Hade problem först med äggskalsdelaren, idag såg jag att jag skulle hålla in de 2 metallerna hela tiden tills man öppnar den. Ägget blir delat men inte skalat. Passar fint när man ska ha råa ägg till... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Får sämsta betyg!!! Borde ej få säljas då varorna ska reklameras till en ikke svensk adress och säkert kostar mer än varan själv !!! Blixtlås som man skruvar på. Funkar INTE. Pengarna i sjön Säkert... Mehr ansehen
Sämsta bluff-företaget. Varning! Skickar skräpkvalité och när man vill nyttja deras fina returrätt så svarar dom inte hur man går tillväga.
Måste bara värdens sämsta företag att handla av. 12 aug beställde jag en telefonhållare till bilen . REKOMENZERAS INTE. MYCKET DÅLIGT FÖRETAG.Och har inte sett röken av den. Och Early B... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Sämsta företaget
Köpte dragkedje-del för att laga…
Köpte dragkedje-del för att laga dragkedja. Värsta skiten. Rena skräpet. Köp inte!
Får sämsta betyg!!
Säkert köpta för 5kr och säljes sedan för 149kr….låter billigt, men låt er ej luras. Ingen återbetalning
Köpte en serveringsbricka i trä
Köpte en serveringsbricka i trä, som på bilden såg ok ut i storlek. I verkligheten passar den i dockskåpet. Man får själv stå för returen (till Kina)som är högre än vad produkten kostade 😡
Slutprodukt och i slutändan fick jag…
Slutprodukt och i slutändan fick jag 50. Kr tillbaka säger de
Men att betala 119 kr for två pennor kajal som är helt värdelösa. Inte ens som penna kan de användas så dåliga stift är det
Sämsta företaget
Sämsta företaget. Köpte ett set toasitshållare för 125:-+ 50:- frakt.
Ena var trasig och meddelade Klarna. Skrev till Forzona att jag reklamerar.
Efter flera mail erbjöd dom 50:- rabatt på fakturan.
Nu är det inte beloppet som avgör utan det småaktiga beloppet som erbjuds.
VARNING VARNING!
Handla inte där,
Synd att jag inte kollade här innan jag…
Synd att jag inte kollade här innan jag beställde eyepennor från Florzona. Dom var inte så dyra 189 kr men dom kommer ju aldrig och jag såg att en tidigare beställare som fått dom ,ansåg att pennorna var värdelösa. Så akta er för Florzona.
Mycket oseriöst företag, skickar skräp.
Jag är ledsen att jag inte läste omdöme om detta företag innan beställning.
Jag beställde 2 eyeliners den 2 juli -25 för 119 kronor och 50 kronor i frakt, det tog 25 dagar innan det kom, en eyeliner skulle vara i plommon färg men den var ljust brun orange aktig, den andra gick ej få ut någon färg alls av och toppen gick av när jag försökte få på färg. De skulle vara vässbara men de var i plast och det gick ej mata ut mer utan endast det i toppen fanns. De skulle även vara krämiga och glida på men de var så hårda att det gjorde ont att använda. Har inte tidigare i mitt 57 åriga liv köpt så dåliga eyeliners, detta är rent skräp.
Har mailat företaget på en mailadresser men fått oförsändbart i retur.
Har mailat dem på en annan mailadresser nu som de uppgav vid köpet, och reklamerat detta. Men tror inte jag ens får svar.
Köp inte. Detta företaget är högst oseriöst.
Beställde strumpor men inget kom
Beställde strumpor men inget kom, kontaktade dem och då hade de skickat dem till helt annan adress!
Erbjöds 50% på priset trots utebliven leverans, jag ska alltså betala utan att få något.
OSERIÖSA SÅ IN I H-E.
Hade problem först med äggskalsdelaren
Hade problem först med äggskalsdelaren, idag såg jag att jag skulle hålla in de 2 metallerna hela tiden tills man öppnar den. Ägget blir delat men inte skalat. Passar fint när man ska ha råa ägg till en smet.
Omöjligt kolla leveranser från Kina
Omöjligt kolla leveranser från Kina. Alldeles för lång leveranstid.
Riktig fejkuppvisnig med äggskalaren
Riktig fejkuppvisnig med äggskalaren
Man skäms över att blivit lurad av sådana utstuderade bedragare
Köpte avtagbar dragkedja
Köpte avtagbar dragkedja, för att reparera dragkedja utan att byta ut hela blixtlåset.
Fungerar INTE på mina cykelbyxor, missledande info om att det skulle fungera till alla dragkedjor.
Skräpprodukt !!
Köp inte !!
Ägg skalare ” mojen ” var det största…
Ägg skalare ” mojen ” var det största skämtet ever!!! Hur kunde jag vara så dum och tro att man kunde skala ett ägg med den? Ja, man lär av sina misstag 🙈köpte två st för 178:-
Skäms på er ! Kommer att berätta för alla jag känner att INTE handla hos er 😐 företaget heter Florzona
Vilket bluff företag
Vilket bluff företag, returnerade en vara till adressen som stod på paketet, men får inte tillbaka pengarna, dom säger att jag skickat paketet till fel adress fast de stod avs adress på paketet från dom, nej akta er för att handla hos dom
Köpte kattleksak som skulle göra…
Köpte kattleksak som skulle göra fågelljud och flaxa. Fungerar ej.
köpte en äggskalare som är helt…
köpte en äggskalare som är helt värdelös. RB
Äggskalare
Köpte en dyr äggskalare som var helt värdelös. Värd en nolla i betyg. Förstår inte hur länge och hur hårt man ska skaka för att få hål på skalet
Vill inte ge någon stjärna alls
Vill inte ge någon stjärna alls. Ett blufföretag som tydligen bara säljer skräp!!!! Köpte en äggskalare som är helt värdelös!! Så en varning : handla inte från detta företag!!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.