fikk av Petter. Jeg anbefaler Finanseiendom på det sterkeste, de setter seg virkelig i din situasjo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Stor takk til Finanseiendom,først var jeg skeptisk til å ringe fordi jeg har vært på mange finans institusjon uten å lyktes,tenker å gjøre dette for siste gang,men angrer ikke. Tusen takk til Masawa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Få full kontroll på økonomien. Vi hjelper deg med refinansiering med sikkerhet, tvangssalg, eller mellomfinansiering. Vi har bygd opp et team av dyktige medarbeidere, som bokstavelig talt står helt klare for og sette seg inn i situasjonen din og finne en løsning for deg. Sjekk dine muligheter og test oss ut ved å sende inn en lånesøknad.
Brynsveien 5, 0667, Oslo, Norwegen
Bittet Kunden um Bewertungen
Takker Petter for den kriger , arbeidsmoral og pliktoppfyllende person / firma.
De fleste banker gav avslag på avslag og ikke ville hjelpe meg tok Finanseiendom av saken og fikk ryddet opp
Tusen takk .
Er evig takknemlig til Petter & Finanseiendom
Riktig godt nytt år 😀

Profesjonell og rask!
Saksbehandler er enkel å kommuniserer med og gir eksepsjonell god oppfølging ✨

Antwort von FinansEiendom
Uten Finanseiendom og Petter i Finanseiendom, som har vært helt FANTASTINK og hjelpsom. Uten han hadde vi vært uten Dtømmehuset våres i dag.
Han åpnet dører som vi trodde var stengte, eller ikke fantes !
TUSEN TAKK PETTER 😃

Antwort von FinansEiendom
Fenomenal topp service og hjelp fra profesjonelle folk som vet hva de snakker om, Får folk opp av det mørkeste mørke. Et lys blir tent i staken og lyset blir større og større.
Jeg vil anbefale Finanseiendom av hele mitt hjerte. De setter seg inn i den virkelige situasjonen, og holder en tett dialog hele veien. Det var mange ganger en sto ved stupet og ville gjøre slutt på livet,
Finanseiendom strakte ut en hånd og fikk oss i sikkerhet, og livet ble verdig å leve videre.
Atter en gang: Hjertelig takk for hjelpen.

Antwort von FinansEiendom
Rask,effektiv,profesjonell og med en svært rask og god dialog.
Alt i alt en svært hyggelig opplevelse 😊

Antwort von FinansEiendom
Veldig hyggelige og profesjonelle.
Anbefaler på det varmeste til de som trenger refinansiering.

Antwort von FinansEiendom
Topp service!! Refinansierte boliglånet mitt og gjeld. Sparte meg over 8000 kr pr måned. Hadde dere vært i nærheten skulle jeg jammen meg kommet med kake og brus til dere 😬

Antwort von FinansEiendom
Suveren dialog og kundebehandling. Virkelig profesjonelt. Kan anbefales på det varmeste.

Super service fra Petter. Anbefales 👍

Antwort von FinansEiendom
Må bare skryte av disse igjen asså!☺️ Tidligere i år fikk jeg refinansiert dyr gjeld gjennom dette selskapet. Nå fikk jeg hjelp med å skifte til en større bolig.
Har anbefalt dere til alle jeg kjenner 😄.

Antwort von FinansEiendom
Jeg anbefaler Finanseiendom på det sterkeste, de setter seg virkelig i din situasjon og ikke minst så utrolig flinke til å holde deg oppdatert og holder tett dialog hele veien.
Dere er der når man virkelig trenger hjelp.
Igjen takknemlig for deres hjelp

Antwort von FinansEiendom
Stor takk til Petter og Masawar for god hjelp, råd og tålmodighet! Meget proffe og imøtekommende folk som virkelig kan gi god veiledning og tilbud i vanskelige økonomiske situasjoner. Anbefales!

Antwort von FinansEiendom
Tusen tusen takk til Finanseiendom og til Masawar. Jeg har vært på mange finansinstitusjoner men fikk aldri hjelp fra de.
Tusen takk til Masawar for hjelpen
om refinansering av vårt lån.

Antwort von FinansEiendom
Tusen takk til Masawar som hjulpet meg og gitt råd i hele prossesen,han brukte noen dager til jeg har fått refinansiere lånet vårt.
Sterk anbefales,Tusen takk.

Antwort von FinansEiendom
Stor takk til Masawar for veldig god, forståelsesfull og seriøs kundebehandling. Fikk rask og god informasjon i hele prosessen. Vil anbefale Finanseiendom.

Antwort von FinansEiendom
Har alltid vært skeptisk til denne type ting men er jeg er veldig glad jeg kom frem til finanseiendom. De løftet meg ut av en knipe. var veldig overrasket over hvor godt se satt seg inn i situasjonen min og fant løsninger når jeg hadde mistet håp. Dette gir meg fort inntrykkett av at selskapet har god kjennskap til bransjen. Tusen takk fra en fornøyd kunde. Skal sørge for å anbefale dere videre.

Antwort von FinansEiendom
Dette selskapet er stedet hvis du skal ha en refinansiering og rydde opp i dyr gjeld. Jeg søkte hos 3 andre låneformidlere i forkant som ikke klarte og få til noe, ikke fikk jeg god oppfølging eller kundebehandling heller. Jeg må bare takke og bukke for en utmerket behandling av saken min og gode tips hele veien fra start til mål. Stor takk til finansagenten som hadde saken min, hun sto virkelig på og jeg endte opp med og spare en formue. Anbefales på det sterkeste ☺️☺️

Antwort von FinansEiendom
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.