FIXPHONES GRONINGEN Bewertungen 112

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hadden problemen met gegevens overzetten. Deskundig en uiterst vriendelijk door Tigo geholpen bij Pixphones Leek. Ben zeer tevreden en raad een bezoek aan als je problemen hebt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Accu was aan vervanging toe. Telefoon kan weer lang gebruikt worden zonder dat de accu snel leeg is. Bij thuiskomst in de avond kwam ik erachter dat de simkaart niet was teruggezet. Via app en email b... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben op een zeer correcte manier geholpen. het begon met de aanmelding via de website voor reparatie. Keurig opgepakt en telefonisch verder afgesproken. Bij de reparatie bleek er veel meer stuk te... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op vrijdag leverde ik mijn telefoon af ter reparatie. Op de dinsdag erna zou ik de telefoon weer kunnen ophalen. Aangekomen bleek de telefoon nog niet te zijn gerepareerd, om dat de onderdelen no... Mehr ansehen

1. Telefonreparaturdienst

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Super

Super! Vriendelijk en klantgericht! Blij mee:)

16. Jänner 2026

Dankjewel Siegers

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn dat ik snel terecht kon en blij met het resultaat!

Ik baalde natuurlijk dat ik een nieuw scherm nodig had voor mijn OnePlus 12 en dat die nog zo verrekte duur zijn. Maar ik ben wel blij dat ik snel terecht kon en dat mijn nieuwe scherm weer hartstikke mooi is. Dus ik ben tevreden over de service. Ook vriendelijke heren, in de winkel in Zuidhorn! De reparatie duurde wel iets langer dan gepland (1,5 uur in totaal). Maar ik stond niet op tijd, dus dit was geen probleem. Mijn telefoon is weer als nieuw. :)

29. November 2025

Goede service.

Goede service.
Duidelijke afspraak gemaakt en keurig gerepareerd.
En dat voor een nette prijs.
Zeer tevreden

27. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte service niet echt klantvriendelijk

Aangekomen bleek de telefoon nog niet te zijn gerepareerd, om dat de onderdelen nog niet binnen zouden zijn. Dit is nog te begrijpen,
Maar jullie kunnen niet accepteren dat ik me daarover heb ik opgewonden, ( immers ik had verwacht de telefoon dan gerepareerd terug te krijgen, met name omdat ik een mailtje had ontvangen hierover)
de medewerker wilde niet begrijpen dat ik me daar over opwond en weigerde toen mijn telefoon verder te repareren.
Over klantvriendelijkheid gesproken!!
Slechte zaak.

26. August 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vriendelijk

Vriendelijk , snel geholpen , allen scherm is niet meer wat het was zitten nog wat heldere vlekken in en de home knop werkt niet meer zo als het was zit wat losjes . En achter kan van iPad zit deukje van binnen naar buiten .

10. Oktober 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Wat een zootje is het daar.

Wat een zootje is het daar.
Ik heb telefonisch mijn reparatie aangemeld bij fixfphone Leek. Toen ik aankwam bij het adres wat op de website stond waar ze zouden zijn ze niet meer aanwezig waren.
Nadat ik ze een aantal keer probeerde te bellen en ze eindelijk aan de telefoon kreeg nadat er via een andere vestiging naar hun gebeld waren bleek dat ze waren verhuisd naar een andere locatie.
Daar aangekomen en ik mijn telefoon had afgegeven bleek dat ze helemaal niet de batterij en laadpoort op voorraad hadden.
Afspraak gemaakt voor een week later kreeg ik weer een herhaling van zetten behalve dat ik nu wel in 1 keer naar de goede locatie was gegaan.
Nu 2 maand later word er gevraagd om een recensie te schrijven. Dus bij deze.
Verder heb ik nog niet weer de moed gehad om het nog een keer te proberen om mijn telefoon te laten repareren.

7. Februar 2025

Klantgericht

Behulpzaam, betrouwbaar, oplossingsgericht, denkt mee, klantgericht!

Ik heb echt wat gedoe/pech gehad met mijn mobiel. Gelukkig was er begrip en heeft Sam (van de vestiging Zuidhorn) het fantastisch opgelost!

Ik ben opgelucht en zeer tevreden en raad het iedereen aan om hier naartoe te gaan!

Bedankt Sam voor de goede service.
Als ik meer sterren kon geven dan deed ik dat!

22. Februar 2025

Zeer tevreden!

Zeer tevreden! Snelle en goede service. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en denkt mee. Zeker aan te raden om daar bijvoorbeeld je telefoon te laten maken.

13. Juli 2024

Vakmanschap en klantvriendelijkheid

Vakmanschap en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. Ik kom hier zeker een volgende keer terug.

29. November 2023

Antwort von FIXPHONES GRONINGEN

dankjewel Ria voor deze mooie review!

met vriendelijk groeten Team FixPhonesNL

Goede en snelle service

Goede en snelle service, vriendelijk en correct geholpen

22. August 2023

Antwort von FIXPHONES GRONINGEN

dankjewel Joop voor deze mooie review!

met vriendelijk groeten Team FixPhonesNL

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr