Våd, kold, dårlig pakket pizza med dryppende regnvand leveret af Foodora fra Otto i en ødelagt papirpose med kun 1/4 del af vores lemodade i glassene og spilt sauce. Uspiselig mad og vi kunne ikke f... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Vi havde udtrykkeligt bedt om en burger uden ketchup. Burgeren var fyldt med ketchup. Vi havde betalt ekstra 14.- for dressing på en peperoni pizza. Der var ingen dressing på. Levering tog 1,... Mehr ansehen
HOLD JER VÆK!! Foodora er helt klart i den dårlige ende af madudbringere. Bestilte thaimad, men buddet væltede sovsen ud over det hele i posen, og sørgede dermed for 2 store lugtende pletter på g... Mehr ansehen
Kl 13.30 .Budet havde ikke vores mad med , samt forsøgte at udlevere en anden kundes mad. Efterfølgende under den påstand at restauranten ikke udleverede noget. Maden blev bestilt kl 12.09 . Vi har... Mehr ansehen
Ordered a mcdonalds through here cost…
Ordered a mcdonalds through here cost over £60, food never arrived, asked for a refund and got told we don't offer refunds cos they said it was delivered, so in the end had to go to a local takeaway and spend more money which I didn't really have so will never be using this company again
No way to get in contact with them!
Got the wrong order, and now it's impossible to get in touch with the company. They've turned off all their phone numbers and refer you to their website where the chat can't be used. Will never use them again!
Horrible service
Horrible service!
They delievered the wrong order.. we ordered 4 pizza, and the delievery came with one pizza.
My daughter was hungry so i gave her the pizza and drove 35 minutes to Pick up the Right order.
I paid the pizzas at the restaurant, and now foodera wont refund my money, so I paid twice for an order that was incomplete and I had to Pick up for myself, only because I didnt reach out to Them first.
I contacted the chat service, and the incompent employers were horrible.
Helt värdelösa!
Helt värdelösa!
Dom bryr sig inte ens om kunderna!
Vi gjorde misstaget att anlitade dom som leverantör hos på BQC i skara!
Vilket ledde till dom delade ut rabatter till våra kunder utan att ens prata med oss om det!
Sedan vi det betala för detta.
Våran kontakt person Joakim, säger att han är key maneger och ansvar inte för detta!
Sedan så öppnar dom och stänger våran butik online som dom vill, och skyller på systemfel!
Man ringer in och vill få saker förklarat varje gång så får man ett annat svar!
Jag har jobbat med Delivery Hero i Tyskland som äger foodora i Sverige. Det går inte att jämföra!
Jag menar vet inte dom i Tyskland att dessa här i Sverige förstör deras verksamhet och deras varumärke!
Jag menar det går inte att göra mer fel än så! Men ändå så kräver dom pengar för deras värdelösa service!
Jag kommer att avsluta allt nu och gå till det traditionella sättet med egen marketing och egna flyers!
Absurd dårlig kundeservice
Absurd dårlig kundeservice. Foodora nægter at tilbagebetale penge for en ordre, vi har aflyst, fordi Bastart Burger har begået den fejl at lave ordren alligevel (restauranten tager dog heller ikke ansvar). Og ingen af dem nægter at diskutere sagen. “Tak for forståelsen, det retter vi op på fremover” og andre tomme, nedladende kundeservice-floskler, som ikke giver os vores 500 kroner tilbage. De har mistet en kunde i dag. Og ps. Jayden fra kundeservice, som bare lukkede chatten - 👎
Worked fine until I couldn’t login to…
Worked fine until I couldn’t login to my account and the customer support did nothing to help me.
Magen til elendig kundeservice skal man…
Magen til elendig kundeservice skal man lede længe efter….
Har bestilt idag hvor jeg modtager en ordre som for det første er forkert og indeholder langt fra hvad den burde. Jeg kommer i kontakt med kundeservice som vil give mig, en tabt på 50 procent….
Hvad Søren er det for et elendigt tilbud, som jeg selvfølgelig ikke godtager. Det kan ikke passe jeg skal betale halvdelen af en forkert ordre.
Jeg har bestilt flere gange igennem foodora, men det her betyder jeg ikke bestiller derfra igen.
Kundesupporten er til at skide over
Umuligt at få kontakt til kundesupport
STRAM OP FOODORA
STRAM OP FOODORA
Hvad er det for en virksomhed som synes det er ok at give så dårlig kundeservice at man i ALLE de nordiske lande tilsammen har en gennemsnitlig rating på 1,2 trustpilot stjerner!??
Men jeg forstår da virkeligt godt I får så lav en rating når I, som i aften, totalt ignorerer og skider på jeres kunder og ikke tager ansvar for jeres egne fejl, men i stedet prøver at tørre fejlen af på kunden selv om man som kunde kan bevise at fejlen ligger hos Foodora. Og så har I oven i købet den frækhed at lukke sagen før der overhovedet er fundet nogen løsning. Skam jer dog over sådan en dybt uprofessionel opførsel. I er en skændsel og skamplet i fastfood branchen. Håber der snart er nogen højere oppe i fødevarebranchen som tager fat i den her sag og får gjort noget alvorligt ved jeres måde at drive virksomhed på. For I kan tydeligvis ikke selv finde ud af at stramme op.
Kun 1 stjerne
Kun 1 stjerne, fordi jeg ikke kan give 0.
Vi bestilte mad her til aften gennem Foodora. For det første kan vi se buddet fra altanen sidde på sin scooter helt ude ved vejen, mens beskeden “din mad er leveret” dukker op. Maden var ingen steder at finde, så han har højst sandsynligt taget den med sig. Vi fik den i hvertfald aldrig.
Restauranten nåede at lukke, så vi ikke engang kunne lave en ny bestilling derfra.
Derudover skriver vi til deres kundeservice. Den oplevelse gjorde det så ikke bedre. Det var flabede og provokerende svar vi modtog. Derudover efterspurgte vi nogle ting ift. oplevelsen med det dårlige bud. Det blev ignoreret og pludselig blev chatten afsluttet af medarbejderen. Absolut ikke i orden med sådan en såkaldt “kundeservice” - eller mangel på samme.
Min kæreste har diabetes og jeg er gravid - så det er bare en kritisk situation med sådan en oplevelse!!!
Har aldrig oplevet så dårlig service
Har aldrig oplevet så dårlig service, lige fra lervering til kundeservice. De vil ikke rette op på deres fejl og lever det man har bestilt. Fedt at bestille mad og få besked på vi sender dig penge retur og så må du selv hente noget at drikke.
Deres kundeservice er en JOKE!
Først lavede restauranten min pizza forkert, så jeg måtte vente et kvarter ekstra, derefter fulgte de ikke mine instruktioner om IKKE at putte pecorino på da jeg ikke kan fordrage det...! Så pizzaen var uspiselig...
Supporten er altid klar på at hjælpe de…
Supporten er altid klar på at hjælpe de reagere hurtigt og får lynhurtigt refundering hvis der er sket fejl i ordren
Maden nåede aldrig frem
I går bestilte jeg take away, men maden nåede aldrig frem. Jeg havde skrevet adressenummeret 186 i stedet for 183. Dette nummer findes dog slet ikke, men kunne ikke få af vide hvor de havde afleveret maden. Var rundt ved alle naboer, som ikke havde modtaget det. Foodora sagde at budet havde forsøgt at kontakte os, da han ikke kunne finde adressen, men vi modtog aldrig en besked og restauranten fik ikke maden tilbage. Vi endte med at bestille nyt - så en ret dyr omgang.
Cirkus eller madudbydere?
Skod firma. Jeg bestiller levering, får då at vide jeg selv skal afhente senere. Jeg drøner ud af bilen i en fart, for at maden kan beholde sig nogenlunde varm. Jeg lander så i Burger King og får at vide de slet ikke har fået ordren og skal lave den på ny. Altså hva faen er i et cirkus eller en madudbydere, kom nu lidt, tag jer sammen og gi mig min mad
Consistently dishonest by design
This company consistently lies about delivery estimates. It knows it's estimates are lowballs and updates them at the last second. Going to order food and expect it to arrive in 30 minutes? Be prepared to wait 90. Want to reach out to a customer service rep? Not possible. Every time you use their "help chat" which is not a chat and does not allow you to reach out to a representative, it asks you to rate their customer service. If you indicate you are not satisfied, one of the ready-made reasons you can give is "couldn't reach out to an agent." They clearly know people which they could reach out, but have chosen not to make this possible. After each order it gives you a chance to rate the rider and the restaurant. I have no complaint about the rider or the restaurant, I have a complaint about the APP AND WEBSITE, which is that it is intentionally misleading. I often order from my local Indian Restaurant. On Foodora it always shows a delivery time of 35-40 minutes but then extends the delivery time 3-4 times before I get my food. I have spoken to the staff at the restaurant and they say they have asked Foodora to accurately represent how long the food takes, but Foodora won't do it, preferring to mislead customers in order to entice them to buy something that will be ordered quickly, but it's simply a lie.
Foodora gav mig lige alle pengene…
Foodora gav mig lige alle pengene tilbage på den ene menu på ordren, som der var fejl i. Noget direkte på kort og noget som voucher. En, der hedder Thomas, giver god kundeservice. Har altid fået penge tilbage for fejl, enten som voucher eller tilbage på kort eller en kombi.
Synes også, at de tit har gode tilbud, og derfor køber jeg mest tit hos dem - man kan altid finde noget billigere på Foodora, end man kan fx. hos JustEat - ihvertfald i min app. Og det gør forskellen.
Til alle dem, der får kold mad - jeg boede et andet sted før, hvor der var længere væk til restauranterne - der var maden nogle gange kold - men nu, hvor jeg bor tæt på byen og restauranterne, er maden aldrig kold! Så det har også noget at gøre med distance at gøre. Måske man kunne investere i meget gode varmetasker, så det ikke sker? :)
Foodora......
Foodora......
De har lidt udfordringer omkring reglerne for markedsføring.
Sidst jeg var inde for at bestille noget, stod udbringning på noget jeg gerne ville bestille til en pris.
Da jeg så endelig kom til check out, så var prisen for udbringning det dobbelte.
Jeg skrev til kundeservice, de blev bare ved med at sige "Der er fordi din adresse ikke har været tastet ind fra starten".... Min adresse var tastet ind, jeg sendte dem desuden screenshots, hvor det fremgik min adresse var indtastet og derfor skulle være taget med i beregningen fra starten.
Der var intet at komme efter andet end dårlige undskyldninger fra supporten. Hvad med at tage ansvar og enten betale forskellen? Eller fix Jeres hjemmeside så den viser det korrekt?
Uanset hvordan Foodora prøver at spinne det, så er Foodora problemet. Det er vildledende markedsføring, når man markedsfører noget til en pris og prisen i virkeligheden er noget andet. Uacceptabelt.
Sletter app'en...
Maden blev forsinket med 2 timer…
Supportagenten var venlig, men der var ikke meget hjælp at hente, udover at få refunderet beløbet for bestillingen. Jeg blev flere gange forsikret om, at bestillingen ville ankomme om 15 minutter, og så 15 minutter senere, og så 15 minutter senere igen…
Det endte med, at agenten fortalte mig, at forsinkelsen på op til 2 timer med bestillingen skyldtes en fejl med adressen på en tidligere bestilling. Hvordan kan det tage flere timer at løse dette? Har de ringet på dørklokker i hele kvarteret, indtil de fandt den rigtige adresse?
Mit hangry rant er nu slut, og jeg håber, at dette ikke er den generelle oplevelse med Foodora, på trods af at over 91% af deres 946 Trustpilot-anmeldelser i skrivende stund er et-stjernede… Den åbenlyse konklusion bliver nok at slette Foodora-appen.
IGEN IGEN er supporten hos Foodora en…
IGEN IGEN er supporten hos Foodora en kæmpe champ. Mathis skuffer ikke og jeg får både god og hurtig hjælp - hvilket er værdsat.
Jeres tp fortjener sgu mere end 1 stjerne :)
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.