Att använda aggressiva och oseriösa försäljningsmetoder, där era anställda ger sig på intet ont anande människor och försöker lura dem att teckna avtal med er, är inte acceptabelt. Om ni faktiskt hade... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Mkt bra tillägg. Man känner sig trygg och sedd. Dessutom en liten slant i välkomstbonus. Finns nog inget elbolag som matchar det. Dessutom billigare el och en mkt lättfattlig och enkel app där man kan... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag använde Fortum i ett par år. Sedan valde jag att stänga mitt bolag och därmed glömde jag av att säga upp mitt abonnemang hos Fortum. När jag fick min årsfaktura så blev det en smärre chock. Men ja... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Trots uppsägning av avtal fortsatte räkningarna komma från Fortum. Då jag ringde och frågade varför, svarade de att jag när jag tecknade avtalet även ville ha skyddad identitet (vilket jag inte ens m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fortums vision är att vara föregångare inom ren energi och förbättra livet idag och för framtiden.
Rättarvägen 3, 169 68, Solna, Schweden
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Det är anmärkningsvärt att det här företaget fortsätter att betala för att tidigare kunder ska ringas upp och trakasseras, för att sedan bemötas med otrevlighet och få luren slängd i örat, enbart för att de artigt förklarat att de inte kan ta samtalet just då. Vad är detta för slags PR och marknadsföring? Ett föraktligt företag med en lika föraktlig strategi, i en energimarknad präglad av gränslös cynism och rovdrift. Skydda er från den här typen av aktörer.

Antwort von Fortum Sverige
Skrev på ett avtal, kollade igenom allt noggrant hemma & insåg att det inte var något som gav mig någon ekonomisk vinst. Kontaktade dem via mail för att ångra avtalet då jag har 14 dagar på mig.
Dål återkoppling via mail samt att chatboten (Ai) inte var till någon vidare hjälp då dem hänvisade mig till något helt annat jämför med informationen som står skriven på deras hemsida. Lagom förvirrande... Ska ringa idag och hoppas på ett smidigare samtal samt hjälp.
Samtalet gick smidigt! Tog verkligen ingen tid alls och kvinnan jag prata med var trevlig. Skulle rekommendera alla att ringa och skippa mail konversationerna!

Antwort von Fortum Sverige
Bra tills Fortum försökte sälja på mig försäkringar.
” Om du hamnar på sjukhus i över en månad står vi för elräkningen ”
Snacka om el, inga J…a försäkringar!
Jag får inte svära tydligen.

Antwort von Fortum Sverige
Att stå utanför en affär när man är på väg att handla och har andra tankar i huvudet och försöka sälja ett avtal som måste tecknas där och då!
Det är bondfångeri och upprörande försäljningsmetod!
Borde förbjudas!

Antwort von Fortum Sverige
Bästa elbolag jag haft, och jag är ändå 63 år, så jag har haft några stycken. Proffsigt skött. Kanonbra app. Bra pris, ja, finns inget negativt att säga . Rekommenderar starkt.

Antwort von Fortum Sverige
Han va jätte snäll och trevlig

Bra o snabb service
Trevlig kundtjänst

Antwort von Fortum Sverige
Fick en jätte hög räkning av Fortum!.
Ringde kundtjänst och den medarbetare, gav mig hopp på ett betydligt bättre sett!.
Han berättade , varför och sen fick jag delbetala också . Han var riktig duktig grabben inom kundtjänst!.
Janne Karlsson Edholm

Antwort von Fortum Sverige
Fick den hjälp som jag behövde, trevlig bemötande

Antwort von Fortum Sverige
Enkelheten i budskapet å förslag till tillbehör gällande koll på nästkommde faktura.

Antwort von Fortum Sverige
Blir konstant uppringd av elförsäljare från Fortum – trots att man bytt elbolag. Sist ringde Jesper Olofsson. Vägrar att acceptera att man bytt elbolag.

Antwort von Fortum Sverige
Det tog lång tid att komma fram samtidigt som man lyssnade på en störande "musik".

Antwort von Fortum Sverige
Går inte att få tag på. Satt 25 min i kö och hoppade upp 1 plats i kön. En annan dag tryckte jag att de skulle ringa upp så jag slapp sitta å vänta. Kom aldrig nåt samtal. Så bytte elbolag. Rekommenderar INTE Fortum

Antwort von Fortum Sverige
Full understanding and handling of problems not created by me.

Antwort von Fortum Sverige
Fortum offers me very good services and alternatives.
When contacting Customer Service they helped me quickly and with helpful advises.

Antwort von Fortum Sverige
Var kund hos Göta Energi i flera år som även Fortum var delägare i Fortum tog över avtalen som Göta energi hade med mig och jag hade då ett elkonto som skulle gälla fast Fortum tog över efter ett tag så tog dom helt enkelt bara bort kontot och fakturerade kvarvarande summa utan att ta kontakt med mig och ingen avisering jag kontaktade Fortum och frågade varför dom helt plötsligt tagit bort kontot och har alldrig fått någon förklaring Ska det vara så

Antwort von Fortum Sverige
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.