Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zelf ben ik heel sportief maar kwam gewoon niet verder zelfstandig naar de volgende level sterker en fitter te worden in conditie en kracht samen met een langdurige blessure. Daarom was ik op zoek naa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb meegedaan met de hybride clinic die werd verzorgd door Jeroen en Joeval. Deze clinic was zeer leuk en informatief en behandelde zowel de theorie als de praktijk (techniektraining hardlopen was... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb het IGNITE9 programma gevolgd bij Jeroen. Had voor mijzelf als doel om beter te weten hoe je gerichte krachttraining (focus op billen) kan combineren met cardio (hardlopen). Jeroen schreef een... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Met coach Jeroen heb ik geweldige resultaten bereikt. Niet alleen balans gevonden tussen het trainen, drukke leven en voeding, maar ook veel op het mentale vlak. Ik zou het iedereen gunnen om een keer... Mehr ansehen

1. Kommunales Gesundheitszentrum

Vom Unternehmen geschrieben

FIT.nl is hét online platform met tips en adviezen over fitness, voeding en gezondheid. BTW: NL853053170

4,7

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Boek STERKER - Een aanrader

Boek Sterker besteld maar door een administratieve fout, het boek niet ontvangen. FIT in kennis gesteld en het boek werd alsnog geleverd. Perfecte en correcte service. Het boek is zeer leerrijk en staat vol met nuttige tips. Een aanrader.

13. Juli 2021

Snel en perfect geleverd

Snel en perfect geleverd. In de mail ook nog extra advies over het aangekochte product. Blij met de foamroller.

30. Juni 2021

Antwort von FIT.nl

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze levering! Veel plezier met de roller.

- Tim van FIT.nl

Een prachtig boek De Fit Methode

Super leuk en leerzaam boek, ik geniet er elke dag en beetje van ! :) Kan nu niet wachten op het fysiek boek Slanker ! :) :)

3. April 2021

Antwort von FIT.nl

Wat tof dat je aan de slag bent gegaan met onze FIT Methode Ingrid. Wij zijn net zo enthousiast over het nieuwe boek! Nog een aantal weken wachten... 😍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg fijne en eerlijke coaches

Erg leuk om met de FiT coaches Jeroen en Erik aan de slag gegaan. Ze luisteren goed naar je vragen en behoeften en passen daar de schema’s op aan. Ze geven eerlijke feedback die je echt verder helpt. Fijn om zo’n vraagbaak te hebben.
Verder erg fijne app met podcasts, artikelen en heerlijke recepten.
Echt de moeite waard om jezelf verder te helpen. Ik zeg doen!!

2. April 2021

Antwort von FIT.nl

Wat een positieve review! Dat waarderen we enorm :)

Bedankt namens team FIT.nl!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Groot liefhebber van fit.nl podcast en artikelen, dus ik was zeer benieuwd! Ik heb creatine aangeschaft en ben er blij mee. Snelle verzending, hele duidelijke informatie vooraf (heel objectief. Eigen product wordt niet ‘aangesmeerd’), top contact en service.
Klein stukje feedback: ik zou het liefst een 5mg schepje in de pot hebben. Net wat makkelijker dan afwegen en met een lepeltje scheppen uit een grote pot.

Kortom, grootste complimenten!

10. März 2021

Antwort von FIT.nl

Hi Brit, super bedankt voor je leuke review! Wat leuk dat je onze content zo actief volgt.

Wat betreft het schepje, ik vermoed dat het wat dieper in de pot verstopt zit. Misschien komt hij naar boven door de pot even een aantal keren te schudden?

Onze potten komen normaal gesproken met een 5mg schepje. Als dat in dit geval niet zo is, excuses daarvoor! Het volgende potje zal deze gegarandeerd wel weer bevatten. :)

Tim van FIT.nl

Fitness schema

Ik heb nu voor de 2e keer een schema laten opstellen door FIT.nl Deze is helemaal toegespitst op mijn doelen en materialen. En ook de mogelijkheid om deze nog te laten aanpassen en vragen te stellen. Top!

4. März 2021

Antwort von FIT.nl

Wat fijn dat je tevreden bent Roy. Succes met trainen!

Supersnelle bezorging

Supersnelle bezorging: gisteren besteld en vandaag bezorgd en dat in deze Coronatijd, niet eerder meegemaakt. Goed verpakt met een leuk kaartje erbij. En de proteïne bestelde ik eerder, weinig suiker en heerlijk van smaak!!! De omega-3 capsules moet ik nog uitproberen.

17. Februar 2021

Antwort von FIT.nl

Fijn dat je zo tevreden bent over onze levering & Whey!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prettig bedrijf, betrouwbaar en goede communicatie

Super bedrijf, erg fijne mensen. Heb nu tweemaal een trainingsschema laten maken waar ik erg tevreden over ben. Snelle en prettige communicatie. Ook de E-books die FIT.NL aanbiedt bieden erg veel toegevoegde waarde. Daarnaast heeft men ook regelmatig webinars waar je erg veel van op kunt steken.
Ik ben fan en blijf er mijn schema's en andere fitness materialen bestellen.

2. Februar 2021

Antwort von FIT.nl

Thanks Martijn dat je de tijd neemt om een recensie achter te laten! Fijn om te horen dat ons team van waarde voor je kan zijn. Succes met je trainingsschema!

Team FIT.nl

fit.nl

Top mensen bij fit.nl, ze staan altijd voor je klaar!

Antwort von FIT.nl

Hi Daniël, super bedankt voor je positieve review. We zien je graag terug in de FIT-community!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedrijf gebaseerd op de wetenschap

Mooi bedrijf dat zijn informatie baseert op wetenschappelijke studies. Een verademing tussen alle bedrijven/influencers die enkel gebaseerd op eigen ervaringen of betaalde samenwerkingen informatie verschaffen.

Heb een trainingsschema door fit.nl laten opstellen. Fijn dat er een pt is die op deze manier naar mijn input luistert maar ik vervolgens wel zelf aan de slag kan. Laagdrempelige en kostefficiente manier om toch gepersonaliseerde professionele hulp te krijgen.

Antwort von FIT.nl

Wat tof dat je een review plaatst! Fantastisch dat de persoonlijke aanpak gewaardeerd wordt. Daar doen we het immers voor. Je weet ons te vinden mocht je toe zijn aan een nieuw trainingsplan 💪

Bedankt namens team FIT.nl en succes met trainen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fit.nl en fit-methode. een gouden combi

Fit.nl is een fijne community met goede begeleiding. Daarnaast kan je trainingsschema's en voedingschema's bestellen. in combi met het fit-methode boek heb je hiermee een goude combi in handen. ik ben er zeer gelukkig mee, zeker in deze corona tijden (maar ook daarna is dit een zeer welkom geheel). Al met al top

Heel erg bedankt voor je fijne recensie Remco 🙌
Met het voedings-, trainingsplan en FIT Methode boek heb je inderdaad een effectieve combinatie om zowel voeding, training als mindset te finetunen! We zien je graag terug in de community!

Top service

Top service, snel geleverd
Goede nazorg.
Nog nooit zoiets meegemaakt!
Bestel hier absoluut weer!!

20. Jänner 2021

Hi Jochem,

Bedankt voor je enthousiaste review. We zijn blij om te horen dat onze service en nazorg zo positief is bevallen! Dit waarderen we enorm.

Heel veel plezier met je bestelling en we zien je graag terug. :-)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Enorm veel duidelijke en uitgebreide…

Enorm veel duidelijke en uitgebreide tips en uitleg gekregen tijdens een webinar. Mijn complimenten voor Jeroen, dankjewel voor alle hulp!

5. Jänner 2021

Antwort von FIT.nl

Wat leuk dat je de tijd en moeite neemt om een recensie achter te laten na het webinar! Dit maakt ons enthousiast en is waar wij het voor doen. Fijn om te horen dat we je van tips en informatie hebben kunnen voorzien. Tot bij het volgende webinar!

Tim

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr