Premièrement je cherche des livres pour développement personnel, j'en avais lu plusieurs mais le temps des lire me limitait en temps et avec cette aplication les résumés sont tellement vrais et préc... Mehr ansehen
Chiar daca au fost neintelegeri si am acuzat faptul ca am intampinat probleme la anularea celor 7 zile de proba de pe platforma, deoarece nu am fost de acord cu plata abonamentului pentru un an in l... Mehr ansehen
Da este o aplicație foarte bună și e placut ca poți sa alegi dacă vrei sa o citești singur sau sa o asculți ! Și chiar dacă asistența nu are un numar ci doar o dresă de email ! Sunt foarte receptivi ș... Mehr ansehen
Anularea abonamentului se face ori prin Google/Apple Subscriptions, ori pe mail daca abonamentul nu s-a facut prin Google Play / AppleStore. Raspunsul pe email a fost prompt, am primit un link catre... Mehr ansehen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Rezumate ok, dar dezabonare complicata
Rezumatele cartilor sunt ok, scurte si cuprinzatoare, cu cele mai importante idei. Insa personal as fi preferat sa fie putin mai detaliate. Am dat 4 stele in mod special pentru procesul complicat de dezabonare sau de anulare a perioade de free trial.

Antwort von Flashbook
Korta men effektiva sammandrag av bra…
Korta men effektiva sammandrag av bra böcker
Быстро отреагировали
Быстро отреагировали, возврат отмененного платежа пообещали сделать в течении 5 дней.
You can actually get really nice…
You can actually get really nice summaries of the books within 15-30 minutes. Explains each chapter and give summaries and conclusions.
Very nice
Very good 🥰❤️
The best experience with this…
The best experience with this application! A good job!!👍
Poslouchání mě baví
Poslouchání mě baví, texty jsou jasné a stručné, skutečně vytahují hlavní myšlenky.
Nice short introductions to books one…
Nice short introductions to books one can consider reading. Gives a good summary og books in short time, could be a bit longer sometimes to give more meat to the bone
It's helps me to get started listening…
It's helps me to get started listening some ideas. I hate reading but listening captured my interests.
It's a tool to decide if read a book myself
My feeling is that the app is just an AI summaries audio collection of books that don't even seem too many. If I were to spend 3h a day on this app, I feel I'd finish the whole content in short time. I didn't browse all books and categories, but the ones that interested me and I feel that would interest many people, only contained like 10 books of tops 15min each. Why ask for a year time subscription if you can't entertain that much?
Also, the books are way too summarized. They feel like a preview of the book to help decide if it's worth reading the book rather than thinking you got most of it.

Tisztelt Support!
Tisztelt Support!
Érdeklődni szeretnék, hogy milyen előfizetést vásároltam? Mert már elfogytak a könyvek sajnos...

Antwort von Flashbook
O să fiu cat se poate de sincer
O să fiu cat se poate de sincer. Îmi place mult ca cineva chiar a pus în practice acest concept de sintetizare a unor cărți pentru a nu sta să citești din unele cărți întinderea pe care autorul a încercat să o pună în spațiul gol unde nu a mai știut ce să scrie. În plus, țin să adaug ca cele 3 stele sunt pentru faptul ca unele cărți pe care le-am ascultat în aplicația dumneavoastră au fost și citite integral de către mine. Vreau să vă propun ca toate aceste sinteze să fie urmate și de niște exemple mai concrete din cărți. Spre exemplu în sinteză “arta negocierii” în primul sau al doilea flash(nu țin minte exact ordinea în care apar) este vorba despre vocea de radio pe care ar trebuie câteodată să o adopți în anumite contexte. În carte îți explică printr-o poveste scurtă cu câțiva răufăcători în interiorul unei clădiri ce efecte poate avea acea voce. Totuși, nu e rău deloc ceea ce am auzit în sinteze.
P.s. mai sunt unele momente în care Ai ul “o ia razna” și nu știe să pronunțe anumite cuvinte și și schimbă tonalitatea vocii sau începe să ridice cumva tonul la anumite cuvinte.

Antwort von Flashbook
Prima thank you so much my book is…
Prima thank you so much my book is ecerything yes
Nekem nagyon tetszik.
Nekem nagyon tetszik.
Csak a lényeg van leírva, példákkal alátámasztva.
Super jeszcze możecie połączyć to z…
Super jeszcze możecie połączyć to z Anki aby zapamiętać ... Lepiej.
Ottimo modo per leggere un bel po' di…
Ottimo modo per leggere un bel po' di libri per chi non ha molto tempo!
Helpful support!!