Frederiksberg Diner Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Smørrebrød til 10 personer. Alt var godt på nær frikadellerne; kødet var finhakket til atomer, så der ingen struktur var tilbage. Det mindede mere om paté end frikadeller.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top kvalitet, lækre tilberedninger, friske råvarer og søde mennesker. Vi har prøvet en håndfuld forskellige frokostfirmaer, men ingen kommer i nærheden af Frederiksberg Diner. De har både smørrebrød,... Mehr ansehen

1. Catering

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Skal der holdes Bryllup, Barnedåb, Konfirmation, Fødselsdag, Sommerfest, Firmafest, Jubilæum eller bare en god fest, er Frederiksberg diner transportable et godt sted at begynde.

Hervorragend

Smørrebrød til 10 personer

28. August 2026

Hej

Tak for din tilbagemelding

Vi har haft vores frikadelleopskrift i 23år, så vi er kede af at vores frikadeller ikke levet op til din smag.

God dag til dig

barnedåb

Vi holdt barnedåb med over 60 gæster, og smørrebrødet blev leveret præcis til tiden – og overgik alle vores forventninger. Det var første gang, vi benyttede Frederiksberg Diner, men bestemt ikke den sidste. Vi kan varmt anbefale dem!

1. August 2026

Hej Frank

Det er rigtig glade for at hører! godt at hører vi var med til at gøre jeres barnedåb til en god dag

Hilsen Frederiksberg Diner

Virkelig god mad⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi fik den bedste julemad juleaften⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ and, flæskesteg, flæskesvær, brune kartofler og ikke mindst sovsen og risalamanden var fuldstændig fantastisk! Fantastisk service, vanvittig dygtig kok og gode priser - vi har allerede bestilt julemaden herfra igen til næste år🤩 Tak for dejlig mad🙏🏼

24. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kenneth reddede mig for mange år siden.

Kenneth reddede mig for mange år siden.
Det var Mortensaften, og vi havde ingen and. Lotte var syg, og jeg endte med at tage en sandwich hos FRB Diner, ved frokost. Der kom jeg i snak med Kenneth – og wupti! Så fik jeg and, sauce, brune og hvide kartofler, surt og rødkål. Alt var bare SÅ lækkert!
Det blev et farvel til Slagter Lund, og de sidste fire år har det kun været juleånder fra FRB Diner. I år skal Kenneth og hans crew også stå for vores juleånder – to styk. TAK! Jeg kommer forbi og bestiller :)

15. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Byens bedste mad og til en fair pris

Hold da op, det var lækkert. Vi bestilte maden til min fars 90-års fødselsdag. Maden blev leveret og var flot anrettet - lige til at gå til. Det var velsmagende og lækkert, og der var rigeligt. Vi fik virkelig noget for pengene. Vi kan klart anbefale Frederiksberg Diner Transportable. Det bliver helt sikkert vores faste mad-leverandør.

28. Oktober 2025

Fantastisk lækkert

Fantastisk lækkert, appetitvækkende og friskt smørrebrød. Udvalget er stort og det er billigt i forhold til størrelse og kvalitet. Det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller mad her. Kan klart anbefale det.

14. Oktober 2025

Kan klart anbefales!

Sammen med Kenneth sammensatte vi en lækker menu til vores datters konfirmation. Maden blev leveret med klare instruktion og det var nemt at servere. Det var yderst velsmagende og flot anrettet og høstede roser fra mange gæster. Kan klart anbefales!

10. Mai 2025

Antwort von Frederiksberg Diner

Tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os meget, at maden faldt i god jord, og at konfirmationen blev en succes. Vi sætter stor pris på dine rosende ord! 🌟

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for virkelig god og velsmagende…

Tak for virkelig god og velsmagende menu til familiefødselsdag med flere generationer samlet. De varmeste anbefalinger herfra.

15. Februar 2025

Antwort von Frederiksberg Diner

Tusind tak, dejligt at høre

De bedste OG største håndmadder

Har i 10 år bestilt til jobbet (revisionsfirma) OG til møder i kolonihaven

Indimellem bestilles “luksus”, men absolut ikke nødvendigt til “alm” frokost …. Og meget høfligt personale ❤️

20. Dezember 2024

Antwort von Frederiksberg Diner

Tusind tak, vi er meget glade for trofaste kunder ;O)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi skulle fejre mormor's 80 års…

Vi skulle fejre mormor's 80 års fødselsdag, og for en gangs skyld måtte jeg ikke lave maden, så den opgave endte hos Kenneth, og hvilken oplevelse det var, 3 retter den ene bedre en den anden, og 2 vegetarretter ( fisk) til nogle der ikke kunne spise oksesteg, var super.
Og det hjemmebagte brød var fantastisk, så en stor tak fra Porcelænshaven.
Finn Nielsen

19. September 2024

Antwort von Frederiksberg Diner

Tusind tak for de fine ord, dejligt at høre

Fantastisk lækker sammensat julemenu

Fantastisk lækker sammensat julemenu, der bare smagte SÅ GODT!
😍😍😍😍

24. Dezember 2023

Antwort von Frederiksberg Diner

Ejjj hvor dejlig at høre, Tusind tusind tak for de fine ord....... Og beklager at vi først ser den nu, tror at vi har været trætte og på juleferie;O)

Fantastisk lækkert mad

Fantastisk lækkert mad, service helt i top . Kenneth har gjort det igen . Vi havde de gladeste gæster, der var ligeså begejstrede og tilfredse med den menu vi havde sat sammen med altid engagerede og dygtige kok Kenneth - tak

28. Oktober 2023

Antwort von Frederiksberg Diner

Tusind Tak for de dejlige ord.

Så lækker frokost

Har i dag haft den glæde at smage jeres virkelige lækre og smagfulde tapas anretning ,det var virkelig lækkert og smagfuldt ❤️
Kan varmt anbefales 🤩

25. Oktober 2023

Antwort von Frederiksberg Diner

Tusind TAK, Dejligt at høre og tak for at du tog dig tid til at skrive;o)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid søde og venlige personaler og så…

Altid søde og venlige personaler og så er maden grænsende til det perfekte. Har været der mange gange og vender altid tilbage.
Takker for dejlig mad.
Steen Aalstrup

4. April 2023

Antwort von Frederiksberg Diner

Tak for de fine ord, det betyder meget... TAK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for en fantastisk julefrokost

Tak for en fantastisk julefrokost 1. juledag.
Der var rigeligt af alt, og det hele var super lækkert. Frederiksberg Diner kan varmt anbefales.

24. Dezember 2022

Hej Pia
tusinde tak for din ros, vi er glade for du blev mere end tilfreds.
Godt nytår
Mvh
Frederiksberg diner

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr