Lige som alle andre skrev....bedrageri
Lige som alle andre skrev....bedrageri. Pengene bliver trukket, men man får aldrig sine bestilte varer. Fup firma 🤬
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Fup firma hæver penge og sandalerne kommer ikke
Varen kommer aldrig 👎har sendt flere mail uden resultat fup firma
Bestilte to veste + en som bonus. Fik ordrebekræftelse efter et stykke tid og efter 3 uger kom der en pakke hvor i der kun var to veste i mega dårlig kvalitet (De er lige til at smide ud) og 4x xl er alt for lille. Målene passer slet ikke efter standarden.
Som andre skriver er det fup og svindel.
HOLD JER LANGT VÆK:
Plat og svindelfirma
Gennemført svindel - deres "kundeservise" + telefonnr. henviser til et andet seriøst firma som INTET har med Fru Hansen at gøre.
Du bestiller, betaler og modtager en ordre-bekræftigelse - og så sker der ikke mere - ingen svar, ingen vare - kun en lang nære og den dårlige fornemmelse af at være blevet snydt.
Platugler.
Jeg har ikke modtaget mine varer, som var fødselsdagsgave
Gid I skammer jer og bliver stoppet i jeres virksomhed
Jeg prøver at få mine penge retur gennem banken , min ven er ved politiet ,så lader det ikke ligge
Helle
Desværre et fupfirma, som alle andre beskriver! Handl ikke hos dem! Lad os få det lukket med det samme!! Puha, noget svineri!
Jeg bestilte en vest, og ordren blev bekræftet og de trak beløbet efter et par dage, men ordren blev aldrig afsendt og de svarer ikke på henvendelser.
Så tilsyneladende et fupfirma.
FUSK!! Hurtig ordrebekræftelse, lovede at varerne blev sendt fra dansk lager, og at de er en dansk virksomhed. Dog trækker de pengene med det samme og det er ulovligt ifølge dansk lovgivning - ergo IKKE dansk virksomhed
Køb ikke hos dette firma. Hæver pengene og varene som skulle komme fra lager og de kommer fra Kina. Jeg mangler stadig min vare og selv efter kontakt på mail flere gange ingen svar
Dette er et fup firma de tager betaling og sender ikke donorregister og svarer ikke på henvendelser 😡💸
Har købt og betalt for en vare, men har ikke modtaget nogen vare. Når man ringer bliver man henvist til at sende en mail, som der aldrig bliver besvaret
Tænker dette er et fup-firma, så hold jer langt væk.
Jeg købte sandaler den 5.6.26 men ordren bliver ved med at stå med “ afventer oplysninger”. Men sjovt nok så er pengene trukket på min konto.
Jeg har sendt mail til dem 2 gange uden at få svar, selvom de på hjemmesiden skriver at der svares inden for 24 timer.
Deres telefon går direkte på svarer som henviser til at sende mail.
Det er tydeligt at de ikke gider have kontakt med deres kunder 🤨
SVINDEL
Hurtig bekræftelse på bestilte varer. Derefter intet. Svarer ikke på mail og tlf. Henviser til at man skal skrive mail, som de ikke svarer på.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM!!
Very good experience. I ordered sandals online in Denmark, but when they arrived they were too small for me. So, I send an email asking to return them. They replied quickly and offered to send the sandals in a bigger size, I should pay 85 kr for shipping costs. I agreed, paid for the transport and week and a half later the sandals arrived. I am really pleased with my purchase.
PAS PÅ!!denne "virksomhed" giver sig ud for at være dansk: "
DANSK VIRKSOMHED"
Web'en er sat op på samme læst som "denmodernekvinde.com " som snød mig for ca 700 kr,
fru-hansen.com - fru-hansen, my a..
fik pludselig mail om at "én sending (af 2 betalte) er på vej" - 25.05.2026 - den kom aldrig, og min spørgende mail blev ikke besvaret..
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.