FindKollegie Bewertungen 78

TrustScore 1.5 von 5

1,7

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

OPDATERET: Du betaler 9 kroner for 4 dage, og hvis du ikke melder dig ud inden de 4 dage, skal du betale 299 kroner hver måned. Jeg havde ikke læst det i småt, så jeg fik en grim overraskelse da... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Der findes en speciel plads i skærsilden til dem der udnytter studerende på få penge, og FindKollegie passer lige derind. De tilbyder åbenbart ikke engang noget andet end at sende dig videre til a... Mehr ansehen

1. Immobilienvermittlung
  2. Studentenwohnheim
  3. Studentenwohnservice

Vom Unternehmen geschrieben

Leder du efter din næste lejebolig? FindKollegie er det bedste valg! Hos FindKollegie gør vi det nemt for lejere og udlejere at komme i kontakt med hinanden, så du hurtigt og effektivt kan finde dit ideelle hjem. Uanset om du leder efter en lejlighed, et hus eller et værelse, tilbyder FindKollegie et bredt udvalg af lejeboliger, der passer til alle budgetter og livsstile. Med annoncer tilgængelige på din valgte lokation gør vores platform boligsøgningen enkel og giver dig den bedste mulighed for at sikre dig den perfekte lejebolig. Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål? Vores venlige supportteam står klar til at guide dig hele vejen. Du kan nemt kontakte os via Rento, vores virtuelle assistent, som du finder i vores FAQ, eller ved at udfylde kontaktformularen, der er tilgængelig i vores vilkår (T&Cs) på hjemmesiden. Hos FindKollegie stræber vi efter at gøre din boligrejse enkel, gennemsigtig og helt stressfri.

1,7

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Føler mig snydt og manglede kundeservice

Jeg betalte i august 2025 9kr som en intro betaling for at se hvad appen kunne byde på. Jeg kan se i dag, april 2026, at der er blevet trukket 299kr alle måneder siden da, svarende til 3000kr. Har ikke modtaget en eneste mail, besked om trukket beløb eller påmindelse, INTET. Så det er 3000 kr lige i skraldespanden for ikke at have brugt deres app en eneste gang. De tager ikke telefonen, den går direkte på optaget og afventer nu svar på mail. Jeg må opdatere om jeg får mine 3000kr tilbage som jeg i høj grad håber på, at kan være fair omkring, nu hvor jeg ikke har åbnet appen en eneste gang, da jeg har haft bolig siden september 2025. Jeg syntes helt ærligt det er noget fub at skrive det som krav i en lang mail at de trækker beløbet, og ikke påminder en en eneste gang og bare opdatere betaling automatisk.

Opdatering, de har valgt at svare to gange med AI på mail, herefter valgt ikke at svare mig længere på de to mails jeg har sendt dem. Efterfølgende har de forsøgt at anmelde min anmeldes for skadeligt indhold, dette blev så afvist og min anmeldes fik lov at blive her på trustpilot. Jeg synes dette i sig selv siger nok om dette firma og deres håndtering af alt fra start til slut.

30. April 2026

Hej Amelie,

Tak, fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du har det sådan, og vi vil gerne forklare, hvordan vores service og kommunikation fungerer.

Hvad angår dit abonnement, tilstræber vi fuld gennemsigtighed. Overgangen fra prøveperioden til det månedlige abonnement er beskrevet på vores tilmeldingsside, i vores vilkår og betingelser samt i den bekræftelsesmail, der sendes umiddelbart efter tilmeldingen. Hvis du ikke har set disse, anbefaler vi, at du tjekker din spam-mappe.

Som en selvbetjeningsplatform forbliver abonnementet aktivt for at sikre uafbrudt adgang til boligopdateringer, indtil brugeren vælger at opsige det via sin profil. Vi har ingen mulighed for at vide, om en bruger har fundet en bolig, medmindre vedkommende logger ind for at opsige abonnementet eller kontakter os direkte.

Vi har anmodet om dine oplysninger via Trustpilots sikre system, men da vi ikke har modtaget noget svar fra dig, kan vi på nuværende tidspunkt ikke gøre mere i denne sag. Vi sætter pris på din feedback, og hvis du stadig ønsker yderligere hjælp, kan du kontakte vores supportteam ved at udfylde kontaktformularen, som du finder i vilkårene og betingelserne på vores hjemmeside.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

LÆS DET I SMÅT!!

OPDATERET:

Du betaler 9 kroner for 4 dage, og hvis du ikke melder dig ud inden de 4 dage, skal du betale 299 kroner hver måned. Jeg havde ikke læst det i småt, så jeg fik en grim overraskelse da jeg kunne se de lige pludselig havde prøve at trække de 299 kr. Jeg kunne dog komme i kontakt med support, og de slettede faktisk min ubetalte faktura, da jeg forklarede at jeg kun havde brugt det en dag og ikke var klar over, at jeg meldte mig til et betaling-abonnement på 299kr om måneden.

24. April 2026

Hej Jørgen,

Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at høre, at du har haft en sådan oplevelse med Findkollegie.

Vi vil gerne præcisere, at vi er en søgemaskine og en aggregator. Vores tjeneste er udviklet til at spare brugerne for en masse tid ved at samle boligannoncer fra forskellige udbydere og kollegier på én samlet platform.

Hvad angår abonnementet, tilstræber vi at være så gennemsigtige som muligt. Vilkårene for prøveperioden og den efterfølgende månedlige pris er angivet på tilmeldingssiden, i vores vilkår og betingelser, og er også inkluderet i bekræftelses-e-mailen, der sendes umiddelbart efter registrering. Vores mål er at sikre, at alle brugere har denne information klart tilgængelig, inden de går i gang.

Team Findkollegie

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Troede det var en billig mulighed

De tilbyder en billig måde hvorpå du kan søge kollegier ved at give en prøveperiode på 4 dage til 9 dkk. Derefter er det 299 dkk hver måned, som de ikke ligefrem reklamere med. Derudover er det ikke muligt at afmelde abonnementet med det samme, så hvis du glemmer det sender de bare en opkrævning på 299 dkk ud af ingen ting.

25. März 2026

Kære Magnus,

Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at høre, at overgangen fra prøveperioden til det fulde abonnement kom som en overraskelse.

Vi vil gerne præcisere, at vilkårene for prøveperioden, herunder prisen for den månedlige fornyelse og prøveperiodens varighed, vises på betalingssiden, inden der indtastes nogen oplysninger. Disse oplysninger fremgår også af den bekræftelsesmail, der sendes umiddelbart efter tilmeldingen, og er beskrevet i vores vilkår og betingelser.

Hvad angår opsigelsen, kræver vores system en kort synkroniseringsperiode (op til 24 timer) efter den første tilmelding for at oprette kontoprofilen. Efter denne korte periode kan abonnementet opsiges når som helst via dine kontoindstillinger, og vores supportteam kan også kontaktes med henblik på det samme.

Vores mål er at give et omfattende overblik over lejemarkedet ved at samle annoncer fra mange kilder ét sted.

Findkollegie

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min oplevelse med findkollegie.dk er…

Min oplevelse med findkollegie.dk er desværre meget negativ. Siden fremstår med et “tilbud”, men det fremgår ikke tydeligt, at der efterfølgende bliver trukket fulde beløb. Det giver et misvisende indtryk af, hvad man reelt tilmelder sig.

Efter at have undersøgt sagen nærmere kan jeg se, at mere end 75 % af anmeldelserne beskriver den samme oplevelse. Mange føler sig vildledt af måden, abonnementet bliver præsenteret på, og at de først opdager de løbende betalinger efterfølgende.

Når så stor en andel af brugerne rapporterer den samme type oplevelse, tyder det på, at problemet ikke er enkeltstående. Selv hvis der findes enkelte positive anmeldelser, ændrer det ikke ved det generelle billede.

På den baggrund vil jeg stærkt fraråde at bruge denne hjemmeside.

