Floressence Bewertungen

10 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

0 stjärnor!!

0 stjärnor!!! Köpte kosttillskott som inte har samma innehåll som på hemsidan! De säger att det är samma men att förpackningen är uppdaterad. Har ärendet hos klarna. Företaget har slutat svara

17. November 2025

Bestälde 2 st 4G & 5g routrar

Bestälde 2 st 4G & 5g routrar, dessa skulle man kunda använda utan SIM kort i nästan 200 länder, och överallt man vistas, det jag fick hem var GAMLA 4G routrar som var beroende av ström från ett USB uttag, ej användingsbart överallt. Gick ej att ansluta till internett utan att stoppa i SIM kort, något man inte skulle behöva göra. Jag kontaktade dom på mail, fick AI svar om att jag fått det jag bestält, frågar om retur, inga vettigt svar.
Jag valde Klarna som betal metod, så jag kommer INTE att betala ett enda öre, har förklarat detta för Klarna, dom lovade kontakta företaget.

20. Oktober 2025

1 stjärna är alldeles för mycket!

1 stjärna är alldeles för mycket!
Jag beställde på FB en infraröd lampa, 2 st för 399 kr.
När dom kommer efter ca 2 månader så finns det inga batterier med och inga vanliga batterier passar.
Enligt specifikation när man beställer så skall det ingå laddningsbart batteri med USB-laddningskabel men inget sådant fanns med. När jag kontaktar Floressence så får jag till svar att jag har fått det jag beställt, alltså en EJ fungerande produkt utan batteri. Dom säger att ett vanligt AAA-batteri fungerar men det är alldeles för litet, även ett AA är för litet.
Jag vill på detta sätt VARNA för det i särkass mest oseriösa företag jag drabbats av och hoppas ingen annan någonsin handlar från detta företag!

16. Oktober 2025

Har beställt en elektronisk pryl som…

Har beställt en elektronisk pryl som jag tror inte existerar. Det skulle vara för bra för att vara sant. Den kommer med all säkerhet aldrig komma. Vid kontakt säger de bara att den är på väg. Har bett de skicka tillbaka pengarna men återigen samma svar. Nu har jag polisanmält de. Köp inte från denna företag!

29. September 2025

Är inte värda någon stjärna alls

Är inte värda någon stjärna alls! Blufföretag delux! Under all kritik. Beställt, betalat, fått nåt helt annat. Enl deras uppgifter så finns jag och min beställning inte…… med ändå ligger deras produkter på mitt köksbord.
Verkligen Goddag yxskaft svar från deras chat. Glöm Floressence! Jag får offra den femhundringen…

8. Oktober 2025

En stjärna är för mycket

En stjärna är för mycket. Beställer en sak och får en kinesisk smörja istället. Mailar man så får man AI-genererade "goddag yxskaft" svar. Totalt under all kritik...

7. Oktober 2025

BLUFFFÖRETAG

BLUFFFÖRETAG! Beställde en vara som utlovades att man fick testa och om man inte var nöjd full återbetalning. Jag fick varan som var ett skämt och har sedan mailat och blivit lovad 50% återbetalning för att sedan få olika svar att de inte betalar och erbjuder 10% på nästa order.

19. September 2025

Känner mig lurad

Har väntat över en månad. När jag söker min försändelse så visar det att mina varor finns på arbetsförmedlingen i Skövde. Vilket inte är sant

15. September 2025

Slechte services en levering.

Beste mensen.
Bestel alstublieft niets op deze Side.
Ik heb in februari twee kosten besparende stekkers besteld. Deze zijn nu in mei nog steeds niet geleverd.
Ik heb 10 keer gemaild.
Geven aan dat ze niet weten waar de stekkers zijn.
Nakijken vragen magazijn enz. Allemaal smoezen.
Gelul. Niets bestellen via Facebook Side.
Belachelijk dat deze oplichters daar een podium hebben
Geen groeten b van de Heyden Lisse. Adres bekend bij jullie op kantoor.

12. Mai 2025

Waardeloze site

Waardeloze site
Iets besteld in februari
Nog niks ontvangen
Niks bestellen mensen
Zijn oplichters
Paar keer gemaild waar het bleef
Moest geduld hebben

11. April 2025

Haar creme voor krullen heb creme voor haar besteld

Ik heb creme voor me haar besteld . Genaamd Moroccan Maisturizing.
Dit heeft weken geduurd om te ontvangen 1 mmand ..elke keer als ik mail over ging sturen kreeg ik een mail terug in half duits.wat nergens oo sloeg...
Uitindelijk creme ontvangen naa heel lang wachten. Bleek helemaal niet zelfde resultaal geeft wat ze beloven..
Mensen aub niets bestellen bij deze firma...

3. Februar 2025

Verkeerd telefoonnummer

Inmiddels staat mijn telefoonnummer op de website, bij product Boost Max (penisvergroting): ik heb niks met deze webshop te maken. Haal mijn nummer weg!

18. Dezember 2024