Freya Fertility Bewertungen 22

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger efter vores fertilitetsforløb. Fra allerførste møde blev vi mødt af et personale, der fik os til at føle os trygge og i de mest professionelle hænde... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tryghed og nærvær Vi har nu nr. 2 Freya baby på vej efter 1 ægudtagning og 2 ægoplægninger. Der har været tid, ro og venlighed hele vejen igennem. Altid tid til spørgsmål eller følelser der popper... Mehr ansehen

1. Kinderwunschklinik
  2. Arzt für Kinderwunschbehandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Freya Fertility er en moderne fertilitetsklinik beliggende i Herning – centralt i Jylland. Vi tilbyder alle former for fertilitetsbehandling, herunder insemination, IVF, ICSI, TESA/PESA, ROPA, social freezing og ægdonation. Vi er stolte af vores høje succesrater og det faktum, at vi ikke har nogen ventetid – hverken på IVF- behandling eller ægdonation. Hos os er alle velkomne: heteroseksuelle par, enlige og lesbiske, både fra Danmark og fra udlandet. Udover danske patienter har vi også stor erfaring med internationale patienter og tilbyder et forløb med tryghed og nærvær, uanset hvor I kommer fra. Vores tilgang er personlig og fagligt funderet. Vi møder jer i øjenhøjde og tilrettelægger jeres behandlingsplan i tæt samarbejde med jer. Hos os er man ikke bare "’et nummer i rækken" – vi gør en ære i at skabe tillid, ro og et professionelt forløb, hvor jeres behov og ønsker er i centrum. Vi glæder os til at byde jer velkommen hos Freya Fertility – hvor håb bliver til handling.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk varmt og professionelt sted

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger efter vores fertilitetsforløb. Fra allerførste møde blev vi mødt af et personale, der fik os til at føle os trygge og i de mest professionelle hænder.

Gennem hele forløbet har vi oplevet en helt særlig varme, omsorg og ægte interesse i os som mennesker – ikke bare som et forløb. Vi har følt os set, hørt og støttet i alle faser, både de nemme og de sværere dage.

Det har betydet alverden for os at være omgivet af et team, der ikke bare er dygtige, men som også har været med på rejsen sammen med os – og som har heppet på os hele vejen.

I marts kulminerede det hele med det største, vi kunne ønske os: vores skønne lille dreng.

Tak for jer – I har gjort en kæmpe forskel i vores liv ❤️

30. März 2026

Kære Charlotte
Tusind tusind tak for den flotte anmeldelse og stort tillykke med den dejlige dreng. Hvor er vi glade for at alt gik som det skulle. Vi håber sådan, at vi får lov til at se ham på et tidspunkt.
Det er virkelig dejligt, når vi får så skønne ord fra vores patienter, for det er alt det vi arbejder for. Et fertilitetsforløb skal mest af alt være præget af tryghed, støtte og en følelse af omsorg og varme, og det gør os så glade og stolte at få at vide, at I har oplevet netop det.
Vi ønsker jer alt det bedste sammen med jeres skønne dreng

Meget positiv oplevelse…

Vi har haft en meget positiv oplevelse ifm med vores behandling hos Freya Fertility. Vi er altid blevet behandlet meget venligt og er gået glade derfra hver eneste gang vi har været til konsultation hos dem. Hvis jeg skulle få brug for samme hjælp igen ville jeg ikke tøve med at kontakte dem igen. Ingen tvivl om det! Og ja, behandlingen virkede efter hensigten og vi glæder os til nummer 4 melder sin ankomst til sommer :-)

10. Februar 2026

Kære Louise
Tusind tusind tak for den flotte anmeldelse og stort tillykke med nr. 4 i maven. Vi er bare SÅ beærede over, at vi fik lov til at hjælpe jer, da I ønskede jer en lillebror eller -søster, og vi håber, vi må følge lidt med i, hvilket vidunder der gemmer sig derinde. Vi ønsker jer al mulig held og lykke.
Mange hilsner fra

De bedste anbefalinger

Vi fik dejlig dreng efter IVF-behandling ved Freya Fertility i 2021 og venter nu vores tredje barn efter et længere behandlingsforløb. Vi er blevet mødt med stor professionalisme og fokus på detaljerne, og ikke mindst stor omsorg når vi har kæmpet og det har været svært. Vi kan kun give Freya Fertility vores bedste anbefalinger.

6. Februar 2026

Kære Ida

Tak for jeres meget fine anmeldelse og for at dele jeres historie. Det betyder meget for os at have fået lov til at følge jer gennem jeres behandlingsforløb – både i de svære perioder og frem til de glædelige øjeblikke.

Vi er meget taknemmelige for jeres tillid, og vi er glade for at I har følt jer mødt med både faglighed og omsorg.

Vi ønsker jer alt det bedste.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kærlig omsorg fra hele personalet

Vi vil klart give vores bedste anbefalinger til Freya - Vi har følt en enorm tryghed hos jer - lige fra den første samtale. Hele personalet har vist en kæmpe omsorg, og vi har aldrig været i tvivl om, at vores “baby-projekt” også har betydet noget for jer. Og da vi stod med en positiv graviditetstest, var der heller ingen tvivl om, at det også betød noget for jer. I skal have den største tak fra os - nu venter vi bare på at baby ankommer.

8. August 2025

Kære Louise

Tusind tak for jeres meget rørende ord og for jeres varme anbefaling af Freya. Det betyder utrolig meget for os at høre, at I har følt jer trygge og godt taget hånd om gennem hele jeres forløb.

Vi er meget taknemmelige for, at vi måtte være en del af jeres rejse. Det har betydet meget for os at kunne støtte jer undervejs, og vi er så glade på jeres vegne.

Vi ønsker jer alt det bedste og glæder os over, at I nu venter jeres lille baby.

Helt fantastisk sted

Helt fantastisk sted. Man føler sig så meget set og hørt, og det at det er et lille og hyggeligt sted gør det bare mere hjemligt. De bedste anbefalinger fra mig. I øvrigt blev jeg også gravid og venter mit 2. Barn.

6. Oktober 2025

Kære Ninna

Det betyder helt utroligt meget for os, at det har været en god oplevelse dig, at være i behandling hos os. Det er SÅ vigtigt at føle sig set og hørt.
Tusind tusind tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi virkelig pris på.
Alle på Freya ønsker dig og dine alt det bedste frem over og sender mange varme tanker.

Tak til Freya fertility

Efter 8 år forsøg for at få barn nr 2 og 3 år hos Freya Fertility. Er vi utrolige glade for det lykkes os at få en lille pige.
Tak til Freya Fertility for deres faglige indsats.
Klinikken er god til at få en undersøgt og prøve nye behandlinger når det ikke lykkes

28. Juni 2025

Kære Jytte

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at I har følt jer godt undersøgt og mødt med faglighed og vedholdenhed – netop det vi altid stræber efter. Vi ved, hvor krævende det kan være at holde håbet oppe gennem mange år, og vi er så glade for, at det lykkedes og at I nu har jeres lille pige i armene.

Stort tillykke herfra.

Bedste anbefalinger til Freya Fertility

Efter halvandet års fertilitetsbehandling hos jer, lykkedes det endeligt at blive gravid, og vi står nu med den dejligste lille pige i armene. Viljestærk har jeg hørt kendetegner Freya babyer.

TUSIND TUSIND tak for jer, og den måde I er på. I har været der for os gennem hele processen og kæmpet på sidelinjen sammen med os. I fortjener fem stjerner for at være fagligt dygtig, nærværende og meget imødekommende.

De varmeste og bedste anbefalinger herfra.

26. September 2024

Kære Heidi

Tusind tusind tak for den fine anbefaling. Den er vi virkelig stolte og beærede over. Og rigtig stort tillykke med jeres skønne lille pige - hende har I virkelig fortjent.
Det har været en stor ære og fornøjelse at kæmpe sammen med jer hele vejen, og vi takker mange gange for, at det blev os som måtte følge jer på jeres vej mod at blive en dejlig lille familie <3. Vi ønsker jer alt godt fremover.

Varme tanker

Professionals with a heart

They are focused on you having a successful fertilisation, and they work hard to achieve it.
That doesn't prevent them from showing understanding of your situation, experiences, and emotions.
I felt supported through all the journey that lasted (for me) about a year, for good and bad. Now I have a lovely daughter, and I'm very thankful.

1. Oktober 2024

Dear Maddy

Thank you so much for your lovely review and for sharing a bit of your journey with us.

It truly means a lot to hear that you felt both supported and understood throughout – even during the more difficult times. We always strive to combine medical professionalism with care and compassion, and it’s incredibly meaningful to know that this came through.

A heartfelt congratulations on your beautiful daughter, we’re so happy for you and wish you all the best in the future.

Warmest regards

Omsorgsfulde og professionelle

Efter flere års forsøg på at blive forældre, kunne det ikke lade sig gøre trods min unge alder. Vi kontaktede Freya Fertility og vi blev mødt med stor forståelse, omsorg og professionalisme. Vi har aldrig følt os som “kunde”, men behandlet som mennesker i en sårbar situation.
Vi står nu med vores lille Ellie i armene på 9 måneder, og vi er dem evige taknemlige!
De største ros og anbefalinger til klinikken <3

1. Oktober 2024

Kære Ida

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele jeres rejse.

Det betyder meget for os at høre, at I har følt jer mødt med både forståelse og professionalisme. Det er netop den oplevelse, vi ønsker, at alle skal have, når de kommer hos os.

Det er fantastisk, at I nu står med lille Ellie i armene. Vi er meget glade på jeres vegne.

Tak for jeres tillid og de pæne ord.

De bedste hilsner

Fantastisk sted ❤️

Fantastisk sted ❤️
Kan varmt anbefale Freya Fertility.
Alle er så søde og hjælpsomme og de er meget dygtige og professionelle.
Det er ikke lykkes for os endnu, men vi skal igang med behandling igen efter sommer.
Vi er helt sikker på vi er det helt rigtigte sted med de behandlinger vi skal igennem.

25. Juni 2025

Kære Sara

Tusind tak for din søde anmeldelse - det er virkelig dejligt at høre, at du føler, at du er landet det helt rigtige sted. Vi er meget beærede over at få lov til at hjælpe jer mod drømmen om at blive den familie I ønsker at være.

Venlig hilsen Helle
Freya Fertility

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Life-changing experience – thank you Freya Fertility!

After going through multiple fertility treatments at respected clinics in the UK and even a well-known clinic in Greece, we were beginning to lose hope. No one could help us – until we found Freya Fertility Clinic in Denmark.

From our very first consultation, Tina and her incredible team made us feel heard, cared for, and truly supported. Each treatment we underwent at Freya was tailored with precision and compassion – and unlike anything we experienced before.

Thanks to their expertise, care, and persistence, on February 28th, we welcomed our beautiful baby girl into the world. Words cannot express the depth of our gratitude.

If you’re based in the UK, don’t hesitate for a second. There are direct flights from Stansted to Billund several times a day. You can even do a same-day round trip – it’s easier and often cheaper than a train to London.

Thank you again, Tina and the entire Freya team, for making our dream come true. You will always have a special place in our hearts.

— Grateful UK family 💕👶
Madi, Joanna & baby Mia

28. Februar 2025

Dear Madi, Joanna & baby Mia

Thank you so much for your heartfelt and touching review. We are truly overjoyed for you and so deeply moved by your story. Knowing how long and difficult your fertility journey has been makes it even more special to hear that little Mia is finally in your arms.

It means the world to us that you felt heard, supported, and genuinely cared for throughout your time with us. Being part of your path to parenthood has been an absolute honour – and your kind words are a beautiful reminder of why we do what we do.

Thank you also for sharing your experience with others in the UK – it can be so encouraging for those still searching for hope.

With heartfelt gratitude and warmest wishes for the future.

Tryghed og nærvær

Tryghed og nærvær

Vi har nu nr. 2 Freya baby på vej efter 1 ægudtagning og 2 ægoplægninger. Der har været tid, ro og venlighed hele vejen igennem. Altid tid til spørgsmål eller følelser der popper op. Gode faciliteter, dejlige mennesker. Man føler sig velkommen fra første sekund.

10. März 2025

Kære Jeanne

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er vi bare glade for, at I nu venter Freya-baby nummer to!

Det er dejligt at høre, at I har oplevet tryghed, ro og imødekommenhed gennem hele forløbet. Det er den oplevelse, vi ønsker, at alle skal have, når de kommer hos os.

Tak fordi du deler jeres erfaring - det betyder meget for os.

De varmeste solskinshilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Freya Fertility består af et hold af de…

Freya Fertility består af et hold af de mest kompetente, dygtige og ikke mindst hjertevarme og forstående mennesker jeg nogensinde har stiftet bekendtskab med.
Vi har været i fertilitetsbehandling i mange år i det offentlige system, og der er det meget tydeligt at du bare er endnu et nummer i køen.
Hos Freya ser de mennesket, og de giver sig tid til at lytte til, samt forholder sig til den bagage men har med, og den situation man står i.
Hjertevarmen strømmer dig i møde hver gang du kommer ind af døren, og de kender dig ved navn.

Derudover er de van vittig kompetente til deres arbejde - efter 7 års forsøg med kunstig befrugtning og 4 aborter, er det nu lykkedes os at blive gravide og vi venter til november;0)

Min hustru og jeg har kun de varmeste anbefalinger at give til Tina og resten af holdet hos Freya Fertility!

8. Juni 2025

Kære Lasse

Tusind, tusind tak for din rørende og varme anmeldelse.

Det gør os oprigtigt glade og stolte at læse, at I har følt jer set, hørt og taget hånd om hos os. Jeres rejse har været lang og udfordrende, og vi er glade for, at vi har været en del af det kapitel, der nu har ført til en graviditet – endelig!

Det betyder meget for os, at I har oplevet både høj faglighed og masser af hjertevarme – det er netop dét, vi ønsker, alle skal mærke, når de træder ind ad døren hos os.

Vi glæder os virkelig på jeres vegne – og november kan næsten ikke komme hurtigt nok!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I gode hænder hele vejen

Fertilitetsbehandling er en hård process, men det hjalp at personalet var så dygtige og støttende. Vi følte hele vejen at vi var i gode hænder. Kan bestemt anbefale Freya Fertility!

26. September 2024

Kære Lasse

Tusind tak for jeres fine anmeldelse – og for, at du tog dig tid til at dele jeres oplevelse.

Det glæder os virkelig at høre, at I har følt jer trygge og mødt med støtte undervejs. Det betyder meget for os at vide, at I har oplevet behandlingsforløbet som omsorgsfuldt og professionelt fra start til slut.

De dejligste hilsner

Det helt rette valg!

Fantastiske og dygtige mennesker hos Freya Fertility! Vi følte os altid velkomne og aldrig som et nummer i rækken.. Og efter kun at have været i behandling i lidt over et år så lykkedes det i første oplægning og vi står nu med en datter der snart fylder et år! Vi kommer helt sikkert tilbage når vi er klar til at skulle i gang med nr.2 ☺️

7. Juni 2024

Kære Bettina

Tak for jeres skønne anmeldelse.

Det varmer virkelig at læse, at I har følt jer velkomne og set her hos os – det er præcis sådan, vi ønsker, at alle skal have det, når de træder ind ad vores dør. Stort tillykke med jeres datter. Det er bare fantastisk, når det lykkes i første oplægning! Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen, når tiden er inde til lillebror eller lillesøster.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig Behandling og imødekommenhed…

Hurtig Behandling og imødekommenhed blev vi sat i gang med behandling , efter selv at have forsøgt i 8 år uden held. Allerede ved første behandling af enten Ivf eller den anden blev vi gravide med vores andet barn som nu snart bliver et år og vi er så taknemmelige for det hele . At vi kun kan anbefale dette fantastiske sted ❤️

18. Oktober 2024

Kære Henriette

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at I har følt jer godt taget imod hos os – og hvor er det dejligt, at det lykkedes allerede ved første forsøg.
Vi er utrolig glade på jeres vegne og taknemmelige for, at vi måtte være en del af jeres rejse.

Tak for de varme ord – og for at anbefale os videre.

De kærligste hilsner

De bedste anbefalinger

Vi blev efter 4,5 år i det offentlige, endelige gravide da vi startede hos Freya.

Vi har nu 2 guldklumper - begge fra ivf behandling ved freya.

Klinikken er virkelig imødekommende, det er rart og varmt at være der.

De bedste anbefalinger herfra.

31. August 2024

Kære Susanne

Tusind tak for de hjertevarme ord.
Vi er så glade på jeres vegne over, at I nu har to dejlige guldklumper efter jeres forløb hos os. Det har virkelig været en ære at få lov til at hjælpe jer på rejsen og være med til at skabe de små mirakler sammen med jer.

Vi ønsker jer alt det bedste fremover.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det bedste valg vi har taget

Efter at det offentlige ikke kunne tilbyde os flere behandlinger, medmindre det var doner, valgte vi at kontakte Freya Fertility. Her blev vi mødt af et super venligt og lyttende personale, hvor man også selv havde indblik i hvordan behandlingerne skulle skride frem. Hvis ikke vi havde valgt Freya Fertility havde vi aldrig fået vores datter, som ikke er doner, men et ICSI barn. Vi er evige taknemmelige for jer, og hvis vi skal have hjælp til nr. 2 så kommer vi uden tvivl igen for at få jeres hjælp!
Tusinde tak for hjælpen med at få vores datter Freja. 😍

1. Juni 2024

Kære Michelle

Mange tak for jeres flotte anmeldelse.

Det har været en kæmpe glæde for os at få lov til at hjælpe jer på rejsen mod jeres lille Freja (Det er SÅ fint et navn!). Vi ved, hvor meget det betyder at få medbestemmelse og indblik undervejs, og vi er så glade for, at I følte jer trygge og lyttet til hos os.

Vi står klar med åbne arme, hvis I får brug for hjælp til nr. 2

Af hjertet tak for tilliden og fordi I deler jeres oplevelse med os.

Behagelige og kompetente

De greb mig i en meget sårbar situation efter endt fertilitetsbehandling i det offentlige.. man skal lede længe efter så søde og forstående mennesker.. trods de var helt fremmede mennesker i første møde, følte mig sig ikk malplaceret eller akavet på nogen måde.. de greb bare en.. jeg følte mig ihvertfald set og hørt igennem min rejse til at få min datter.. de udfører mirakler hos Freya, og er brillante til det, og jeg kommer helt sikkert tilbage til nummer 3👌🙊👌

31. Mai 2024

Kære Lotte

Tusind, tusind tak for dine ord – det rammer jo lige i hjertet.
Det betyder så meget for os at høre, at du har følt dig set og hørt, hver gang du har været hos os. Det gør os virkelig stolte – for det er præcis det, vi ønsker at give alle, der kommer ind ad døren.

Vi står klar med åbne arme og glæder os allerede til at hjælpe dig, når du er klar til nummer 3.

De kærligste hilsner

Tak for jer!

Vi har haft et hårdt forløb med mange op og nedture og endnu flere tårer, men vi har aldrig stået alene! De skønne og fantastiske mennesker på Freya har altid været der for os! De var rigtige gode til at vejlede os og altid respekterede vores valg. Takket være Freya har vi en lille, skøn dreng, som vi har ventet længe på.

31. Mai 2025

Kære Paulina

Tusind tak for jeres rørende og varme ord. Vi ved, at jeres rejse har været lang og fyldt med både op- og nedture, og vi beundrer jeres styrke og vedholdenhed gennem det hele. Det betyder meget for os at høre, at I har følt jer støttet og respekteret undervejs – vi har været med jer hele vejen og håbet sammen med jer.

Vi er simpelthen så glade for, at I nu endelig har jeres lille, skønne dreng i armene – det er det største for os at vide, at vi har kunnet være med til at gøre en forskel på vejen dertil.

Ditte | Freya Fertility

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr