hola desaparecio......invertir dinero y recibio 3 vece pago luego desaparece nada ¿que esto? Como devueva dinero
Very fishyyy seems like pyramide scheme,but you can do all sites for free to collect something. Like the shares on other website you pay 1000 satoshi you get 1270 satoshi 90-180 days period.Too fishy.... Mehr ansehen
The Site is Legit and really pays since I already withdraw my balance even if I didnt deposit anything. This is a Legit Free Mining Site as long as you are online you can have a hash power to mine.
i have given you 3 stars, for past payment. but i have not received my last withdraw and no reply to my emails, If this changes i will revise this review
Das haben sich andere Leute angesehen
desaparecio...
hola desaparecio......invertir dinero
y recibio 3 vece pago
luego desaparece nada
¿que esto? Como devueva dinero
Desapareció la plataforma
Desafortunadamente hace unos días me pude dar cuenta que esta plataforma es una estafa, porque intente entrar y ya la descontinuaron, como siempre lo hacen, invertí por verse confiable y perdí todo.
I can't have access to the application
I can't have access to the application
Why
Al loro que esta pagina a desaparecido…
Al loro que esta pagina a desaparecido ya no existe
J aimerais bien qu il ce continue
Il pays vraiment ce cite
I thought it was trustworthy
I thought it was trustworthy, as I could withdraw small amounts, but when I deposited, it turned out I couldn't. Damn, you're a liar.
Now is scam
Now is scam! Don't waste your time here.
i have given you 3 stars
Estafa
Estafa , esta mañana tenía 0.00027579 ahora en la noche aparece en cero de nuevo , encima tenía más de 1200 hash . Insólito , menos mal que no invertí porque presentía que puede ser estafa al igual Mining Litecoin que es otra estafa .
Cuidado no invertir a estos ladrones que roban gratuitamente .
scam...scam...scam..
Мошеники.удалили у меня 224…
Мошеники.удалили у меня 224 рефералов,отобрали счёт. На почту не отвечают.
Scam not work...
Аферисты,какое-то время мелочи дают…
Аферисты,какое-то время мелочи дают вывести, как наберётся оборот вывод прекращается. после и всё обнуляют на почту не отвечают,не советую связываться.
الموقع موثوق ويدفع بالفعل
الموقع موثوق ويدفع بالفعل، فقد سحبتُ رصيدي بالفعل حتى لو لم أودع أي شيء. هذا موقع تعدين مجاني وصادق، طالما أنك متصل بالإنترنت، يمكنك الحصول على طاقة تجزئة للتعدين.
I sent 50$ to Freesol from Binance 12…
I sent 50$ to Freesol from Binance 12 hours ago still not received
I sent .85 SOL to miner wallet to add…
I sent .85 SOL to miner wallet to add more ths and it sent my money somewhere else from the miner wallet, and is now lost
Gana sol free
Hasta el momento genial todos mi retiros a faucet pay y e retirado 0.0001 sin problema
Low earnings but consistent
Low earnings but consistent. I keep this tab open and freecryptosapp open and just stack $SOL