FixMinOpgave Bewertungen 14

TrustScore 3 von 5

2,9

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

FixMinOpgave, garantere den bedste service for studenter. Sæt dine fokuspunkter på dine styrker, og lad ikke et papir definere dig. Styrk dine kompetencer.

2,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

I love it❤️

Jeg kan slet ikke holde op med at grine. Folk der køber sig til høje karakterer - og folk som tager sig betalt for at snyde alle de kammerater, som ærligt bliver optaget på uddannelser - BLIVER NU SELV SNYDT. I love it❤️

5. Dezember 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

SKYLDER 7000 KR I LØN FOR UDFØRT…

SKYLDER 7000 KR I LØN FOR UDFØRT ARBEJDE

Har arbejdet i flere måneder for FMO og oplevelsen var positiv, men nu har de ikke svaret i over en måned og skylder mig 7000 kr.

Frederik Drews Gudman Rasmussen er informeret om, der er involveret advokat og har ikke betalt indenfor den tidsfrist, der blev givet som sidste chance for at udbetale manglende løn.

Derfor er sagen taget videre.

Hvis du heller ikke er blevet betalt så skriv til Gmailen: fmoskribenter

Må ikke skrive den fulde mail, men burde give mening.

2. August 2018
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Læs med her

Har arbejdet for fixminopgave i over et halvt år nu, og alt har fungeret nogen lunde lige indtil for nylig. Fixminopgave skylder en række skribenter nogen penge, så håber de vil fortsætte med at være professionelle som de har været indtil videre og prøve at kontakte de skribenter de ved de skylder penge.

18. Juli 2018
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Min oplevelse som skribent hos Fixminopgave

Jeg har i løbet af det sidste års tid været en integreret del af fixminopgave.dks skribent-team og her følger nu min officielle, ærlige og sandfærdige beskrivelse af hvordan det har været for mig, som opgaveskriver, at være tilknyttet Frederik Drews' foretagende.

Lige siden det øjeblik hvor de, altså fixminopgave, tilbød mig mit første stykke arbejde har jeg ikke været fyldt med andet end en overvældende følelse af (1) taknemmelighed over at være i så priviligeret en situation, at jeg kan tjene gode penge på aktiviteter jeg finder udfordrende og spændende og (2) benovethed og glæde ved den personlige og imødekommende relation der efterhånden opbyggede sig mellem mig og fixminopgave. Størstedelen af min tid hos fixminopgave.dk forbinder jeg derfor udelukkende og uforbeholdent med positivitet, taknemmlighed og fryd.

Når dette så er sagt, så er jeg dybt forundret over den kolde skulder jeg har modtaget af Frederik den sidste måneds tid. Meget er sket inden for denne periode og gud have sympati med, at han er en travl personlighed med juridiske bekymringer at tage sig af. Dette kan måske og måske ikke forklare hvorfor jeg intet svar har modtaget fra ham selv, eller fixminopgave.dk i det hele taget, lige siden den dag virksomheden blev nedlagt. Jeg ønsker under ingen omstændigheder at tro det værste om Frederik, idet at han, når alt kommer til alt, altid har slået mig som en troværdig og ærlig person som jeg derfor har puttet min tillid i. Dog begynder jeg ligeså langsomt at frygte, at den kolde skulder jeg er blevet givet ikke blot er en midlertidig tilstand, men derimod en mere permanent behandling. Her under eksamenstiden har jeg været behjælpelig med utallige opgaver som jeg ikke er blevet betalt for endnu, hvorfor jeg har ekstra grund til bekymring i forhold til denne kolde behandling jeg er blevet udsat for af Frederik. Måske gør jeg ikke godt i at tro det bedste om Frederik og hans virksomhed; måske havde medierne, politikerne og oppositionen ret omkring hvem han var lige fra starten. Denne konklusion ønsker jeg ikke at drage, men den seneste tid har gjort det svært for mig at finde alternative forklaringer på hans fravær end den, at han har valgt at gå ned med det synkende skib, sammen med alle dets værdigenstande. Det er ærgeligt, at have taget så meget fejl af en person som jeg har - derfor er det nu tid til personlig ransagelse. Måske var det naivt af mig at tro, at manden bag Danmarks mest uærlige foretagende selv handlede ud fra overbevisninger der kunne retfærdiggøres på et moralsk grundlag.

Jeg er fortsat åben over for muligheden, at jeg er forkert i min pessimisme vedrørende Frederik Drews. Dog tegner der sig et billede af, at dette ikke er tilfældet.

25. Juni 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den groveste og mest urimelige service. Snyd og bedrag!

Den groveste og mest urimelige service. Snyd og bedrag.
Under hele forløbet måtte jeg udskyde min deadline til min lærer, fordi de over flere gange måtte melde ud med forsinkelser og ingen skribenter. Jeg giver min seneste deadline på opgaven, og jeg får "go" fra virksomheden, om at den er færdig der. På deadlinedagen oplyser de mig om, at de ikke kan lave den alligevel. Den 14. maj 2018 beder jeg derfor om mine penge retur og blev lovet pengene inden for 2 dage. Jeg har siden da givet dem flere rykkere og har måtte true med at anmelde dem, da jeg intet har modtaget. Mine beskeder bliver set men ikke besvaret - siden er nu lukket ned. Jeg har mistet 2.300 kr. ved at blive snydt af dem. Er rasende.

24. Juni 2018
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Meldte mig som skribent

Meldte mig som skribent, men synes ikke det virkede legit. Valgte at "teste" dem ved at starte med at skrive en enkelt opgave, og derefter takke nej til alle efterfølgende, før jeg havde fået penge for den første. Det gjorde jeg så selvfølgelig aldrig. Skriver til dem og dagen efter er siden væk. Pisse fedt

OPDATERET
Jeg har fået mine penge nu, og det hele er så fint - flinke medarbejdere!

6. Juni 2018
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Elendig service og tomme løfter.

Elendig service og tomme løfter.

Jeg bestilte en opgave, jeg efterfølgende afbestilte. Jeg blev lovet pengene retur i den følgende weekend. Der er nu gået ca. 3 uger med tomme løfter om hvornår pengene ville komme retur. Er meget skuffet over, at en kan sidde og love noget, uden at holde sit løfte.

Edit:
Har modtaget pengene efter en længere samtale. I sidste ende gik alt i orden = 3 stjerner. Dog skal det siges, at det er en flink kundeservice.

Vil holde jer opdateret på sagen, såfremt der sker noget nyt.

21. Mai 2018

Forfærdelig oplevelse & virksomhed 🙂

Gennemgående forfærdelig oplevelse. Overholder ikke hvad de lover, skylder mig bl.a. 2500kr for opgavehjælp og har blokeret både emails & login info. Jeg overlever nok foruden, men wauw guys. Come on 👋

17. Mai 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anbefalelsesværdige

Anbefalelsesværdige!

God løn, flexible arbejdstider & dejlige konfliktløssende så frem der skulle være en tvist.

25. April 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr