FLOWSTEAM Bewertungen 79

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De douche was bij ons echt een uitdaging: hardnekkige kalkaanslag op de glazen wanden en vuile voegen tussen de stenen door resten van zeep en shampoo. Daarom gingen we op zoek naar een goede ha... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Inmiddels alle opzetstukken gebruikt en wij zijn helemaal om! Vooral het dweilen van de vloer gaat gemakkelijk en snel én de vloer is weer snel droog. En ook een groot pluspunt: het apparaat is binnen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De stoommachine heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Vanaf het eerste gebruik merk je dat het apparaat krachtig en efficiënt werkt. Zelfs hardnekkig vuil en vet verdwijnen zonder veel... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Helaas was de Flowsteam mop voor mij niet het geschikte apparaat door lichamelijke belasting. Ik heb een heel fijn contact gehad met de klantenservice die heeft meegedacht. Het apparaat helaas toch te... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom bij FLOWSTEAM, jouw specialist in het reinigen met stoom. Wij geloven in de kracht van stoom om hygiëne en gemak te bieden. Of het nu gaat om je favoriete kledingstukken of het schoonmaken van je hele huis, onze slimme stoomoplossingen maken het eenvoudig én effectief. Minder wassen, minder poetsen, meer gemak. Ontdek hoe stoom jouw dagelijkse routines kan veranderen.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service en top product

Snelle levering, zelfs in piek van de feestdagen.
Product raakte onverwacht defect, contact opgenomen met klantenservice, vriendelijk en goed geholpen. Vervagend product ontvangen binnen enkele dagen en dat zelfs met feestdag tussen. Ik ben heel tevreden over de afhandeling van mijn probleem. Dankjewel Sophie.
De kledingstomer zelf werkt perfect! Is het geld waard!

31. Dezember 2024

Antwort von FLOWSTEAM

Hoi Mirlette. Bedankt voor je positieve beoordeling! Wij zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over onze klantenservice en dat de kledingstomer ook verder naar wens is :)

Erg tevreden

Ik heb de Flowstream voor kerst besteld en deze kwam netjes voor kerst binnen, zelfs met alle drukte. De stomer zelf werkt ook top, je kan dikke en dunne stoffen makkelijk kreukvrij maken. Ik vind het ook handig dat je zelf een waterflesje eronder kan bevestigen en dat je hem daardoor ook mee kan nemen!

25. Dezember 2024

Antwort von FLOWSTEAM

Hoi Valerie. Bedankt voor je positieve beoordeling! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel de levering als onze kledingstomer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deze kledingstomer is echt een…

Deze kledingstomer is echt een aanwinst! Hij maakt mijn kleding snel kreukvrij en fris en het compacte ontwerp is ideaal voor thuis én onderweg. Absoluut een aanrader voor iedereen die makkelijk en snel verzorgd voor de dag wil komen!

27. November 2024

Antwort von FLOWSTEAM

Hey Ashley. Bedankt voor je positieve beoordeling! Wij zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met onze kledingstomer!

Top product!!

De kledingstomer van Flowsteam werkt helemaal naar behoren! Je hebt keuze uit verschillende opties qua stoomkracht zodat er voor ieder kledingstuk/stof wel iets tussenzit. Daarnaast ziet het apparaat er ook nog eens fancy uit!! Zeker een aanrader.

3. Dezember 2024

Antwort von FLOWSTEAM

Hoi Marloes. Bedankt voor je positieve beoordeling! Wij zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met onze kledingstomer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een kledingstomer besteld en ik ben super tevreden!

Ik heb een kledingstomer besteld en perongelijk het verkeerde adres ingetypt. Ik heb toen gemaild en ik kreeg direct een mail terug dat het adres aangepast was. Daarnaast ben ik super tevreden over de stomer zelf. Hij is gemakkelijk in gebruik, en werkt goed. En zoals ik al aangaf is de klantenservice echt top!

1. Dezember 2024

Antwort von FLOWSTEAM

Hoi Britt. Bedankt voor je positieve beoordeling! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel onze klantenservice als onze kledingstomer!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Positief verbaasd over de kracht van de stoom!

Ik ben heel blij met mijn flowsteam kledingstomer die ik nu ondertussen al een paar maanden heb. Ik ben echt verbaasd over de kracht van de stoom.. Je ziet de kreukels zo voor je neus verdwijnen.. Heerlijk!

1. November 2024

Antwort von FLOWSTEAM

Bedankt voor je positieve beoordeling! Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met onze kledingstomer!

Zeer tevreden

Heel fijn product. Het is erg makkelijk in gebruik door het compacte formaat. In de ochtend stoom ik even snel mijn blouse of blazer voor werk, wat veel sneller is dan strijken.

29. November 2024

Antwort von FLOWSTEAM

Hoi Kaya. Bedankt voor je positieve beoordeling! Wij zijn blij om te lezen dat je tevreden met onze kledingstomer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De beste handstomer van allemaal

Niet alleen een mooi design maar ook een super goed product. Dit is nu de derde handstomer die ik gebruik, waarvan de vorige twee van Philips, maar deze heeft de meeste power van allemaal. Daarnaast is deze ook enorm snel opgewarmd. Ook zat er een stoomhandschoen bij wat ook erg handig is. Al met al de beste handstomer tot nu toe!

27. November 2024

Antwort von FLOWSTEAM

Hoi Luna. Bedankt voor je positieve beoordeling! Wat leuk om te lezen dat onze kledingstomer ook door jou als de beste wordt gezien! Wij wensen je graag nog veel plezier met onze kledingstomer :)

Heel blij mee

Werkt goed!
Alleen heb ik nu geen excuus meer om met gekreukte kleding naar buiten te gaan...

5. November 2024

Antwort von FLOWSTEAM

Hoi Sabine. Zo’n luxeprobleem kunnen we allemaal wel gebruiken! Leuk om te lezen dat je blij bent met onze kledingstomer :)

product en afhandeling : topkwaliteit

Een super handige steamer met een zeer goed resultaat.
Ook zeer goede afhandeling en service van flowsteam.nl .
Top.

19. November 2024

Antwort von FLOWSTEAM

Hoi Bart. Bedankt voor je positieve beoordeling! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met onze steamer :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great way to let off some steam!

I finally used the Flowsteam garment steamer after getting demineralized water today. It’s a great way to let off some steam :) on a serious note - I was looking for a decent, affordable, properly working product and I am very pleased with the results so far. The customer service support is also neat.

8. November 2024

Antwort von FLOWSTEAM

Hi Widhata! Thank you so much for your kind words! We're glad to hear that our garment steamer has been working well for you and that you're happy with the results. We truly appreciate your feedback and hope the steamer continues to help you "let off some steam" in the best way! 😊

Superfijne handstomer !!

Na eerst een andere handstomer te hebben besteld die amper een kreukje uit een kledingstuk deed verdwijnen, na het lezen van reviews een flowsteam gekocht en ..... wat een verschil !!!
Deze handstomer is snel op temperatuur en doet waarvoor deze gemaakt is... TOP !!

2. November 2024

Antwort von FLOWSTEAM

Bedankt voor je positieve beoordeling! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met de prestaties van onze kledingstomer :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer prettige ervaring met zowel het…

Zeer prettige ervaring met zowel het product als de levering er van. Aanrader.

27. Oktober 2024

Antwort von FLOWSTEAM

Bedankt voor je positieve beoordeling! Wij zijn blij te lezen dat je tevreden bent met zowel de levering als de kledingstomer!

Uitstekende Klantenservice en Snelle Afhandeling

Ik heb recent een kledingstomer besteld bij FLOWSTEAM en ben erg tevreden met de service die ik heb ontvangen.
De communicatie met de klantenservice was duidelijk en vriendelijk. Ze reageerden snel en boden direct een passende oplossing aan.

Wat ik vooral waardeer is hoe efficiënt en klantgericht ze te werk gaan. Het is duidelijk dat ze veel waarde hechten aan klanttevredenheid. Dit soort service zie je tegenwoordig zelden! Ik kan FLOWSTEAM dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteitsproducten en een uitstekende klantenservice!

2. September 2024

Antwort von FLOWSTEAM

Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn erg blij om te lezen dat je tevreden bent met onze service en onze manier van communiceren :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I recently ordered from Flowsteam to…

I recently ordered from Flowsteam to the UK. Quick shipping and it’s really high quality. Just as described.

12. Juli 2024

Antwort von FLOWSTEAM

Hi Junaid, thanks for your positive review! We're glad that you received your steamer quickly and that it meets your expectations in quality!

Topaankoop

Recent de flowsteam aangeschaft voor op vakantie. Topaankoop! Ik gebruik het nu ook gewoon standaard thuis, strijkijzer is met pensioen. Levering was ook nog eens sneller dan verwacht.

11. Juli 2024

Antwort von FLOWSTEAM

Hoi Michel. Bedankt voor je beoordeling! We zijn blij om te lezen dat onze kledingstomer een topaankoop voor je is, zowel voor op vakantie als thuis :)

Alles naar wens

De kledingstomer werkt goed, kreukels zijn zo weg. Ook was de levering snel

1. Juli 2024

Antwort von FLOWSTEAM

Hoi Iris. Bedankt voor je positieve beoordeling! Wij zijn blij om te lezen dat je blij bent met de kledingstomer!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr