Professionel hjælp og vejledning hver gang. Service du bliver inddraget i kan tage beslutningen selv her og nu så alle kan komme videre. Hurtig og nem afhentnings service.
Das sagen Bewerter
4 stjerner trods fejl. Lage sig fladt ned og refunderer hele beløbet og fik lidt ekstra. Efter et service besøg, overså værkstedet beklageligvis nogle bolte der skulle spændes. Resultat, en afbru... Mehr ansehen
Havde besluttet mig for at købe en cykel efter lang tids overvejelser. Det endte med en af de der situationer, hvor flere ting bare går lidt skævt, hvilket kan ske nogle gange. Hele vejen igennem ha... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Über Fri BikeShop - Kolding
Vom Unternehmen geschrieben
Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger, og har butikker fordelt over hele landet. Vi er altid interesserede i, at du får den bedste oplevelse hos os, om det er i en af vores butikker eller online på fribikeshop.dk. Fælles for vores kæde er, at vi tilbyder den højeste faglighed inden for cykler, og altid står klar med produktfagligviden, samt et stort smil for at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel.
Kunden i centrum
Om du befinder dig i butikken eller online, så er vores helt store fokus at have dig i centrum. Det bærer vores kundeservice også præg af, hvor du altid kan spørger om hjælp, hvad end det omhandler produktspecifikationer eller info om en af vores butikker. Vi sidder klar på telefon, mail og chat mandag til fredag fra 09.00 – 16.00, så vi i god dialog kan hjælpe dig videre og finde en god løsning.
Fri BikeSmart
Hos Fri BikeShop holder vi dig godt kørende, både før, under og efter dit køb. Tilkøber du Fri BikeSmart med din cykel får du fri adgang til al service, lige fra eftersyn og kædestramning, til lapning og justering af cyklen i 3 år. Efter to år kan du endda også bytte din Fri BikeSmart-cykel til en helt ny – vi tilbagekøber den gamle cykel af dig, så længe du køber en ny Fri BikeSmart-cykel med en ny 3-årig aftale.
Populære kategorier
Fri BikeShop
Vom Unternehmen geschrieben

- Landsdækkende service
- Med Fri BikeShop's landsdækkende butiksnet med over 90 butikker har du altid god service inden for rækkevidde.
- 100% Klargjorte cykler
- Alle cykler bestilt på fribikeshop.dk bliver samlet og klargjort af en af vores dygtige og udlærte mekanikere på vores professionelle værksted.
- Rentefri delbetaling
- 0 kr. udbetaling, renter og gebyrer. Hos Fri BikeShop kan du købe ny cykel til dig selv eller hele familien på én gang og betale over 10 eller 20 måneder. Kom ind til din Fri BikeShop butik og start en Fri Konto i dag.
- Serviceordning
- Med din nye cykel følger desuden en fordelagtig serviceordning. Du får et servicehæfte med 4 eftersyn, hvoraf det første er gratis. Når du bruger vores professionelle værksted til de næste 3 eftersyn, udvider vi din reklamationsret til 3 år.
Kontaktinformationen
Albuen 9, 6000, Kolding, Dänemark
- +4553700704
Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Professionel hjælp og vejledning hver…
Professionel hjælp og vejledning hver gang.
Hurtig og nem afhentnings service.
Alt klappede som aftalt
Alt klappede som aftalt, god service 👌👌
5 stjernet oplevelse!!
5 stjernet oplevelse i Kolding-afdelingen. Jeg kom ind akut med et punkteret hjul kl. 16.00. De tog min cykel ind med det samme, skiftede slangen på min egen opfordring, fandt en tjørn i dækket som blev fjernet. Jeg var kørende igen på 9 minutter. Og så havde mekanikeren Villads oveni købet justeret mine gear, da han synes den gik anderledes end den burde. 🤩 Jeg kørte hjem på en cykel der kørte mærkbart bedre, end den plejer.
Tusind tak for god service. Jeg kommer helt sikkert igen.
Har haft min cykel på en tre årig…
Har haft min cykel på en tre årig service aftale og har generelt været tilfreds med værkstedsservice. Fin stor butik med mange cykler udstillet og flink personale.
En virkelig træls og dyr handel
Jeg har en mildest talt, ærgerlig oplevelse i forbindelse med køb af cykel hos jer sidste år. Jeg er i jeres butik Tirsdag d 3 september 2024 og får en god snak med Esben H. Hele oplevelse her er meget positiv og vi får aftalt køb af en Scott spark 950 samt køb af pedaler. Jeg betaler det fulde beløb med det samme 19.200 kr og får besked om at den er klar torsdag d. 5 september 2024.
Jeg møder op torsdag som aftalt, cyklen er klar - alt er fint. Der var dog ingen instruktion fra den unge mand, som udleverede cyklen til mig og det virkede som om at jeg bare skulle ud af butikken hurtigst muligt. Nå, jeg smider den bag på bilen og kører hjem til (25 km væk).
Da jeg kommer hjem bliver jeg virkelig skuffet - cyklen er slet ikke klargjort. Der er 0.3 bar i dækkene, ikke det korrekte tryk i mine dæmper ( på trods af at I kendte min vægt, se faktura), bremse skiven går på kaliberen og forhjulet slår, da eger ikke er spændt korrekt op. Jeg ringer straks ind til jer og gør opmærksom på fejlene og I beder mig komme ind. Jeg kører til Kolding og I får rettet de fejl jeg har påpeget.
Der går 2 måneder og jeg får lavet det første eftersyn hos jer, hvad der er lavet ved jeg intet om, for igen er der ingen info da jeg henter cyklen.
Her et år efter er det igen tid til service og jeg vælger et lokalt værksted, fremfor jer, da jeg ikke synes det er gået fantastisk de gange hos jer.
Og her bliver jeg virkelig træt da jeg fra det nye værksted bliver gjort opmærksom på at alt nærmest skal skilles ad og smøres op, da intet har været smurt fra fabrikken, ved klargøring eller ved 1 service. I har haft 2 forsøg på at rette på at fabrikken ikke har udført samling korrekt.
Det nye værksted forklare at der mangler fedt i krank, styrfittings, der hvor bagdæmper vipper, samt at klinge, bremseskiver og kassette var løs. Helt ærligt, jeg har kørt Max 300 km siden sidste år. MEN det har aldrig været smurt, det var knastørt og flere steder ren alu mod alu.
Jeg tvivler på at I overhovedet har kigget på min cykel ved klargøring og service.
Jeg står nu med en regning på 1370 kr ( 350 kr for service) dvs en merudgift på 1020 kr, fordi Scott og især jer, har sovet i timen.
Jeg har selvfølgelig forelagt min utilfredshed for butikken, men butikchefen Thomas vil intet gøre - han mener at det er mit eget problem, på trods af at de har haft minimum 2 gange til at opdage og løse fejlen.
Ingen kompensation tilbudt - Den ene stjerne må være til Esben som solgte mig cyklen - det er det eneste positive der er at sige om den butik.
Havde det været kønt af Thomas at tilbyde mig 500 kr evt på et gavekort? JA!

Jeg kom uanmeldt
Jeg kom uanmeldt, med en mtb som er gået i stykker på nærliggende spor..
Jeg er sjællænder og på spor safari i Jylland..
Så det havde SØRME været surt og skulle køre hjem på første dag..
Cyklen er 112% i orden
SÅ 5 STJERNER FOR FANTASTISK SERVICE. TAK
1800kr. i timen for en cykel mekaniker
Viste ikke at en cykel mekaniker tager 1800kr. i timen altså bare i arbejdes løn så kommer alt andet oveni og ja vis de skal ind på en computer og finde revasedevel så betaler man også for det udover hvad den revasedevel nu koster
når man så siger er 1800kr. i timen ikke en utrolig høj timeløn for en cykel mekaniker der skal lave service på en cykel nu hvor selve servicen kun koster 500kr. og man fjerner time lønnen og olie osv.
svaret er nej
der må man som kunde jo forstå at dette er en meget specialiserede højtstående stillinger at være cykel mekaniker som tager og hold nu fast 4 år inklusiv grundforløb og praktik så hvorfor den ikke er på 2500kr. er faktisk mig uforstående
men hey så kan man jo tage til en rigtig cykel mekaniker og få det samme for 350kr.

Manglede synlighed fra personale
Super ærgerligt at komme ind i butikken og ikke blive mødt med så meget som et hej, efter 15 min. ventetid uden at blive tilbudt hjælp, trods flere ledige medarbejdere, forlod vi igen butikken.
Heldigvis for os var naboen en cykelhandler som ville hjælpe og vejlede.

Antwort von Fri BikeShop - Kolding
Beklager i får altså kun 1 stjerne.
Beklager i får altså kun 1 stjerne.
Jeg kommer ind og spørger efter en lader, da jeg intet kendskab har til cykler, men har et billede af cyklen/mærket, men det var åbenbart ikke nok.
Jeg skulle tage utallige billeder for at se kan finde en lader til denne model.
Første gang jeg handlede hos jer i Kolding, var servicen rigtig fin og vi fandt den korrekte lader, nu står jeg her og skal handle anden gang, og samme måde, skal købe en ny lader.
Men jeg bliver betjent med total arrogance med spørgsmål hvad el system køre cyklen på? Altså jeg har ingen ide, jeg køre ikke selv cykel.
Men det var virkelig virkelig en dårlig service, det lød virkelig til at han prøvede at se kunden/mig som en dum uviden person.
Nøj, hvor er jeg skuffet!
Fri for viden hos Fri BikeShop Kolding
Jeg troede, jeg købte min elcykel hos en professionel forhandler – men Fri BikeShop Kolding har desværre ikke styr på Shimano STEPS eller elcykler generelt. Da jeg havde brug for hjælp til batteri og gearsystem, blev jeg mødt af undren og manglende teknisk indsigt. Det føltes mere som en butik for børnecykler end et sted, der kan håndtere avanceret udstyr. Rådgivningen var overfladisk, og interessen for at hjælpe var nærmest fraværende. Man føler sig ikke ligefrem i trygge hænder her – medmindre man kun skal have luft i dækkene.
Flinkt personale
Flinkt personale, og cyklen var hurtigt klar alt godt der.
MEN, jeg afleverede en mtb/downhill cykel hvor bagbremsen ikke rigtig fungerede, og gearene kørte ikke optimalt.
Jeg får afvide at de ikke har fikset bremsen, da det muligvis er stemplet der er gået i grebet, fair nok, angående gearene, er det eneste de har gjort, er at dreje på kontakten ved gearskifteteren.
Så jeg har simpelthen betalt 510 kr for absolut ingenting.
Hvis jeg som håndværker køre ud til en kunde, og konstatere jeg ikke kan udbedre eller løse opgaven, tager jeg ikke en krone for tiden.
Jeg er mildest talt skuffet, man kunne i det mindste ringenog sige, det trænger til et stempel i grebet, og tilbyde at udbedre det.

Intet lovet holdt
Intet lovet holdt
Cyklen skulle angiveligt ifølge butikschefen holde til mine behov
2 kassette
1 krank
1 bremse
2 dæk
2 slanger
1 baghjul
Og flere gange løse gear senere
Mange penge ud af vinduet, nu skal jeg have den solgt, jeg vil intet have at gøre med Fri Bikeshop.

Antwort von Fri BikeShop - Kolding
Rigtig god service og meget dygtige til…
Rigtig god service og meget dygtige til at rådgive
Tjek jeres cykel efter selvom den meldes klargjort
Er lidt ærgerligt over kun og give jer 2 stjerner, for jeg synes faktisk at i har en god forretning med hjælpsom og imødekommende personale. MEN! For et par ugers siden købte vi en elcykel til min bedre halvdel, cyklen var fin, alle var glade, alt var godt. Vi handlede hos jeres butik i Kolding og de stod ligeledes for klargøringen af cyklen efter salget. Efter vi havde hentet cyklen og den havde være i brug i en uges tid begynder min kæreste og føle at cyklen er usikker, vi kører herefter til jeres forretning i Vejle, som konstatere at forhjulet nærmest ikke er fastspændt, ligeledes er cykelkurven over forhjulet heller ikke spændt. I et kort øjeblik troede jeres mand i butikken faktisk at cyklen var defekt. - det skrammer mig lidt at I kan melde en cykel klar til afhentning uden at fastspænde et forhjul på en elcykel der kan køre 25 km/t, jeg ved godt at fejl sker og at vi som forbruger også har et ansvar for at tjekke at tingene er iorden. Men det ændre ikke på at det her ku ha gået rigtig galt! Og vi som forbrugere stoler på at når I melder tingene klar til afhentning så er tingene gået efter og efterspændt. Tænker lidt at det er derfor i skal klargøre den. En bøvs herfra som jeg er ked af og give jer, men med den risiko mine børns mor og min bedre halvdel løb så bliver jeg faktisk rigtig harm.

Største anbefaling herfra
Har kun oplevet den bedste service og rådgivning ved Fribikeshop i Kolding. Engageret personale som giver god rådgivning og tager en seriøst. Har købt to cykler der nu - og den næste bliver også købt ved dem. Største anbefaling.
Købte ny Gravel hos Fri i Kolding,de…
Købte ny Gravel hos Fri i Kolding,de skulle bruge 4dage på klargøring som var hel ok.
Jeg hentede cyklen ,og havde en forventning at cyklen var klar men men allerede på 2tur gik Venstre greb løs og sad og dinglede ,gearene spillede ikke,meget støj på nogle af klingerne.
Så det har nok været en meget hurtig klargøring……Ja det tar tid at pumpe lidt luft i og smøre kæden……

4 stjerner trods fejl
4 stjerner trods fejl.
Lage sig fladt ned og refunderer hele beløbet og fik lidt ekstra.
Resultat, en afbrudt tur. Værksted igen, desværre blev der skiftet en forkert del, nedbrud igen på en anden dag tur.
Alle kan lave fejl, opgaven er så at regere på det.
Værkstedsservice for dårlig
Nyt i sagen om at få løst problemerne fra værestedet. Opfølgning kommer

Antwort von Fri BikeShop - Kolding
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.