Ik was al fan van de Salt Spray en heb nu ook de Dusty ontdekt! Fijne producten van Hollandse bodem, snel geleverd en vriendelijke klantenservice.
Ik was wat sceptisch maar ik moet echt zeggen dat er meer volume in mijn haar zit en ik nagenoeg geen andere geld of iets dergelijks meer gebruik. Zeer tevreden dus!
Unternehmen hat geantwortet
Mooi product. Gebruik het sinds kort en heb eerder producten geprobeerd met zeezout die minder goed werkten. Ik ben tevreden.
Vom Unternehmen geschrieben
Last van dun of futloos haar? En al die paarse flessen uit de supermarkt al geprobeerd? Tijd voor iets dat wél werkt. Salty Fred is de sea salt spray die je haar op natuurlijke wijze meer volume en grip geeft. Je hoeft minder vaak te wassen, hebt minder stylingproducten nodig, en het resultaat is beter dan ooit. Goed voor je haar én beter voor de planeet. Want wist je dat er in veel shampoos verborgen palmolie zit? Juist ja, dat spul waarvoor regenwouden worden gekapt. Geen haar op ons hoofd die dat wil.
Niederlande
- fredbrand.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Topproduct!
Super product
Mijn zoon was wat sceptisch, maar ik eigenwijs en toch besteld;) Het product doet wat het beloofd, ruikt en ziet er goed uit. Snelle levering en een super vriendelijke en goede klantenservice die doen wat ze beloven! Kortom, give it a go, echt een aanrader!
Fijn goedje om in je haren te doen!
Fijn goedje om in je haren te doen. Ruikt fris, en voelt natuurlijk. In tegenstelling tot wax of gel geen naar gevoel als je een keer niet je haren wast voor het slapen.
Snelle levering en goed product!
Snelle levering en goed product!
In een woord FENOMENAAL
In een woord FENOMENAAL ! Beste product in 64 jaar ,,,, geweldig , wat een fantastisch product in gebruik -en ervaring .
Fijne spray
Fijne spray, mooi zoon is er erg blij mee.
Product ruikt heerlijk maar ervaar…
Product ruikt heerlijk maar ervaar (nog) geen voller haar helaas
Werkt echt goed
Werkt echt goed. Meerdere merken geprobeerd, maar Fred werkt echt, geeft meer volume
Mooi product in z'n soort
Het is heerlijk de haarspray en je haar…
Het is heerlijk de haarspray en je haar blijft super in model en je hoeft zeer zeker minder je haar te wassen. Erg blij mee
Minder shampoo, meer volume
Great product. Perfectly styling. Much better as gel and easy to wadh out.
Fijne producten, snel geleverd
It is a handy product and Quick…
It is a handy product and Quick delivery.neatly packed!
Werkt super!
Werkt super, zowel de spray als de haarpoeder!
Had het voor 3 uur besteld en volgende…
Had het voor 3 uur besteld en volgende dag al bezorgd. Moet zelf nog een beetje wennen hoe ik het het beste kan gebruiken maar voelt erg prettig aan en mn haar ziet er goed uit
Het is ongelooflijk
Het is ongelooflijk. Mijn haar lijkt minder dun. Het heeft nu veel meer volume. Ben blij dat ik het gekocht heb. Kan het iedereen aanraden
Like the product
Like the product. Does what it says on the box. Good reply on questions.
I have the spray and the powder. Both work really well.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.