First Party A/S Bewertungen 309

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse med First Party! Professionel service, høj kvalitet og en virkelig god kommunikation hele vejen igennem. Man føler sig i trygge hænder, og der bliver leveret præcis som lovet – og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gigantisk oplevelse - alt stemte til punkt og prikke - Kasper er en verdens klasse leverandør - alle aftaler blev over holdt - og hans staff - hjalp med alt - ville have givet First Party 10 points -... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service, rigtig god hjælp og rådgivning fra first party, når man står og skal booke telt under alt den usikkerhed covid19 medførte. Det personale der kom og satte telt op og ned var meget... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endnu engang levede First Party op til forventningerne. Konfirmation nr. 2. er veloverstået og med festpakken fra First Party bliver det ikke nemmere. Telt, borde, stole, duge og service var som det s... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Partyzubehörverleih
  2. Festzeltverleih
  3. Zeltverleih

Vom Unternehmen geschrieben

Service og kvalitet igennem flere generationer Siden 1934 har vi leveret ’Premium praktik til arrangementer med deltagere’, for nu at sige det i et moderne sprog. Det er ’one stop shopping’ af ’know-how’, ’hardware’ og et komplet serviceteam, der kan planlægge og afvikle ethvert arrangement - også de mere komplekse. Vi har materiel til at lave de største fester, få logistikken til at glide og oplevelsen til at imponere. Fordi vi samtidig har fokus på kunden og den enkelte gæst, kan vi også lave mindre og små arrangementer - med den samme høje leverings-servicegrad. First Party er nemlig en familieejet virksomhed, der i dag er ledet af tredje generation. ”Det er en del af mit DNA. Jeg er vokset op i virksomheden, hvor det altid har været vigtigt at levere høj kvalitet og service.”, siger Kasper Kennedy, der er direktør i First Party - og som samtidig ikke lægger skjul på ambitioner om udvikling, når han fortsætter: ”Kunderne udvikler sig, så det gør vi også. Vi har udviklet virksomheden i generationer. Det bliver vi ved med.”

First Party A/S

Vom Unternehmen geschrieben

Alt til private og professionelle arrangementer - i mere end 80 år
First Party har igennem 3 generationer hjulpet private og virksomheder med at sammensætte og eksekvere events. First Party var de første i Danmark som drev professionel serviceudlejning. I dag kan vi hjælpe med telte, møbler, service, personale og praktik til at sikre dig et vellykket arrangement. Festen kan ikke gøres om, så ram plet første gang med First Party.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fungerer fint med levering og hentning

Fungerer fint med levering og hentning. Vi oplevede dog, at noget af bestikket ikke var helt rent, så vi måtte vaske og polere lidt inden borddækning

1. September 2020

Antwort von First Party A/S

Hej Berit. Tak for din ros og for din meget konkrete feedback. Din bemærkning ang. bestikket vil vi straks tage til efterretning!

Kan varmt anbefales

Vi kontakter altid First Party A/S til brug til vores store arrangementer, som altid leverer / afhenter som aftalt. First Party kan varmt anbefales. Hilsen Carglass

17. Februar 2020

Antwort von First Party A/S

Mange tak for den flotte anmeldelse og for mange års godt samarbejde!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har brugt FirstParty gennem en…

Jeg har brugt FirstParty gennem en årrække.
Jeg anbefaler dem for deres gode kundeservice, pålidelige levering/afhentning og rare kommunikation ved alle henvendelser samt deres udvalg af lejemuligheder..
Henrik Jensen
Teamkoordinator
Facility Service
CfL Center for Ledelse

17. Februar 2020

Antwort von First Party A/S

Mange tak for den meget flotte anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre at alle processer i Jeres leverancer går som det skal. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde!

Reliable company

Reliable company, delivered in time and good service when it came to last minute changes. The items were in good condition. Can recommend their services.

11. Februar 2020

Antwort von First Party A/S

Thanks for the positive feedback!

Super service.

Er meget tilfreds First Party. Har brugt dem mange gange og ALT har bare været perfekt hver gang. Et firma der virkelig kan anbefales.

17. Jänner 2020

Antwort von First Party A/S

Mange tak for den meget flotte anmeldelse! Vi sætter også stor pris på det gode og loyale samarbejde!

Super service

Super service - fåes ikke bedre

18. Dezember 2019

Antwort von First Party A/S

Mange tak for den flotte feedback. Vi sætter også stor pris på vores samarbejde gennem efterhånden mange år!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Everything was exceptional will…

Everything was exceptional will definitely use again if i ever get the chance

12. November 2019

Antwort von First Party A/S

Happy to hear that everything was succesful at your event! Thank you so much for the positive feedback!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bruger dem hver gang!

Der mangler aldrig noget, tværtimod, og man kan endda nå at ændre sin ordre i sidste øjeblik. Super fedt at man må hente et par dage før man skal bruge det, så man kan nå at dække op i god tid.

6. November 2019

Antwort von First Party A/S

Mange tak for den meget fornemme anmeldelse!

Den stabile leverandør

Altid høflig og god betjening... dejlig fleksibilitet og nogle fornuftige produkter.
Jeg har brugt First Party/Schlüntz igennem mange år og har aldrig været utilfreds.
Klart mit første valg...

6. November 2019

Antwort von First Party A/S

Mange tak for den flotte anmeldelse og for godt og loyalt samarbejde gennem årene!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Leveret til aftalt tid

De stole vi fik var slidte og beskidte. Cafebordet var også meget beskidt. Dog foregik levering og afhentning til aftalt tid og uden problemer.

5. November 2019

Antwort von First Party A/S

Godt at høre at I havde en god oplevelse med selve leverancen, men borde og stole skal naturligvis ikke være beskidte... Det kommer især bag på mig at stolene skulle fremstå mangelfulde da de er næsten helt nye! Måske har vi overset noget ved vores kontrol efter den sidste udlejning - vi følger op på det internt. Tak for ærligt svar!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr