Heel blij met de aankoop! Kwalitatief een erg goede puzzle, mooi geprint en fijne stevige stukjes. Natuurlijk moet je zelf zorgen dat je foto/artwork welke je aanlevert de juiste resolutie hee... Mehr ansehen
Mooie puzzel, sneller verzonden dan beloofd :-) Puzzel was cadeau en werd erg enthousiast ontvangen. Betaalsystemen voor creditcard zijn een beetje raar, voelde aan alsof ze fake/fishing zijn, en gi... Mehr ansehen
Jullie hebben onze verwachting meer dan waar gemaakt.Mooie goedgevormde stukjes, mooie kleurweergave en alle stukjes waren er,(en dat tref je lang niet bij andere fabrikanten) En het kwam veel snelle... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Van 300 tot 1000 of zelfs 2000 puzzelstukjes. Elke foto puzzel is handgemaakt door vakmensen. Bestel een fotopuzzel. Met persoonlijke bewaarbox! Snel geleverd.
Ontdek de vreugde van legpuzzels - Gegarandeerde tevredenheid
Vom Unternehmen geschrieben
- Snelle productie kwaliteitspuzzels.
- Ons merk streeft ernaar onze klanten producten van de hoogste kwaliteit te leveren. Wij geloven dat kwaliteit essentieel is als het gaat om het maken van producten waar onze klanten van zullen houden en die ze jarenlang zullen gebruiken.
Soblahov 480, 91338, Soblahov, Slowakei
- service@venuspuzzle.com
- fotopuzzelshop.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Hoe de puzzelkwaliteit is weet ik nog…
Hoe de puzzelkwaliteit is weet ik nog niet, het is nl een cadeau.
Zeer snelle levering (express) vanuit Slowakije. Goed produc
Oplossing verzending
De levering duurde langer dan verwacht, maar dit is mooi opgelost door het bedrijf. Ik stuurde een mail en diezelfde week kreeg ik een nieuw pakket opgestuurd, omdat ze vermoedden dat het pakket verloren geraakt was.
Het schilderij was mooi opgesteld en de kleuren kwamen ook heel mooi overeen met de voorbeeldfoto.
Puzzel prima, bezorging slecht.
De puzzel is op 15 november besteld en werd op 8 december bezorgd, na sinterklaas. Veel te laat...

Mooie puzzels
Mooie puzzels
Mooie puzzels, betaalbaar en altijd veel plezier bij de ontvanger.
Al jaren maken wij zelf een collage van 24 foto's die we als één foto uploaden.
Eerst de lol van het zelf leggen van de puzzel en dan de puzzel verdelen over 24 doosjes voor adventskalender. Zo leuk
Fijne puzzel van goede scherpte en snijkwaliteit
In een eerdere ervaring met Venuspuzzle was ik niet zo tevreden maar de verbetering die is doorgevoerd is meteen zichtbaar en voelbaar. De puzzel is stevig en valt niet meteen uit elkaar, de stukjes zijn goed gesneden, je voelt en ziet meteen of het past en de scherpte van mijn mobiele foto is uitstekend!
Bij vragen over de puzzel een zeer vriendelijke klantenservice. Complimenten !
Goede service. Zeer netjes verpakt.
Heel goed contact gehad. Snelle service en niet te duur. Tevreden!
De puzzel kwam binnen een paar dagen en…
De puzzel kwam binnen een paar dagen en de kwaliteit is erg goed.
De puzzel was netjes verpakt
De puzzel was netjes verpakt. En de puzzel stukjes zaten ook correct in een zak in de doos. Alleen de bezorger had het bij de deur gezet....
Leuk als cadeautje
Leuk als cadeautje, goede kwaliteit. Niet goedkoop maar wel origineel. Hou wel rekening met een lange levertijd. Komt uit het buitenland en de levertijd was ongeveer 2 weken.

Antwort von Fotopuzzelshop
Alles super maar Kwaliteit viel tegen
Leuke website, werkt allemaal perfect en makkelijk zelfs voor een simpel mens als ik, heel snel geleverd alleen de kwaliteit viel helaas behoorlijk tegen
Misschien had ik dat voor de prijs ook mogen verwachten, zou kunnen. Al met al toch een voldoende

Antwort von Fotopuzzelshop
Fotopuzzel is van goede kwaliteit
Fotopuzzel is van goede kwaliteit; veel keuze voor de opmaak van de doos;
Meerdere malen besteld en altijd geleverd binnen de aangegeven tijd.
Prima levering van puzzel gehad
Goed geregeld.
Super mooie puzzel,goede kwaliteit 👍👍👍
Fijne website
Fijne website, helder en overzichtelijk. Heeft de foto te weinig pixels is geen probleem. Een druk op de knop en de pixels worden automatisch toegevoegd voor de juiste resolutie.
Heel mooi aangekomen op tijd.
Heel mooi aangekomen op tijd.
- Prijs 👍
- kwaliteit 👍
- verzending 👍
Goede prijs-kwaliteit verhouding van…
Goede prijs-kwaliteit verhouding van puzzel.
Enige nadeel is de erg lange levertijd (puzzel komt uit Tsjechië) dus tijdig bestellen als je het cadeau wil geven tijdens feestdagen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.