Geen aanrader! Kastje ( formuler z11 pro) loopt geregeld vast, 0a play store en YouTube werken er niet op. Communicatie met verkopende partij is zeer moeizaam tot slecht, telefonisch niet bereikbaar... Mehr ansehen
Bezorging was perfect linux box aangesloten duurde wel even maar uiteindelijk draait het zeer goed bedankt flypi top service
Formuler Z11 Pro Max besteld die zeer snel en netjes geleverd werd, klasse. Helaas zit er een bug in de software waardoor het niet mogelijk is EPG te ontvangen en daardoor geen mogelijkheid om tv pro... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Frisse bedrijf met een breed assortiment in elektronica, gadgets, huishoudelijk en verzorging.
Heliuweg 6 B4, 3812RE, Amersfoort, Niederlande
- 0614711885
- info@flypi.nl
- flypi.nl
Hat 28 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Geweldiggg!!
Geweldiggg!!. Meer dan wat ik had verwacht, het kwam wel 2 dagen later dan aangegeven
Handig en betaalbaar apparaat
Aanschaf afstandsbediening
Afstandsbediening bleek niet goed te werken. Ik hoefde hem achteraf niet te betalen. Op een relaxte manier alles opgelost. Telefoon werd direct opgenomen, hetgeen altijd prettig is. Al met al prima verlopen. Ik zou hier zeker weer bestellen. Top!!
Top service
Mega goed keyboard
Mega goed keyboard, en geweldig van prijs, super mooi licht, perfecte keyboard voor beginners
Een 2.0 usb stick geven
Een 2.0 usb stick geven. Dat is echt niet meer van deze tijd

Antwort von Flypi
Heb helaas de bestelling niet ontvangen …
Heb helaas de bestelling niet ontvangen. Heb gebeld, krijg geen contact. Ook niet via de mail. Jammer! Eerder werd ik wel gelijk geholpen, vandaar dat ik een nieuwe bestelling heb gedaan.
P.s het is nu naar tevredenheid opgelost!

Antwort von Flypi
Besteld en op tijd geleverd. Wat kunnen we meer vragen?
Geen enkel probleem gehad.
Besteld volgende dag ontvangen
Besteld volgende dag ontvangen! Bedankt voor de chocolade! Maakt het super cute as je het pakketje opent! Afstandsbediening doet het perfect dus een zeer tevreden klant. Thanks!
Top Top!
Top! Snelle levering en goede klantenservice.
Dankjewel
Aardige persoon
Aardige persoon, helpt graag en heeft snelle service
Waar voor je geld
Snelle service, betrouwbaar en goede kwaliteit
Top verzorgingsproducten
Meerdere verzorgingsproducten van Aurgan uitgeprobeerd en zeer tevreden. Eerlijke en gezonde producten.
Ook heel tevreden over de service. Top !
Cette firme n'a pas répondu aux…
Cette firme n'a pas répondu aux nombreux mails du client pour une demande de retour pour un matériel ne correspondant pas à la commande et qui plus est, avec un disfonctionnement du matériel reçu...
Bedroevende after sales
Bestellingen zijn snel en correct geleverd,echter de after sales vind ik ronduit bedroevend.
Op elke mogelijk manier mijn klacht geprobeerd te delen, maar totaal geen respons en zelf niet na meerdere pogingen..

Antwort von Flypi
Don't buy from this shop
Don't buy from this shop. I ordered a Redragon ERIS and they sent me a Redragon Vulcan which didn't work with my PS4. In order to return the item, I tried contacting them through email, phone, and WhatsApp. They never responded, since the day the order arrived they never picked up the phone. I thought I was the only one until I read all the other reviews and realized they are running a shady business. They are also not listed at thuiswinkel.org so you won't able to complain against them. So overall, avoid these scammers.

Antwort von Flypi
Snelle levering, ik heb arganolie besteld voor mijn haarverzorging. Dit product is een aanrader als je haar pluizig is. Argan geeft een mooie glans aan je haar
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.