Na polecenie Pana Piotra wykupiliśmy pakiet 20 GB intwrnwtu na wyjazd urlopowy do Turcji. To był strzał w 10. Idealny zasięg, Żadnych zakłóceń na cały pobyt zużyliśmy max 6 GB ale i tak było warto.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Choose eSIM and stay in touch with your loved ones! eSIM is an integrated SIM card - an innovative technology used in mobile devices such as smartphones and tablets. It’s a safe alternative to public Wi-Fi. Discover the world with Fonia.Travel today!
Twarda 18, 00-105, Warszawa, Polen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Prosta aktywacja, fajne ceny. Polecam na 100%
kompletne nieporozumienie, otrzymany QR nie działa, link nie działa, instrukcja na stronie nie działa. po 2-ch dniach od kontaktu przez formularz i pytaniu a aplikację na androida (o której mowa w instrukcji na www) lakoniczna odpowiedź "Dzień dobry, nie posiadamy jeszcze aplikacji Fonia Travel w Sklepie Play Pozdrawiam Andrzej z Fonii" ZERO propozycji pomocy co w związku z tym zrobić. dla mnie to oszustwo a nie firma

Antwort von Fonia.Travel
zamowilem 2x karte do USA z jednego konta i niestety dziala tylko jedna bo drugo QR mowi ze juz nieaktualny. Pomoc przez email niestety ale bardzo slaba, konsultant nie wie jaka karta jest aktywna a jaka nie itp...ale ta jedna ktora zostala zainstalowana w USA dziala bardzo dobrze

Antwort von Fonia.Travel
I have just started, cheap and so far it works well

Antwort von Fonia.Travel
Purchased a plan whilst in Northern Cyprus, confirmed my e-mail and never worked. Desperate for internet access so purchased again and still didn't work. Very poor response from Poland and never resolved my issues.
To był strzał w 10. Idealny zasięg, Żadnych zakłóceń na cały pobyt zużyliśmy max 6 GB ale i tak było warto. Stały kontakt z rodziną dawał poczucie bezpieczeństwa. Nawigacja działała perfekcyjnie i zawsze trafiliśmy do celu. Gorąco polecam.

Antwort von Fonia.Travel
Bardzo fajna opcja dla podróżujących

Antwort von Fonia.Travel
Po wylądowaniu w Turcji połączyło z siecią ale brak danych komórkowych. Kontakt ze wsparciem technicznym. Po kilku dniach wymiany maili że wsparciem zaczęła karta działać. Już po uruchomieniu brak problemów.

Antwort von Fonia.Travel
Everything is grate. The internet connection automatically happened just after landing in Turkey. The quality and speed of the connection was very good. We are planning a trip to Japan and also want to buy an eSIM from Fonia travel

Antwort von Fonia.Travel
Stayed in Montenegro few days.
Good mobile data service.

Antwort von Fonia.Travel
Stayed in north cyprus for a few days and was in need for mobile internet. A friend recommended FONIA.
Took a 5 day plan and got it as eSIM on my iPhone within a couple of minutes.
Fair price, easy handling. Excellent mobile data access. Great!

Antwort von Fonia.Travel
Wszystko działa idealnie. Szybka rejestracja i internet działa bez problemu. Cena niska i nie muszę szukać kart u lokalnego operatora. Polecam

Antwort von Fonia.Travel
Jestem bardzo zadowolony z usług Fonia Travel. Cały proces zakupu i aktywacji trwał krótko i bez najmniejszych problemów.
Jedyna rzecz, która zwróciła szczególnie moją uwagę to pakiety "bez limitu" z limitem 1gb, a później ograniczona prędkość. Nie wiem co o tym myśleć.

Antwort von Fonia.Travel
Kupiłem esim na Szwajcarię, pakiet 3 GB zadziałało bez problemu, chociaż trzeba było w Szwajcarii około pół godziny czekać zanim zaskoczy. Kupiłem też pakiet na Włochy 3 i 1 GB, nie chce nawet wczytać profilu, twierdzi, że już wczytany, nie widzi karty. Piszę do fonia.travel, na razie cisza

Antwort von Fonia.Travel
Znalazłem ofertę FONIA.Travel przypadkiem (?) gdzieś w sieci, a ponieważ byłem w przededniu wyjazdu do UK pilnie potrzebowałem ogarnąć jakąś kartę eSIM. Ogarnąłem to w kilka minut - szybko, sprawnie i mega intuicyjnie - najważniejsze działa bez zająknięcia (po odpaleniu karty musiałem zrestartować telefon - niby oczywiste ale jednak trzeba pamiętać). Plan unlimited na 7 dni okazał się strzałem w dychę - i cena chyba najlepsza na rynku (sprawdzałem w Revolucie i Airalo). Szkoda, że nie mają apki do kontroli stanu konta (tylko wersja web'owa)

Antwort von Fonia.Travel
Kupiłem esima pracując w Niemczech wszystko działa na androidzie i kupiłem także esima dla żony która pojechała do Tunezji także jestem zadowolony z działania a także szybkiej wysyłki i instrukcji jak zainstalować esima.

Antwort von Fonia.Travel
Nie sądziłem, że dodanie karty esim z pakietem zagranicznego internetu będzie tak proste.

Antwort von Fonia.Travel
Szybko sprawnie, na iPhone nie pokazuje od razu aktywacji karty tj. kręci się aktywując esim w Polsce, na android od razu dodał plan taryfowy w Polsce. Poza tym wszystko ok. Jedna uwaga, nie można odpalić na jednym koncie kilku kart esim np dla dziewczyny, kolegi czy żony lub męża:( , trzeba założyć osobne konto. Prócz tego wszystko ok

Antwort von Fonia.Travel
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.