Vakkundige mensen
Fijne en vakkundige vakmensen. Van begin tot het einde van het proces goed geholpen. 5 sterren voor ons.
Floor Care biedt herstel, reconditionering, vervanging en preventie oplossingen die de waarde en esthetiek van natuursteen vergroten.
Jan van Gentstraat 158 A, 1171 GP, Badhoevedorp, Niederlande
Slecht advies
Kras niet verwijderd na 3 keer terug komen

Mijn Chinees hardsteen terras
Volledig kapot na reinigen door Pro Floor Care

Antwort von Floor Care
Our floor looks like new after renovation despite being covered with so many spots before and cleaning was only making it worse and worse!
Freshly painted walls were protected so well that there is no single spot anywhere.
Perfect service, punctuality and quality. Well done!
Zeer vakkundige, nette en goed geïnformeerde mensen met kennis.
Fijne ervaring naar een grote overstroming thuis.
Ben erg geholpen door ze.
Met de handen in het haar, na een breuk in ons natuurstenen aanrechtblad.gelukkig kon en wilde floorcare dit komen repareren.
Vakkundig hersteld, ondanks het feit dat het een lelijke scheur was.
Ook is het gehele keukenblad opnieuw schoongemaakt en gemineraliseerd. Het 20 jaar oude blad ziet er weer als nieuw uit!
Ik kan Floorcare van harte aanbevelen.
Het werk was goed gedaan en aardige mensen!
We zijn heel tevreden over de service en het nakomen van de afspraken. Drempel om contact op te nemen was erg laag, waardoor de communicatie vlot verliep.
Natuurlijk het allerbelangrijkste de uitvoering van het werk. Prima gedaan. Kortom: heel tevreden
Goed totaal proces. Eerst duidelijke inventarisatie van wat de huidige toestand van de vloer en trap is, uitleg van de opties en kosten, advies en meedenken. Daarna duidelijke planning. Bij de uitvoering (grote kamer, trap en overloop) voldoende personeel om tegelijk aan de slag te kunnen (dus sneller klaar) en mij op belangrijke momenten betrokken bij keuzes m.b.t. mate van glans v.d. vloer. Daarna advies m.b.t. onderhouden. Zeer tevreden klant!
Netjes op tijd aanwezig. Alles goed afgeplakt en mooi werk geleverd!
Afspraken allemaal goed nagekomen.
Wij zouden Floorcare zeker bij andere aanbevelen.
Floorcare heeft wederom voortreffelijk werk verricht. Een door ons gebroken zeer complexe tegel is met zorg verwijderd en vervangen door een ongeschonden exemplaar. Door louter pech ontstond er bij voorbereidende werkzaamheden in het werk een kleine beschadiging op de oprit. Floorcare heeft ook dit probleem naar tevredenheid afgehandeld

Antwort von Floor Care
Erg blij met het werk van Floorcare, bekwaam en uiterst secuur.
De Belgisch hardstenen natuurvloer heeft er nog nooit zo goed uitgezien!
Deze mensen mogen vaker over de vloer komen ;-)

Antwort von Floor Care
De service is heel er goed, flexibel als de planning uitloopt en het resultaat is geweldig. De vloer en de tafel heeft er nog nooit zo goed uitgezien als na de behandeling van de mensen van Floorcare.

Antwort von Floor Care
Wij zijn super tevreden over de marmeren vloer, hij ziet er weer als nieuw uit. Marien en Jos

Antwort von Floor Care
Fijn gewerkt! Het personeel is zeer plezierig en hebben hun werk uitstekend gedaan!
Meer dan tevreden!!!

Antwort von Floor Care
Uitstekend bedrijf met uitstekende service! Helpen zelfs in situaties waar ze misschien geen hulp zouden hoeven verlenen. Hier staat de klant nog echt voorop en dat is tegenwoordig best wel eens anders. Hebben ook een netwerk met vakmensen die ze kunnen raadplegen en inzetten. Kortom, het is prettig zakendoen en ik kan ze zeker aanraden!

Antwort von Floor Care
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.