Gør dig selv en tjeneste og prøv hvedekim cremen. Absolut husets favorit herhjemme. Mega lækker creme til billige penge. Alle produkter vi har købt og køber regelmæssigt til tørre fødder, hælsalve osv... Mehr ansehen
Bestilte onsdag, modtog fredag. 1 mail som ordre bekræftigelse og en når afsendt. På følge seddel var der en lille personlig besked fra Ditte, tak Ditte😀 mange kunne lære af jer, enkelt og go... Mehr ansehen
Bestiller Mandag aften, pakken hentet i nærboks Onsdag. Alt perfekt der. Men den personlige hilsen skrevet med kuglepen på følgesedlen fra Ditte gjorde udslaget, den kræver mere end 5 stjerner. ******... Mehr ansehen
Enkel hjemmeside at navigere rundt på, og let forståeligt skrevet. Gode og meget relevante råd, til afhjælp af et bredt spekter af udfordringer med fødder. Ikke kun råd baseret på køb af produkter, me... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Velkommen til Fodmagasinet. Mit navn er Pernille Wulff, og jeg er statsautoriseret fodterapeut med mere end 20 års erfaring inden for fodpleje og behandling af fodproblemer. Jeg har arbejdet professionelt med fødder siden 2004 og udvælger selv alle produkter i webshoppen med fokus på kvalitet, komfort og faglighed. Hos Fodmagasinet finder du professionelle fodplejeprodukter til både daglig pleje og specifikke fodproblemer. Jeg forhandler blandt andet produkter fra Allpresan, Gehwol, Akileïne, Better Feet, Medisox og flere andre anerkendte mærker, som er kendt for høj kvalitet og gode resultater. I webshoppen finder du produkter til blandt andet neglesvamp, tør hud, hård hud, hælrevner, ligtorne, hammertæer, ømme fødder, hævede ben og trætte ben. Derudover tilbyder jeg et bredt udvalg af støttestrømper, kompressionsstrømper, aflastninger og produkter til negle- og fodpleje. For mig handler det ikke kun om at sælge produkter. Jeg ønsker at dele min viden og hjælpe dig med at finde den løsning, der passer bedst til dine behov. Derfor er personlig rådgivning en vigtig del af Fodmagasinet, og du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Jeg tror på, at sunde fødder giver øget livskvalitet – og jeg glæder mig til at hjælpe dig med at passe godt på dine.
Østre Alle 6, 9530, Støvring, Dänemark
- Pernille@fodmagasinet.dk
- fodmagasinet.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Hurtig ekspedition og levering😊
Hurtig ekspedition og levering😊
Bonus …. Sød håndskreven seddel med ønsket om en god dag 😍
Rigtig fin og hurtig levering
Rigtig fin og hurtig levering - god vejledning på fodgymnastik i vedlagte brochure. 😊
Super hurtig levering
Altid hurtig ekspedition og endda med…
Altid hurtig ekspedition og endda med en håndskrevet hilsen 👍
Jeg købte 3 podo expert nageltinktur
Jeg købte 3 podo expert nageltinktur. Den ene virker meget dårligt.
Alt var som det skulle være.
Altid i orden
Hurtig levering og god opfølgning 😀
Bestilte varer torsdag og leveret…
Bestilte varer torsdag og leveret fredag, tak for det og varer til en go pris👍
Go sommer mvh. Kaj Olsen
Jeg fik en mega sød og håndskrevet…
Jeg fik en mega sød og håndskrevet hilsen.
Og så var der hurtig betjening.
Super service og levering
Super service og levering
Meget informativ hjemmeside og personlig besked ilagt i forsendelsen.
Kan stærkt anbefaledes!!!
alletideriders effektive fodfil
alletideriders effektive fodfil. Den bedste jeg nogensinde har prøget. Alt hård hud forsvinder efter få minutters brug. Thumbs up herfra :)
Kvalitets produkter og god service
Hurtig service hurtig afsending og bedste produkt indtil nu jeg har prøvet 🙏🏼
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.