15. März 2026

Kære Søren,

Tak, fordi du deler dine synspunkter og har taget dig tid til at skrive denne anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at forstå, hvordan vores brugere opfatter vores service, og hvor vi kan forbedre os.

Vi er kede af at høre, at du fandt tilmeldingsprocessen vildledende. Vi tilstræber at være gennemsigtige omkring vores prismodel, som inkluderer en prøveperiode, der overgår til et månedligt abonnement, hvis det ikke opsiges. Denne information gives under tilmeldingsprocessen, i vores vilkår og betingelser samt i den velkomstmail, der sendes til alle nye medlemmer. Vi anerkender dog dit synspunkt om, at mange brugere har udtrykt lignende frustrationer, og vi arbejder konstant på at gøre vores formuleringer og abonnementsoplysninger endnu tydeligere for at undgå overraskelser.

Hvad angår de anmeldelser, du nævnte, tager vi al feedback – både positiv og negativ – til os. Selvom vi er glade for at hjælpe mange studerende med at finde bolig, er vi klar over, at oplevelsen af selve abonnementet er lige så vigtig som de boligannoncer, vi tilbyder.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Misvisende informationer og for høje priser

Det er meget misvisende skrive med store bogstaver at jeres service kun koster 9 kr for 4 dage så folk tilmelder sig en betaling service og så med meget små bogstaver skriver at i direkte efter trækker hele 300 kr om måneden så folk ikke opdager hvad de rent faktisk melder sig til.

For ikke at nævne at jeres service slet ikke er de penge værd da alt i tilbyder er links til kollegier og lidt information om.

Da jeres primære målgruppe er unge fattige studerende med allerede få midler, virker det som en meget grådig og uetisk forretningsstrategi, skam jer

Dette er en opdateret og mere idybdegående anmeldelse da I anmeldte min sidste.

25. März 2025

Kære KSLT,

Tak for din tilbagemelding. Vi sætter stor pris på muligheden for at tage hånd om dine bekymringer, især da du har taget dig tid til at opdatere din anmeldelse med flere detaljer.

Vi er kede af at høre, at du fandt prøveperiodens opbygning vildledende. Det er aldrig vores hensigt at overraske brugerne med omkostninger. Prøveperioden er beregnet til at give studerende og boligsøgende en billig indgang til at afprøve vores premium-funktioner. Som led i vores forpligtelse til gennemsigtighed angiver vi i vores vilkår og betingelser samt i den bekræftelsesmail, der sendes umiddelbart efter tilmeldingen, at prøveperioden konverteres til et månedligt abonnement, hvis den ikke opsiges under tilmeldingsprocessen.

Hvad angår værdien af vores service, fungerer Findkollegie som en omfattende aggregator. Vi samler annoncer fra mange forskellige kilder – herunder private udlejere, ejendomsadministratorer og studenterboliger – i én søgbar database for at spare brugerne for at skulle tjekke snesevis af individuelle hjemmesider dagligt.

Vi forstår jeres bekymringer om vores indvirkning på studentermiljøet. Vi gennemgår løbende vores kommunikation for at sikre, at den er så klar som muligt, så alle brugere, uanset deres budget, føler, at de træffer et informeret valg.

For at hjælpe os med at undersøge din specifikke konto og behandle dine bekymringer yderligere, skal vi kunne identificere dit abonnement.

We requested your details via Trustpilot’s secure system, but since we did not receive a response from you, we are currently unable to take further action on this matter. We appreciate your feedback, and if you would still like us to assist further, you can reach our support team by completing the contact form available in the T&Cs on our website.

findkollegie.dk

findkollegie.dk. Kunne ligepludselig ikke finde mig i deres kartotek. Til trods for at de havde skrevet at jeg var udmeldt og at de havde tilbageført betaling for februar måned, så hævede de betaling for både februar og marts på min konto. Da de så endelig havde fundet mig i deres system igen valgte de at beholde begge måneders betaling. Noget af en kovending. Jeg har naturligvis politianmeldt tyveriet ! Det lykkedes i øvrigt ikke at finde en bolig, så min anbefaling er at lade være med at give dem adgang til din konto.

4. März 2026

Hej Sarah,

Tak for din feedback.

Vi er meget kede af at høre om de problemer, du har oplevet. Når et abonnement er opsagt, bør der ikke forekomme yderligere opkrævninger. Hvis der er uoverensstemmelser i faktureringen, kan det skyldes overlappende faktureringsperioder eller et andet abonnement under en anden e-mailadresse.

For at sikre, at din opsigelse og dine gebyrer bliver gennemgået korrekt, skal alle henvendelser sendes via kontaktformularen på vores hjemmeside. Beskeder, der sendes uden for denne proces, kan desværre ikke behandles.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har netop lige skrevet en klage til…

Jeg har netop lige skrevet en klage til dem og vil gerne have mine 1200 kr tilbage. Der står når man melder sig op at man på MobilePay skal betale 9 kr for at få mails om når der er ledige boliger iforhold til Sine ønsker, efterfølgende er jeg blevet trukket 300 kr 3 gange så 1200 kr, jeg er overhovedet ikke blevet informeret om disse overførsler og det er ren snyd og bedrag LAD VÆR MED AT BRUG DENNE HJEMME SIDE. Det værste er nok at de snyde de unge der er under uddannelse og altså ikke har råd til at betale 300 kr om måneden!!!

22. Februar 2026

Hej Natacha,

Tak for din feedback.

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse og forstår din frustration. Den indledende betaling giver midlertidig adgang som en del af en klart angivet prøveperiode, og som forklaret under registreringen og i bekræftelses-e-mailen fortsætter medlemskabet til standardprisen, hvis det ikke opsiges inden prøveperiodens udløb. Alle konti og betalinger oprettes af brugerne selv, og betalingsoplysningerne indtastes personligt under registreringen. Vi registrerer eller opkræver ikke noget uden brugerens egen handling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en meget fin oplevelse

Det var en meget fin oplevelse, som jeg fik, da jeg gav mig i kast med noget, som jeg nok ikke havde så meget forstand på. Så tak for jeres hjælpsomhed.

6. Jänner 2026

Hej Else,

Tak for din feedback!

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse. Dine venlige ord motiverer os til at fortsætte med at forbedre vores service og support til alle brugere.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En speciel plads i skærsilden til ejeren af FindKollegie

De tilbyder åbenbart ikke engang noget andet end at sende dig videre til andre hjemmesider til boligsøgning, som man helt selv kunne have fundet.
Kom til at betale 9 kr, og må ikke opsige før der er gået 24 timer...

25. Dezember 2025

Hej Mustafa,

Tak for din feedback.

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse. Findkollegie fungerer som en platform, der samler annoncer fra flere kilder med det formål at gøre det lettere for studerende at finde bolig på ét sted. Selvom vi foretager vores egne kontroller, kan vi ikke altid kontrollere, om eksterne annoncer opdateres eller fjernes af den oprindelige kilde.

Hvad angår abonnementer, giver den indledende betaling midlertidig adgang som en del af en prøveperiode. For at sikre, at opsigelser behandles korrekt, skal de indsendes via portalen eller kontaktformularen på vores hjemmeside. Dette sikrer, at vores supportteam kan hjælpe hurtigt og forhindre yderligere opkrævninger.

Scam for 100 %

15. Dezember 2025

Hej Paul,

Tak for din feedback.

Vi er meget kede af at høre, at du har det sådan. Findkollegie opererer i overensstemmelse med vores vilkår og gældende regler, og alle abonnementer og betalinger initieres direkte af brugerne under registreringen.

Hvor 9 kr bliver til 300 kr på 4 dage

De benytter tendensen til ikke at læse det med småt. Der er ingen indikation af, at de 9 kr man betaler første gang man bruger deres ydelse, bliver til 300 kr blot 4 dage efter. Med mindre man læser deres brugsbetingelser.

Det er en af de groveste udnyttelser af unge/studerende - der i forvejen ikke har så mange penge - jeg har set i lang tid.

8. November 2025

Hej Josef,

Tak for din feedback.

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse og forstår dine bekymringer. Den indledende betaling giver midlertidig adgang som en del af en prøveperiode, og som forklaret under registreringen og i bekræftelses-e-mailen fortsætter medlemskabet til standardprisen, hvis det ikke opsiges inden prøveperiodens udløb. Dette abonnement giver fuld adgang til alle annoncer på platformen, ikke kun den første, og detaljerne er inkluderet i vilkårene og bekræftelses-e-mailen.

Vi forstår også, at dette kan føles uretfærdigt eller uventet, og derfor opfordrer vi alle brugere til at gennemgå vilkårene omhyggeligt og kontakte vores supportteam, hvis der er uklarheder.

Ærgerlig oplevelse

Det burde havde fremgået tydligere, at man indgik i et abonnement, der i øvrigt ikke meddeler hvornår den trækker penge. Det er meget stealth.

26. Oktober 2025

Hej Oliver,

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår din frustration. Den første betaling giver midlertidig adgang som en del af en prøveperiode, og som forklaret under registreringen og i bekræftelses-e-mailen fortsætter abonnementet til standardprisen, hvis det ikke opsiges inden prøveperiodens udløb. Vi tilstræber at gøre abonnementsbetingelserne klare, men vi forstår, at nogle brugere måske synes, at kommunikationen kunne være mere eksplicit.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

ADVARSEL OBS......

OBS......
Ved ikke om de har ændret deres procedure, så det fremgår tydeligere at det er et abonnement man får. Men vi betalte sidst i september 9 kr. for tre dage, det viste sig at være et abonnement vi havde bestilt, og de hævede 3 x 299,- kr. på min konto, uden nogen form for besked om at de havde trukket igen igen igen....
Så vær obs på at opsige abonnementet igen, og det er en længere historie at komme igennem.
Vi har nu midt i marts igen haft en dialog med Findkollegie, da vi blev kontaktet af dem. Vi har fået den ene betaling refunderet,
299,- har vi fået tilbage, så det pynter lidt.

29. September 2025

Hej Gitte,

Tak for din feedback.

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse og forstår, hvor frustrerende gentagne opkrævninger kan være. Den første betaling giver midlertidig adgang som en del af en prøveperiode, og som forklaret under registreringen og i bekræftelses-e-mailen, fortsætter medlemskabet automatisk til standardprisen, hvis det ikke opsiges inden prøveperioden udløber.

For at sikre, at opsigelser og konto-relaterede forespørgsler behandles korrekt, skal de indsendes via kontaktformularen på vores hjemmeside. E-mails eller beskeder, der sendes uden for denne proces, kan desværre ikke behandles.

Vi har via Trustpilots sikre system anmodet om og modtaget dine kontaktoplysninger og har derfor haft mulighed for at kontakte dig via e-mail. I vores besked mener vi, at vi tydeligt har forklaret, at abonnementet blev aktiveret efter prøveperioden i overensstemmelse med de vilkår og betingelser, du accepterede ved tilmeldingen. Alle opkrævninger var berettigede, og tjenesten stod til din rådighed i den betalte periode. Vi mener desuden, at du var tilfreds med den givne forklaring og med vores løsning.

Tak, fordi du bruger Findkollegie!

Findkollegie Team

scam

scam. ingen links virker...

21. September 2025

Hej Lau,

Tak for din feedback.

Vi er meget kede af at høre om de problemer, du har oplevet. Findkollegie bestræber sig på at sikre, at alle links og lister fungerer, men lejlighedsvis kan tekniske problemer eller ændringer fra eksterne kilder forårsage midlertidige problemer.

Den trækker 300kr efter de 9kr

1. September 2025

Hej Rasmus,

Tak for din feedback.

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse. Den indledende betaling giver midlertidig adgang som en del af en prøveperiode eller en dagsbillet, og som forklaret under registreringen og i bekræftelses-e-mailen fortsætter medlemskabet til standardprisen, hvis det ikke opsiges inden prøveperioden udløber. Dette abonnement giver adgang til alle tilgængelige udlejningsannoncer, ikke kun en enkelt ejendom.

Totalt scam

Totalt scam
De har nu trukket 299 kr. trods at jeg købte en dags adgang til 29 kr. Deres tlf virker (belejligt) ikke og de svarer ikke på e-mail. BRUG DEM IKKE!!!

27. August 2025

Hej Søren,

Tak for din feedback.

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse og forstår din frustration. Den første betaling giver midlertidig adgang som en del af en prøveperiode eller en dagsbillet, og som forklaret under registreringen fortsætter medlemskabet til standardprisen, hvis det ikke opsiges inden prøveperioden udløber. Alle abonnementsbetalinger er knyttet til konti, der er oprettet og bekræftet af brugeren.

Kære alle min medmennesker

Kære alle min medmennesker. Igår fik jeg et gevaldigt shok da jeg gik ind på min mobilpay for at overføre penge til min ven. Der så jeg helt tilfældigt at der var overført 299 kr til en konto som jeg ikke kender. Det var så findkollegie jeg har sendt penge til igennem de sidste 6 måneder. Jeg var inde på deres hjemmeside for at kigge på kollegier og så stod der man skulle betale 9 kr for at få adgang til at se kollegierne det gjorde jeg så, for det bare var 9 kr. Det resulterede så i at de trækker 299 kr om måneden uden at give besked om det. De trækker penge på forskellige dage hver månede (aldrig omkring den 1) de giver ingen besked om at man har et abonnement hos dem. Jeg har ik modtaget nogle beskeder fra dem overhovedet. Jeg har ik oprettet en konto med navn og login. Det eneste jeg har gjort er at overføre 9 kr til dem via mobilpay.
Det er et svindelnummer der ville få Stein Bagger til at sige "arrg er den ikke lige grov nok" et stort svindelnummer!!

24. August 2025

Hej Sofus,

Tak for din feedback.

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse og forstår din frustration. Findkollegie fungerer som en abonnementstjeneste, hvor brugerne opretter deres konti og indtaster deres egne betalingsoplysninger. Den første betaling giver midlertidig adgang som en del af en prøveperiode, og som forklaret under registreringen fortsætter abonnementet til standardprisen, hvis det ikke opsiges inden prøveperiodens udløb. Alle abonnementshandlinger, herunder betaling, kræver direkte brugerinput.

Vi forstår, at betalingstidspunkter eller meddelelser nogle gange kan være forvirrende, og vi tager feedback som din alvorligt for at forbedre gennemsigtigheden og kommunikationen.

De scammer!!!

De scammer!!!

11. August 2025

Hej Sara,

Tak for din feedback.

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse. Findkollegie opererer i overensstemmelse med vores vilkår og gældende regler, og alle abonnementer oprettes af brugerne selv under registreringen.

KÆMPE SCAM!!

KÆMPE SCAM!!!

På siden kan man melde sig til for 9kr, med en introtilbud, og kigge på kollegier. Men om de ikke trækker yderligere 299kr hver måned som du IKKE har sagt ja til. Det er kæmpe svineri

26. Juli 2025

Hej Tilde,

Tak for din feedback.

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse og forstår din frustration. Vi vil gerne præcisere, at den første betaling giver midlertidig adgang som en del af en prøveperiode, og som forklaret under registreringen og i bekræftelses-e-mailen, fortsætter medlemskabet automatisk til standardprisen, hvis det ikke opsiges inden prøveperioden udløber. Alle abonnementer oprettes af brugeren, og betalingsoplysningerne indtastes personligt under registreringen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man kan stadig ikke opsige sit…

Man kan stadig ikke opsige sit abonnement. Kan se det også var ude af drift 17. juni 2025. Chat virker heller ikke.

10. Juli 2025

Hej Jeanett,

Tak for din feedback.

Vi er meget kede af at høre om de problemer, du har oplevet. Opsigelse af abonnementer og supportanmodninger skal indsendes via kontaktformularen på vores hjemmeside for at sikre, at de modtages og behandles korrekt.

Findkollegie-teamet

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr