Frostline Bewertungen 2

2,9

2,9

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Vi kan ikke give nogle stjerner

Vi kan ikke give nogle stjerner. Vores dyre bruser til 14.000,- har været i stykker 4 gange. Den drypper meget med det varme vand. Vi har ikke kunnet få kontakt med firmaet og vores lokale VVS mand har kæmpet en hård kamp. Nu er den i stykker igen, og vi har opgivet. Magen til nonchalant opførsel findes ikke.
Køb ikke disse produkter.

15. März 2024

Vi kan ikke få svar fra dette firma

Vi kan ikke få svar fra dette firma. Vi købte for nu godt 2½ år siden en EQI udebruser, som sælges som frostsikker.
Da den begyndte at dryppe ville jeg skifte de såkaldte O-ringe. Desværre var indmaden smuldret. Er klar over at det er over garantiperioden, men da det er et af de dyreste brusersystemer på markedet havde jeg forventet et respons fra firmaet og et forslag til løsning. Se min mail til dem nedenfor. Jeg kan ikke anbefale Frostline med den manglende service.

Til Frostline,

Jeg havde forventet svar på min henvendelse til jer den 4. april 2023.
Vores udebruser er stadig i stykker idet noget af indmaden er smuldret 2½ år efter købet. Se tidligere info herom. Det handlede ikke om O-ringe, som I ellers skrev.

Hverken jeg eller vores VVS-firma, som købte og opsatte bruseren for os, kan få hul igennem til jer. Jeg synes at det er under al kritik: I har haft rigelig tid til at tage jer af dette.

Vi vil og kan derfor ikke anbefale jer som leverandør af udebrusersystemer, men må nu vælge noget andet. Vil oprette en beskrivelse af dette forløb på jeres Facebook-side og Trustpilot. Det er ikke noget jeg ellers gør, men nu er målet fuldt.

24. Mai 2023

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen