Veldig god kvalitet på produktene, men i overkant dyre. Fikk nå levert 40/60 reker, saftige, store og gode - delikatesse. Kjøper også laksefilet og torskeloins, men da jeg er alene er pakkene vel s... Mehr ansehen

Das sagen Bewerter
Vi var skeptiske til frossen fiskemat, men disse produktene er mye bedre enn den ufrosne fiskematen som har vært tilgjengelig i butikkene. Fantastisk gode steinbitkaker, og også laksen, kveita og tors... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Liker godt å få kvalitetsmat levert på døra. Vår favoritt nå er den sprøbakte torsken. Vi har også spist mye torskeloin og steinbitkaker. Noe reker og scampi en gang iblant. Luksusproblemet vårt er at... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Fiskeruta ble etablert på grunn av mangelen på god sjømat. Vi har på kort tid blitt landets største fiskeleverandør til private hjem. Vårt fokus er å være en glede i hverdagen for deg.
Kontaktinformationen
Strandveien 39, 3050, Mjøndalen, Norwegen
- +47 45115555
- kundeservice@fiskeruta.no
- fiskeruta.no
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Vi er veldig glad i produktene de har
Vi er veldig glad i produktene de har, spesielt steinbit kakene.
De er alltid veldig hyggelig.
Veldig god kvalitet på produktene
Veldig god kvalitet på produktene, men i overkant dyre.
Fikk nå levert 40/60 reker, saftige, store og gode - delikatesse.
Kjøper også laksefilet og torskeloins, men da jeg er alene er pakkene vel store. Kunne tenke meg 3 kg pakker.
Alltid blide, serviceminded og hyggelige gutter.
Bra service
Det er alltid hyggelig å handle med Fiskeruta 👍 Blide og hyggelige sjåfører og god kvalitet på fiskeproduktene
Kjempefornøyd! Veldig god kvalitet på fisken og super…
Veldig god kvalitet på fisken og super service.
Stive priser / stor prisøkning
Gode produkter, punktlig og grei levering.
Men er blitt skikkelig dyrt, stor prisøkning, igjen, og uten å varsle før betaling!! Prisene er blitt så stive at dessverre tenker å avslutte kundeforholdet.
Alltid god service og topp standard
Alltid god service og topp standard. Vi har prøvd fiskekaker, laks, lutefisk, boknafisk, ishavsrøye. Fantastisk 🌹💓
PRISER
Pluss for fleksibel levering. Minus for stor prisøkning fra gang til gang. Børste få beskjed om pris på forhånd, ikke når de står på døra :(
Vi har alltid vært 100% fornøyd med det…
Vi har alltid vært 100% fornøyd med det vi har kjøpt. De leverer også når de sier det. Varene er helt fantastiske. Anne og Tore
Som vanlig nydelige fiskeprodukter…
Som vanlig nydelige fiskeprodukter ogveldig hyggelige og hjelpsomme sjåfører som kommer med varene👍
Leverer som avtalt
Leverer som avtalt. Litt stive priser men ellers topp kvalitet på rekene jeg kjøpte denne gang.
Gode kvalitetsprodukter
Gode kvalitetsprodukter. Liker godt steinbitbugerne, salta torsk, ishavsrøye og Grønlands rekene. God kommunikasjon og service. Alltid høflig. Alt koster i dag, men det er litt i dyreste laget.
Blid og hyggelig sjåfør, gode steinbitkaker . Laks- og torskefileene anbefales.
Gode produkter, fileene av torsk og laks, enkle å tilberede.
Veldig god service!!
Glad i fiskekarbonadene med steinbit
Glad i fiskekarbonadene med steinbit, praktisk og god. Setter 4 istedenfor 5 fordi ved siste kjøp har nesten alle karbonadene jeg har spist hittil (4 eller 5) hatt noe brusk (eller lignende som ikke kan tygges) og en bit eller 2 av purreløk (tror jeg) som skulle ha vært sortert ut som skall. Satser på dette bare var uflaks 🤞
Veldig god og rask service
Veldig god og rask service. Veldig god kvalitet på fiskematen. Kan anbefales på det varmeste. 😊
Førsteklasses fisk!
Førsteklasses fisk å suveren å topp service👍Blid å hyggelig sjåfør som leverer på døra👍 Anne-Karin.
Alltid hyggelig levering og luksus å få…
Alltid hyggelig levering og luksus å få levert på døra. Steinbitkaker er favoritt.
Ishavsrøye smaker helt suverent.
Hyggelige folk,god service👍
Hyggelige folk,god service👍
Produkte utmerket

Antwort von Fiskeruta AS
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.