Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit bedrijf is een schoolvoorbeeld van oplichting. Ik heb de goederen op 16 januari gekocht. Ik heb via iDEAL betaald en toen begon het: pakket gestolen, pakket op het verkeerde adres bezorgd, verkeer... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het zijn een stel oplichters, rookmelders besteld en betaald. Wordt vervolgens niets opgestuurd, ze reageren niet op de email en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Mensen bestel hier niets!!

1. Lieferant von Brandmeldeanlagen

Vom Unternehmen geschrieben

Door hardware-experts en innoveerders samen te brengen, ontwikkelen we unieke producten die ervoor zorgen dat mensen makkelijker & veiliger leven. We willen bijdragen aan brandveiligheid en mensen zorgeloos laten genieten van hun woning.

2,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 12 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

this company is a scam

among my order was a model that had already been tried by someone else and when i requested a replacement, they lied that this wasn't possible due to the FXC3 model not being sold anymore, even though they are clearly still selling it on their website.

during this i realized i had fallen for a scam. i played it nice hoping it wasn't true, asking to return my order to hopefully get my money back. i still haven't gotten my money back. i've learned my lesson, i'm not going to bother with this any longer. the effort it would require to get my money back is not worth it, and that's the premise they operate on. until better laws and protection is in place, these kinds of practices will keep happening. all i can do is post a bunch of bad reviews, pay better attention next time, tell my friends to do the same and vote accordingly.

8. April 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Klantendienst ondermaats

Op 12 februari 4 rookmelders gekocht rechtstreeks op hun website. Vlotte levering en ze zien er goed uit, maar ze beloven 10 jaar garantie als je ze registreert en daarbij het aankoopbewijs kunt voorleggen. Deze werd niet doorgemaild bij aankoop, niet per post ontvangen of bij levering zelf.
Na 2x de klantendienst te mailen (19/02 en 28/02) met de vraag om de factuur door te mailen nog steeds geen antwoord. Hoe kan je dan van hun beloofde 10 jaar garantie gebruikmaken??

18. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en goede product

Snelle levering en goede product, App is goed in elkaar gestoken en klantenservice van Fiux is vriendelijk genoeg om heel de App voor mij te installeren.

29. November 2023

Beste Ray,

Bedankt voor uw lovende woorden over onze snelle levering, productkwaliteit, en klantenservice. Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met de werking van onze app en de ondersteuning die u van ons team heeft ontvangen. Bij Fiux streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook een uitstekende klantenservice en technische ondersteuning.

Uw feedback is enorm waardevol voor ons en motiveert ons om door te gaan met het bieden van deze hoge standaard van service. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om u te helpen.

Great people at Fiux

Great people at Fiux. I have been dealing with the administration department of Fiux and they are great at communication and doing business. I wish them success and propserity.

12. Juli 2023

Dear Rizwan,

Thank you so much for your kind words about our team at Fiux. We're thrilled to hear that your interactions with our administration department have been positive and that our communication and business dealings have met your expectations. Your well-wishes for our success and prosperity are greatly appreciated.

Your feedback is invaluable to us and motivates our team to continue delivering excellent service. Should you need any assistance in the future, please don't hesitate to reach out.

Arno Fiux Customer Service

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I still don’t received the already paid…

In eerste instantie ging er iets helemaal mis, ik kreeg geen contact. Er was sprake geweest van een tehnische storing en inmiddels heb ik alle porducten ontvan plus nog een extra exemplaar gratis voor het ongemak. Keurig opgelost dus!

8. Oktober 2023

Beste Hester,

Het spijt ons oprecht voor het ongemak dat u heeft ondervonden.

Op 5 oktober hebben we u een e-mail gestuurd met een update over uw zending en een uitleg over wat er precies is misgegaan, wat heeft geleid tot de vertraging.

We begrijpen dat dit niet de service is die u van ons mag verwachten, en we bieden onze excuses aan voor deze situatie. We stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat uw zending zo snel mogelijk bij u aankomt.

Arno Fiux.

correcte levering

correcte levering

product voldoet aan de verwachtingen

19. September 2023

Beste Willy,

Bedankt voor uw feedback over de correcte levering. Fijn dat alles goed is verlopen!

Easy instalation

Easy instalation, good service

Thanks fiux

11. Mai 2023

Dear Casmir,

Thank you for your feedback regarding the easy installation and good service. We appreciate your kind words!

Arno Fiux Customer Service

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Article de très bonne quality.

Article de très bonne quality.
Aussi la communication avec le service clientèle était excellente

26. Juli 2023

Cher Thomas,

Nous vous remercions pour vos commentaires positifs concernant l'article de très bonne qualité et l'excellente communication avec notre service client. Nous apprécions vos aimables paroles !

Cordialement,

Arno Service clientèle Fiux

Brandalarmen van top kwaliteit

Brandalarmen van top kwaliteit, had een vraag en kreeg een zeer snelle response van hun klantenservice

21. Juli 2023

Beste Hamza,

Dank u voor uw positieve feedback over onze brandalarmen van topkwaliteit. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze producten. Bovendien waarderen we uw opmerking over de snelle respons van onze klantenservice bij het beantwoorden van uw vraag.

Uw tevredenheid is onze prioriteit en we blijven ons inzetten voor de beste producten en diensten voor onze klanten.

Als u in de toekomst meer vragen heeft of verdere ondersteuning nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar.

Top product

What a nice product!!
Everything works nice and fine no headache!!

10. Juli 2023

Dear lamaj

We're thrilled that everything is working smoothly for you and that you're having a headache-free experience with our product. Providing seamless and hassle-free functionality is one of our top priorities, and your satisfaction means a lot to us.

If you ever have any questions, need assistance, or want to share more feedback, please don't hesitate to get in touch. We're here to ensure you continue to have a positive and enjoyable experience with our product.

Thank you for your kind words and for choosing our product!

Kind regards,

Arno Fiux Customer Service.

Handig!

De Smart rookmelder kwam zoals omschreven. De app kan ik zeer goed gebruiken. Handig!

19. Juli 2023

Beste Zayox,

We zijn blij te horen dat de Smart rookmelder aan je verwachtingen voldoet en dat je tevreden bent met de functionaliteit van de bijbehorende app. Het is ons doel om hoogwaardige producten te leveren die gebruiksvriendelijk zijn, en het doet ons goed te weten dat je de rookmelder en de app handig vindt.

Als je in de toekomst nog vragen hebt of meer hulp nodig hebt met de rookmelder of de app, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je een geweldige ervaring hebt met onze producten.

Bedankt voor je vertrouwen in ons product!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

VERY QUALITY PRODUCT AND NICE PRODUCT…

VERY QUALITY PRODUCT AND NICE PRODUCT GUYS !!

19. Juli 2023

Antwort von Fiux

Thank you so much for your enthusiastic feedback!

We're thrilled to hear that you find our product to be of very high quality and enjoyable. Your satisfaction is our top priority, and we're glad that our efforts to deliver a great product have met your expectations.

If you have any questions or need any further assistance, don't hesitate to reach out to us. We're here to provide excellent customer support and ensure you have the best experience with our products.

Once again, thank you for your kind words and support!

Kind regards,

Arno Fiux Customer Service.

Super Tevreden!

Snelle levering + het werkt ongeloofelijk goed! zeker een aanrader!

16. Juli 2023

Beste Tegen bedrijf,

We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en dat het product ongelooflijk goed voor je werkt. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons en we zijn trots om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan.

Als je in de toekomst nog meer producten of diensten nodig hebt, aarzel dan niet om weer bij ons terug te komen. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Nogmaals bedankt voor je positieve feedback en vertrouwen in ons!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles was top zeer verast van het model…

Alles was top zeer verast van het model design zeer mooi

18. Juli 2023

Beste Chakir,

Bedankt voor je positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met het modelontwerp. Ons team heeft hard gewerkt om een gebruiksvriendelijk en esthetisch model te creëren dat aan de verwachtingen van onze gebruikers voldoet.

Jouw waardering betekent veel voor ons, omdat het onze inspanningen om hoogwaardige producten te leveren waardeert. Als je nog verdere opmerkingen, vragen of suggesties hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn altijd geïnteresseerd in feedback van onze gebruikers, zodat we onze diensten verder kunnen verbeteren.

Nogmaals bedankt voor je steun en het nemen van de tijd om je positieve ervaring met ons te delen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben absoluut enthousiast over dit…

Ik ben absoluut enthousiast over dit product! Het heeft mijn verwachtingen overtroffen en verdient zonder twijfel een vijfsterrenbeoordeling. De installatie was eenvoudig en snel. Het product presteert betrouwbaar en geeft me gemoedsrust. De bijbehorende app is gebruiksvriendelijk en handig in gebruik. De kwaliteit van het product is uitstekend, het voelt stevig en duurzaam aan. Bovendien was de klantenservice responsief en behulpzaam. Kortom, ik beveel dit product ten zeerste aan! Het is gewoonweg geweldig!

18. Juli 2023

Beste Oona,

Bedankt voor je positieve review! We zijn verheugd dat het product aan je verwachtingen heeft voldaan en dat je tevreden bent met de eenvoudige en snelle installatie, betrouwbare prestaties en gemoedsrust die het biedt. Het doet ons goed te horen dat je ook tevreden bent over de gebruiksvriendelijke app en de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van het product.

We hechten veel waarde aan onze klanten en hun tevredenheid. Onze klantenservice staat altijd paraat om te helpen en we zijn blij dat je positieve ervaringen hebt gehad met hun responsieve en behulpzame aanpak.

Nogmaals bedankt voor je aanbeveling en het vertrouwen in ons product! Als je nog verdere vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen je als klant en hopen dat je nog lang plezier zult hebben van het product.

Zeer goede klantenservice

3 slimme combi rookmelders besteld. Ik kreeg de verkeerde aan en heb het gemaild op een zaterdag, ik kreeg enkele uren later al antwoord en de juiste werden naar mij opgestuurd. Prima!

28. Juni 2023

Beste Raphaella,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met onze klantenservice!

We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met de geboden service. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat is ontstaan door het ontvangen van de verkeerde Combimelder. We streven ernaar om elke klant de juiste producten te leveren en waarderen het dat u contact met ons hebt opgenomen om dit probleem op te lossen.

Uw bericht is zeer gewaardeerd en we zijn blij dat we snel hebben kunnen reageren op uw e-mail. Het is ons streven om een efficiënte en klantgerichte benadering te bieden, zelfs tijdens het weekend. We hebben direct actie ondernomen om de juiste combimelder naar u op te sturen.

Mocht u nog verdere vragen, opmerkingen of verzoeken hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u verder van dienst te zijn en uw tevredenheid blijft onze hoogste prioriteit.

Nogmaals bedankt voor uw keuze om bij ons te winkelen en voor uw waardevolle feedback. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn.

Great service

Great service. Amazing features as well.

6. Juni 2023

Dear Imran,

Thank you for taking the time to share your feedback on Trustpilot! We greatly appreciate your kind words about our service and the amazing features we offer. It's fantastic to hear that you had a great experience with us.

We strive to provide excellent service and innovative features to ensure our customers have a positive and satisfying experience. Your review reaffirms our commitment to delivering high-quality service and meeting customer expectations.

If you have any further feedback or if there's anything else we can assist you with, please don't hesitate to reach out. We value your support and look forward to serving you again in the future.

Thank you once again for choosing our service and for your wonderful review!

Fiux Team

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr