Fitnessking Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn zeer tevreden van de levering. Deze was op tijd, vlot, professioneel en vriendelijk geleverd en geïnstalleerd. Een echte aanrader. De aangekochte toestellen zien er ook heel degelijk uit. We k... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ons bezoek aan de fysieke shop was heel interessant. We wilden een roeitoestel en kregen professionele hulp en uitleg bij onze keuze. Ook het zelf uitproberen van de verschillende types was mogelijk.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Van bestelling tot levering en montage niets op aan te merken. Alles verliep vlot ondanks wat vertraging. Ook de klantenservice zeer goed bereikbaar, super vriendelijk en vlot van bediening. Fitnesski... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Toestel goed geleverd op zaterdag maar maakte toch geen connectie. Op maandag kwam er al een technieker, de hele loopband uit elkaar gehaald en tot de ontdekking gekomen dat er toch een kabel niet goe... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Sport- und Fitnessgeräte

Vom Unternehmen geschrieben

Fitnessking is dé toonaangevende fitnessspecialist in de Benelux, met een uitgebreide showroom in Dendermonde, België. We bieden een breed scala aan hoogwaardige fitnesstoestellen voor thuisgebruik en professionele omgevingen, zoals loopbanden, hometrainers, en krachtapparatuur. Met een eigen service- en montageteam garanderen we een volledige klantenondersteuning van advies tot installatie.

Hervorragend

Alle Bewertungen

261 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nette service, communicatie kan beter

Tweede bestelling ging e.e.a. fout, omdat het erg lang duurde en nergens ook maar kon vinden wanneer het product nou zou komen, geannuleerd. Daar werd totaal niet moeilijk over gedaan, einde dag mail met retourbetaling. Heel netjes. Dat zegt naar mijn mening alles, in positieve zin.

12. Mai 2026

Topteam

Levering duurde wat langer dan oorspronkelijk verwacht, maar werd onmiddellijk gecommuniceerd en een alternatief aangeboden. Van zodra terug beschikbaar, werd het binnen de 2 dagen geleverd. Vriendelijk topteam!

2. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel vriendelijk ontvangen en goede…

Heel vriendelijk ontvangen en goede uitleg gekregen van roeitoestel. Jammer genoeg bij thuis komst klein mankementen aan het toestel. Heb direct gebeld en werd vriendelijk geholpen aan de telefoon. Wilde na het weekend iemand langs sturen voor herstelling , kreeg ook de keuze om het de andere dag tekomen wisselen. Heb dit gedaan en werd vriendelijk opgewacht en heb direct zonder twijfelen een nieuw toestel meegekregen. Voor mij was deze service TOP

25. April 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb een fitnessapparaat besteld

Ik heb een fitnessapparaat besteld; ik heb het op de website uitgekozen. Ik hoefde niet lang te wachten, hoewel er in het begin een klein probleem was, maar dat lag niet aan de winkel, zoals mij werd uitgelegd. Ze namen snel contact met me op en de volgende dag werd mijn bestelling bezorgd. Het fitnessapparaat dat ik heb gekozen is erg goed; ik heb er al op getraind tijdens mijn revalidatie in het ziekenhuis en ik wist wat ik kocht, dus ik vind de prijs goed prijs en de service goed. Ik wil ook nog opmerken dat het beter was dat de winkel me belde om uit te leggen wat het probleem was, de vertraging oploste en ik mijn fitnessapparaat ontving. Ik ben erg dankbaar voor deze levering en raad iedereen aan om bij deze verkoper te kopen

5. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

klantvriendelijk en een professionele…

klantvriendelijk en een professionele uitleg gekregen voor de aankoop van een roeitoestel.
Toestel was niet in stock en heb enkele maanden moeten wachten maar ze boden wel een alternatief indien ik dat wenste.
Zou dit bedrijf zeker aanraden

17. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vlotte bestelling en levering van de loopband

Keurige/Grondige uitleg ontvangen in de showroom + eveneens telefonisch en via email heel reactief. De aankoop (bestelling) van de loopband (DC Athletics) via de website is uiterst vlot en een paar dagen later is de bezorging een feit.
Een aanrader!

28. April 2026

Top store

Top store, everything can be found there. Best appliances on the market! The staff is very helpful!

25. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr