Fri BikeShop - Valby Bewertungen 26

TrustScore 4 von 5

4,0

Valby Langgade 76, 2500 Valby, DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Intet negativ at sige. God behandling. Konkurrence dygtige priser. Dygtige og tålmodige medarbejder. Jeg købte en par spinningssko fra Endurance som var meget nedsat og jeg glæder mig til at prøve dem... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

virkelig dårlig service de ikke gider lave min EL cyekel bliv afvist på under et minut. Min cykel gad ikke køre mere på EL og ville finde fejl og tog til fribiker Valby hvor en dame mekanikere kigge... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fahrradgeschäft
  2. Fahrradverleih
  3. Fahrradwerkstatt
  4. Geschäft für Fahrradzubehör

Über Fri BikeShop - Valby

Vom Unternehmen geschrieben

Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger, og har butikker fordelt over hele landet. Vi er altid interesserede i, at du får den bedste oplevelse hos os, om det er i en af vores butikker eller online på fribikeshop.dk. Fælles for vores kæde er, at vi tilbyder den højeste faglighed inden for cykler, og altid står klar med produktfagligviden, samt et stort smil for at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel.

Kunden i centrum

Om du befinder dig i butikken eller online, så er vores helt store fokus at have dig i centrum. Det bærer vores kundeservice også præg af, hvor du altid kan spørger om hjælp, hvad end det omhandler produktspecifikationer eller info om en af vores butikker. Vi sidder klar på telefon, mail og chat mandag til fredag fra 09.00 – 16.00, så vi i god dialog kan hjælpe dig videre og finde en god løsning.

Fri BikeSmart

Hos Fri BikeShop holder vi dig godt kørende, både før, under og efter dit køb. Tilkøber du Fri BikeSmart med din cykel får du fri adgang til al service, lige fra eftersyn og kædestramning, til lapning og justering af cyklen i 3 år. Efter to år kan du endda også bytte din Fri BikeSmart-cykel til en helt ny – vi tilbagekøber den gamle cykel af dig, så længe du køber en ny Fri BikeSmart-cykel med en ny 3-årig aftale.

Populære kategorier

Vom Unternehmen geschrieben

Landsdækkende service
Med Fri BikeShop's landsdækkende butiksnet med over 90 butikker har du altid god service inden for rækkevidde.
100% Klargjorte cykler
Alle cykler bestilt på fribikeshop.dk bliver samlet og klargjort af en af vores dygtige og udlærte mekanikere på vores professionelle værksted.
Rentefri delbetaling
0 kr. udbetaling, renter og gebyrer. Hos Fri BikeShop kan du købe ny cykel til dig selv eller hele familien på én gang og betale over 10 eller 20 måneder. Kom ind til din Fri BikeShop butik og start en Fri Konto i dag.
Serviceordning
Med din nye cykel følger desuden en fordelagtig serviceordning. Du får et servicehæfte med 4 eftersyn, hvoraf det første er gratis. Når du bruger vores professionelle værksted til de næste 3 eftersyn, udvider vi din reklamationsret til 3 år.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

26 Bewertungen

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Intet negativ at sige

10. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde købt en Christiania ladcykel…

Vi havde købt en Christiania ladcykel og bliver 3 uger senere påkørt af en lastbil.
Casper fra valby butikken holdt os i hånden hele vejen igennem og snakkede med forsikringsselskaber, og havde en ny cykel klar til os på 2 uger:)

13. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter 1måned og 1000km på min nye…

Efter 1måned og 1000km på min nye Christiania cykel må man sige at jeg er super tilfreds. Den blev leveret hjem til mig ( inkluderet i prisen) og fik en fin rabat og ekstra udstyr monteret. Den spiller stadig 100 og har været en super erstatning for vores bil.
God service og information samt lidt rabat og levering. God handel 5*👌 tak Casper Issov

30. November 2025

Kompetent og venlig betjening

Særdeles kompetent personale der tydeligvis ved hvad de snakker om: de kender deres produkter og kan vejlede i forhold til ens egne behov og pengepung. Jeg har lige købt en ny cykel, og jeg kan varmt anbefale at købe hos Fri Bikeshop i Valby

28. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik super god service af Carl

Jeg fik super god service af Carl, en ung gut hos Fri Bikeshop i Valby i dag. Min elcykel's speedometer var pludselig holdt op med at vise korrekt hastighed og nogle gange stod der bare "Speed" i displayet. El-funktionen virkede heller ikke. Jeg tog til Fri Bikeshop på Valby Langgade, hvor Carl var super sød og imødekommende. Han vidste lige præcis, hvor han skulle lede, og det tog ham ingen tid at rette på en "dims" på hjulet, og så virkede det hele igen. FANTASTISK. Tusind tak, Carl, for utrolig god kundeservice.

17. Oktober 2025

Fem store stjerner

Bor langt fra Valby, men tager gerne derud også for mindre ting. Altid supergod og venlig betjening, og arbejdet er godt og hurtigt udført. Fem store stjerner!

1. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super Service - som at få 2 nye Cykler :-)

Vi havde 2 lidt trætte cykler stående, med punkterede dæk mv.. - samt bar præg af de havde stået ubrugte hen i nogle år. Så de trængte til lidt opstamninger her og der, samt nye dæk og slanger.

Efter et par dage på værkstedet, blev de meldt klar - og ja, det var da nærmest som at få 2 nye cykler med hjem.

Super Service - tak Fri Bikeshop i Valby :-)

29. Juli 2025

Super behageligt oplevelse!

Super behageligt oplevelse!

Vi var nede og skulle have os en ny ladcykel grundet familie forøgelse og må sige det har været en dejlig oplevelse fra første møde.
Man kunne mærke personalet gik op i deres produkter og lyst til at bruge tiden på os.
Der var kaffe imens min bedre halvdel tog den første tur og lidt sludder i deres baggård. Det hele endte i et salg og vi glæder os nu til at få cyklen!

21. Juli 2025

Snyd med Service - brug ikke Fri Bike Shop mere

Super ringe Service - de tager deres kunder i rø… brug ikke denne forretning! Ingen anbefaling!
Vores cykel var til årlig service - det tog under 15 minutter og vi blev faktureret 425.-

MEN MEN de snyder deres kunder! Prisen er for høj plus deres service er helt væk, de laver intet på din cykel andet ind at kigge på gearet og smøre lidt.

Grunden til at jeg ved dette skyldes at der var en cykel foran vores som skulle til service.

Alligevel lykkes det dem at gå 2 cykler igennem og på 15 min. Ringer retur og siger at vores er klar. Pris 425.-!!!

Kære Fri - I har hverken kigget i krank boks, renser kæde og smurt den rigtig op. I har heller ikke været i styr/headset og rense samt smøre
Op. Sadelpind/sadel har I heller ikke tilset.

Det under al kritik at min mor der er pensionist skal igennem jeres penge maskine, og I udnytter hende som trofast kunde siden 2022.

Vi vil fremover vælge jer fra.
Cykelklubben jeg repræsenteret skulle jeg hilse og sige fra, at vi fremover ikke handler grej, gravel cykler eller racercykler hos jer! Vi har et pensionist hold som alle vender jeres forretning ryggen i Valby og Roskilde.

Ps/ I kan beholde jeres 425.- fremover handler vi intet i jeres kæde.

Opgave nummer:10974 - A. Karl

Farvel til jer!

Gyda Witt & Christian Witt

21. Juni 2025

Hej Christian,

Jeg er ked af høre, at du har en oplevelse af, at den årlige service, du har fået lavet hos Valby-butikken, har været mangelfuld og dyr.

Jeg har været i dialog med Valby-butikken, som oplyser, at de udførte servicen så hurtigt som muligt på cyklerne, efter jeres ønske, og at der var flere mekanikere på opgaven samtidig, hvorfor servicen var hurtigere opstået, end hvis der blot havde været en mekaniker på opgaven.

I forhold til prisen for et årligt serviceeftersyn er det op til den enkelte butik at bestemme, hvilken pris butikken ønsker at tage for denne værksstedsservice.

Fri BikeShop er en frivillig kæde af selvstændigt ejede butikker, og derfor kan prisen på værkstedsservices variere fra butik til butik.

Dårlig service

Jeg har købt min El Batavus cykel i Fri Bikeshop, min forlygte knækker af og jeg får min mand til at købt en ny til 399 kr I Hvidovre, den sidste de havde, det viser sig at den er defekt og jeg vælger at tage i butikken i Valby hvor jeg bor, for at bytte den, det ville de ikke, den skulle indlevere hvor jeg havde købt den, de skal have 0 stjerner for dårlig service og jeg handler ikke i jeres butikker mere.

24. Juni 2025

Hej Jette,

Jeg har været i dialog med butikken i Valby, som er ærgerlig over, at du har den oplevelse af deres service.

Den medarbejder, du har været i kontakt med i butikken, har tilbudt dig at oprette en reklamationssag hos leverandøren, for at fejlen i lygten kunne udbedres, eller den kunne erstattes.

Det kan desværre tage lidt tid, og derfor er lygten ikke blevet erstattet prompte, da du stod i butikken.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke på lager i butikken alligevel

De skrev, at det var på lager i butikken i Valby, så jeg bestilte det til afhentning i den butik.
Det var så ikke alligevel.
Vi stod og skulle bruge det på dagen, men det var så ikke en mulighed.

14. Mai 2025

Hej Mikkel,

Jeg beklager, hvis lagerstatus er har været fejlbehæftet i købsøjeblikket. Det kan ske, hvis butikken har solgt produktet til anden side, inden lagertallene er blevet opdateret. Ellers kan produktet ved din bestilling have været et produkt, som butikken har skulle bestille hjem fra leverandøren.

Uanset hvad er det ærgerligt, hvis du har fået en opfattelse af, at varen på lager i butikken og klar til afhentning, selvom den ikke var det.

Din kritik er taget til efterretning.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God oplevelse

God oplevelse med hurtig service til en god pris. Min cykel blev repareret som ønsket. Det eneste der kunne mangle var lidt bedre service ved afhentning hvor medarbejderen stod og snakkede lidt med en kammerat.

3. März 2025

Dårlig service

Dårlig service - gad ikke hjælpe.

19. März 2025

Hej Sofie.

Du må rigtig gerne uddybe hvad butikken ikke gad at hjælpe med hvis det er, så vi lige kan se hvad der er gået galt her.

Jesper

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Smadrer din cykel og vil have penge for det.

Har haft med dem at gøre i 4 omgange, og kun 1 af gangene kunne de finde ud af noget. Det var da jeg snakkede med en i Valby der hedder Sabrina. Hun arbejder der desværre ikke længere.

1. Gang var til service tjek i Hvidovre hvor de på 1,5 uge tørrede forgaflen af med en klud. De tjekkede intet og fiksede intet.

2. Gang var i Frederiksberg, da cyklen var blevet ekstremt hård at træde i, og lavede knasende lyde. Her satte en mekaniker sig op på den, cyklede 5 meter, og konkluderede at jeg jo sagtens kunne cykle videre.

3. Gang var i Valby, hvor Sabrina heldigvis tog problemet seriøst, og fik sendt den til producenten. Da jeg fik den tilbage var 3 dele smadrede, den ene af dem knappen til lyset. Da det var sommer havde jeg ikke behov for at få det fikset, og Sabrina sagde at jeg bare kunne få den til reparation igen uden at betale noget for det.

4. Gang var efter et styrt, hvor venstre håndbremse havde sat sig løst. De vil ikke fikse en skid uden betaling, heller ikke selvom jeg har Fri Bikesmart. Jeg nævnte at de selv (eller producenten) havde smadret det i sin tid. "Det kunne jeg jo bare finde på" fik jeg at vide. De ville derimod gerne fikse lyset for 2k og bremsen for 1k, til trods for at det eneste der skal fikses ved bremsen er en skæv skrue.

Kort sagt er de fuldstændigt uduelige til deres arbejde. Kan producenten ikke fikse det for dem, løfter de ikke en finger, uden at du betaler dyre domme for at de kan finde den rigtige skruetrækker. Magen til mangel på professionalisme skal man lede længe efter.

19. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

★☆☆☆☆ Skuffende service og manglende…

★☆☆☆☆ Skuffende service og manglende professionalisme

Jeg afleverede min cykel til den årlige gennemgang hos Fri Bikeshop i Valby med særligt ønske om at få tjekket bremserne. Jeg betalte 600 kr. for servicen, men opdagede kort efter, at forbremsen stadig ikke virkede ordentligt.

Da jeg kontaktede butikken igen, fik jeg at vide, at udskiftning af bremseklodser ville koste yderligere 700 kr., da det var en "ekstra reparation". Dette burde have været opdaget og meddelt under den første gennemgang, især når jeg specifikt bad om at få bremserne tjekket.

Det er uacceptabelt at overse et så væsentligt sikkerhedsproblem som defekte bremser under en årlig gennemgang. Det vidner om manglende grundighed i deres arbejde.

Jeg er dybt skuffet over den manglende professionalisme og dårlige kundeservice. Jeg kan på ingen måde anbefale denne butik til andre og vil ikke benytte deres services igen.

29. August 2024

Hej Martin.

Jeg har været i kontakt med butikken i Valby, som er utroligt kede af, at du har haft den oplevelse i forbindelse med et serviceeftersyn.

De erkender, at de burde have opdaget fejlen ved serviceeftersynet. Det er selvfølgelig beklageligt.

De har tilbudt en kompensation for deres fejl.

Fri Bikeshop

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De var hjælpsomme og hurtige

De var hjælpsomme og hurtige. Jeg fik svar på alle spørgsmål. Casper var imødekommende og viste overskud hele vejen igennem, mens han gav kyndig vejledning i opstart af cykel med baby.

2. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr