Banner for First Party A/S

First Party A/S Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dobbelt op på stjerner herfra ! 10/10 Fantastisk service, kunne ikke være mere tilfreds. MX EVENT -Alt spiller her !! TAK TIL MAX -YOU ROCK !!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service, rigtig god hjælp og rådgivning fra first party, når man står og skal booke telt under alt den usikkerhed covid19 medførte. Det personale der kom og satte telt op og ned var meget... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestilte stole, borde og duge til 40 gæster midt i august 2018. Med levering. Leveret og hentet til tiden. Lidt i den dyre ende, men kvaliteten var i orden. Lidt besværligt at FirstParty insisterer på... Mehr ansehen

1. Partyzubehörverleih
  2. auch in
  3. Festzeltverleih
  4. Veranstaltungsplaner
  5. Veranstaltungsstätte
  6. Zeltverleih

Über First Party A/S

Vom Unternehmen geschrieben

Service og kvalitet gennem flere generationer

Siden 1934 har First Party leveret professionel service og udstyr til arrangementer i alle størrelser. Vi kombinerer know-how, materiel og et stærkt serviceteam, så vi kan planlægge og afvikle alt fra mindre selskaber til store og komplekse arrangementer.

Vi har erfaringen og udstyret til at få arrangementet til at glide – fra planlægning og logistik til den sidste gæst er gået hjem. Altid med fokus på kvalitet, personlig service og den gode oplevelse.

Familieejet. Tre generationer. Én ambition.

”Kunderne udvikler sig – og det gør vi også.” – Kasper Kennedy, direktør i First Party Se mulighederne hos First Party →

First Party A/S

Vom Unternehmen geschrieben

Service og kvalitet igennem flere generationer
Siden 1934 har vi gjort det nemt at holde fest. Med erfaring, udstyr og et stærkt serviceteam hjælper vi med alt fra mindre selskaber til store og komplekse arrangementer. Vi sørger for, at logistikken spiller, kvaliteten er i top, og gæsterne får en god oplevelse. Du får én samarbejdspartner, der har styr på det hele. Familieejet. Tre generationer. Én ambition. At levere høj kvalitet og personlig service – og hele tiden udvikle os sammen med vores kunder. ”Kunderne udvikler sig, så det gør vi også. Vi har udviklet virksomheden i generationer. Det bliver vi ved med.” – Kasper Kennedy, direktør i First Party
En samlet og fleksibel løsning
Én leverandør. Alt til arrangementet. Fra det lille bryllup til den store festival, kongres eller firmafest – hos First Party får du alt det praktiske samlet ét sted. Borde, stole, service, telte, lounge, garderobe, VIP-områder og meget mere. Vi leverer hele løsningen – eller præcis det, du mangler. Du bestemmer. Vi sørger for resten.

mere end 80 års erfaring

Et sikkert valg

Et sikkert valg
Med mere end 80 års erfaring er First Party en af Danmarks største festudlejere. Vi har hjulpet mange hundrede tusinde gæster med alt fra små selskaber til store arrangementer. Den erfaring får du med, når du vælger os som leverandør og samarbejdspartner.

Hos os får du personlig rådgivning fra erfarne konsulenter, nem bestilling og mulighed for at supplere din ordre undervejs. Vores egen kørselsafdeling sørger for en sikker og fleksibel levering – uanset størrelsen på dit arrangement.

Vi sørger for, at kvalitet, sikkerhed og service er på plads, så du kan føle dig tryg hele vejen.

Din fest. Vores erfaring.

Lad os finde den rigtige løsning

Hervorragend

Alle Bewertungen

16 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor hjælp til vores bryllup

Nem adgang til kontakt, Kasper svarede på vores løbende mails samme dag. Fair priser, godt udvalg i pæn stand og god service.

7. September 2019

Antwort von First Party A/S

1.000 tak for den flotte anmeldelse! Håber I havde en fantastisk dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt kom til aftalt tid i pæn stand og…Fremragende!

Alt kom til aftalt tid i pæn stand og rigeligt af det.
Blev afhentet igen til aftalt tid.
Let og smertefrit og til meget rimelig pris. Vi havde en dejlig fest uden at skulle tænke på opvask, vaske duge osv.
Fremragende!

2. August 2019

Antwort von First Party A/S

1.000 tak for den virkelig flotte anmeldelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skulle bruge en bar og en hel del…

Jeg skulle bruge en bar og en hel del glas i sidste øjeblik. First Party var enormt hjælpsomme, fleksible og leverede alt i alt en fremragende service samtidig med, at de er meget konkurrencedygtige på prisen! Jeg vil klart anbefale First Party og vil uden tvivl selv bruge dem igen.

2. August 2019

Antwort von First Party A/S

Mange tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at kunne hjælpe!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blev brændt af af et andet…

Blev brændt af af et andet festudlejningsfirma på selve dagen, men blev anbefalet First Party. Thomas og hans folk var på vej hjem, men fiksede lige en hasteopgave og reddede vores fest i sidste øjeblik. Tusind tak, - det er jer, vi bruger igen næste gang.

30. Juli 2019

Antwort von First Party A/S

Mange tak for den uopfordrede tilbagemelding Sanne! Det sætter vi pris på, og det er kun dejligt at vi kunne hjælpe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt leveret til den aftalte tid og…

Alt leveret til den aftalte tid og sted. Ændring i bestilling var i øvrigt ukompliceret og det hele forløb fint.

9. Juli 2019

Antwort von First Party A/S

Mange tak for den flotte anmeldelse!

Har altid leveret

Vi har nu brugt First Party i flere år til sommerfest og de har altid leveret varen til tiden og ligeså afhentning.

9. Juli 2019

Antwort von First Party A/S

Mange tak for den fornemme anmeldelse og for mange års godt samarbejde!

Super prof

Super prof. holder aftaler , har styr på myndigheder , kan varmt anbefales. 5 stjerner herfra ryetbo. MVH Niels Jørgen

Antwort von First Party A/S

Mange tak for den flotte anmeldelse. Det har bare været gensidigt godt samarbejde og konstruktiv dialog fra start til slut!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service

Dårlig service. Ikke imødekommende personale. Hjalp ikke med at dobbelt tjekke om blomsterne for eks. ville passe til vasen i str. Alt for dyrt hvis man skulle have det leveret og hentet. Samt havde de misforstået at vi skulle have stof servietter, så i stedet givet os alm. servietter med og da jeg ringer og fortæller dette, er de afvisende overfor at hjælpe... med mindre jeg vil betale 500kr for at få dem fragtet frem.

Antwort von First Party A/S

Først og fremmest tak fordi I har taget Jer tid til at sende feedback via Trustpilot. Vi bruger denne portal aktivt til at komme i dialog med vores kunder efter arrangementer er afviklet for at høre hvad der er gået godt og hvor der evt. kunne være plads til forbedringer. Vi har indsamlet anmeldelser i over 2 år og jeg har aldrig været så chokeret over en tilbagemelding som den I har efterladt. Vi satte med meget kort varsel en stor arbejdsindsats i gang for at levere til Jeres fest og de kritikpunkter der bliver nævnt er i min opfattelse decideret forkert. Jeg kan ikke forestille mig andet end at der er tale om en misforståelse, og vil på det kraftigste appellere til at I trækker anmeldelsen tilbage, eller som minimum retter den for faktuelle fejl. Jeg opridser lige forløbet som jeg oplevede det, i forhold til anmeldelsens indhold:

Vi modtog den første henvendelse torsdag kl. 18.45 (udenfor åbningstid) med ønske om levering fredag.
Kl. 6.30 fredag morgen påbegynder vi dialogen for at forventningsafstemme: Vores egne biler er helt booket, men hvis I selv vil hente eller vi kan hyre en vognmand vil vi meget gerne hjælpe med den akutte bestilling. Estimeret pris tur/retur med en vognmand er 1.000 kr. – Vores normale transport-takst er kr. 750,- - de 500 kr. for efterlevering af servietter svarer selvfølgelig til vognmands-transport - men kun én vej.
Fra kl. 8 til 12 fredag formiddag er vi i intens dialog:
1. Jeg er personligt ude på lageret og måle højde og diameter på samtlige af vores vaser, så hvad vi ikke dobbelt-tjekker her, er mig en gåde. I kvitterer med en mail hvor der står ”tusind tak” – det må tolkes som et acceptabelt svar på spørgsmålet.
2. Jeg kommer med adskillige alternative forslag til lysestager, men da det er afgørende at de skal være 5-armede og jeg ikke har nogen klar, påbegynder vi straks polering af 10 lysestager på en i forvejen ganske travl fredag. I udtrykker igen taknemmelighed og begejstring over at tingene kan lade sig gøre. Igen tolker jeg det som om vi indtil videre imødekommer Jeres behov.
Angående misforståelsen om servietter må jeg henvise til Jeres mail torsdag eftermiddag:
Her er det jeg mangler:
...
- Tykke papirs servietter i lyseblå.
...

Jeg svarer hertil at jeg ikke har lyseblå servietter, og I accepterer hvide servietter i stedet. Jeg synes ikke det kan være rimeligt at jeg skal gætte at der nu er tale om stofservietter. Der står også på ordrebekræftelsen at det er papir (Papir serv. 33cm (80stk)). Jeg prøvede senere, da vi talte i telefon at fortælle at I selv kunne hente stofservietter hvis I ikke ville betale for fragt. Lageret lukker 14.30 men når det bare var en portion servietter kunne de udleveres fra kontoret som var åben til kl. 16. I afbrød mig ved at lægge røret på, inden jeg kunne færdiggøre sætningen.

Det var en relativt beskeden ordre, ekstremt kort varsel, og som jeg har redegjort for - forbundet med en stor arbejdsindsats på et travlt tidspunkt. Når man virkelig gør en indsats for at hjælpe en kunde i sidste øjeblik, er det ekstremt demotiverende at få så negativ feedback. Især når kritikpunkterne ikke er rigtige, og det eneste negative der kan siges, er at man er utilfreds med prisen på transport – det har i min optik ikke meget med service-oplevelsen at gøre.
Det stod Jer frit for, selv at finde et billigere alternativ til transport, men jeg tvivler på at når I vælger at ankomme og afhente i en taxa at der er brugt mange minutter på at undersøge mulighederne.

Jeg håber som sagt at I vil fjerne eller rette anmeldelsen. Hvis I har uddybende bemærkninger hører jeg meget gerne fra Jer. Tak for samarbejdet ellers.

MVH Kasper Kennedy
First Party A/S

Mindre kommunikation brist

Mindre kommunikation brist, som er altid fra begge sider kan alligevel ikke lade mig at trække fra en fin aftale-håndtering og åbenhed.

Vi vil til en hver tid anbefale Kasper og hans team.

Antwort von First Party A/S

Wow. Tak for dine fine bemærkninger og for den flotte anmeldelse! Vi har lært noget af vores dialog, og at vi får 5 stjerner er vi meget stolte af.

Hurtig og fleksibel levering

Hurtig og fleksibel levering. Rigtig god service.
Vi er meget glade for samarbejdet.

3. Juli 2019

Antwort von First Party A/S

1.000 tak for den flotte anmeldelse - og for gensidigt godt samarbejde!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi hentede selv vores bestilling

Vi hentede selv vores bestilling. Der var noget helligdagsforvirring, så jeg blev ringet op, da vi ikke havde hentet vores ordre. De var søde at vente på os. Alt var i orden.

27. Juni 2019

Antwort von First Party A/S

Mange tak for den flotte anmeldelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endnu engang levede First Party op til…

Endnu engang levede First Party op til forventningerne. Konfirmation nr. 2. er veloverstået og med festpakken fra First Party bliver det ikke nemmere. Telt, borde, stole, duge og service var som det skulle være og ligeså hurtigt teltet blev sat op ligeså hurtigt var det væk igen, fik det fredag, holdte fest lørdag og mandag blev det hentet igen. Helt perfekt👍

24. Juni 2019

Antwort von First Party A/S

Mange tak for den virkeligt flotte anmeldelse. Det er alfa og omega for os at levere op til kunders forventninger så de forhåbentligt kommer igen. Det er en sand fornøjelse at læse når der bliver sat ord på sådan en succeshistorie,

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr