Fik lavet 2000 grafts på kronen d. 09/05. I det du ankommer i klinikken bliver du taget venligt i mod og serviceret. Hurtigt møder du de sygeplejerske som skal udføre behandlingen. For det første,... Mehr ansehen
Kan kun give mine varmeste anbefalinger. Yderst kompetent personale og professionelt firma. Har været tryg hele vejen - der er givet service fra øverste hylde, god support, guidance, vejledning, fol... Mehr ansehen
Jeg fik foretaget en Hårtransplantation i december 2019 og i dag knap 9 måneder er jeg glad og taknemmelig for rådgivning det flotte stykke arbejde og behandling jeg har fået på klinikken. Jeg... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Klinikken var helt igennem fantastisk
Klinikken var helt igennem fantastisk. De har været gode til at svare på mails, uanset om det har omhandlet spørgsmål vedrørende hårpleje inden behandlingen eller datoer i forbindelse med behandlingen, og de har været rigtig hurtige til at svare.Selve klinikken ligger dejligt centralt i forhold til hotelophold. På operationsdagen blev man mødt af en dansktalende personale, som glad tog imod en og gennemgik dagens forløb. Herefter fik man lov til at møde lægepersonalet, som skulle udføre indgrebet. De var rigtig gode til at kommunikere og fortælle, hvad der foregik.Derudover var der sørget for vand, juice og snacks i form af chokolade, hvis man skulle få lavt blodsukker eller få det dårligt. Der blev også taget godt hånd om en i forhold til frokost.
Fra starten af forløbet og hele vejen til slutningen er de med til at vejlede, bidrage og hjælpe. Jeg har virkelig været glad for, at jeg valgte lige præcis denne klinik.
2000 grafts på kronen
Fik lavet 2000 grafts på kronen d. 09/05.
I det du ankommer i klinikken bliver du taget venligt i mod og serviceret. Hurtigt møder du de sygeplejerske som skal udføre behandlingen. For det første, så var de meget imødekommende og behagelige. For det andet, så føler man med det samme at man er i gode hænder. Du bliver grundigt taget igennem dagens forløb og udspurgt ind til alt relevant inden behandlingen starter. Under behandlingen er de i konstant dialog med dig og forbereder dig hele tiden til ‘næste skridt’. Frokosten i pausen er suveræn. Efter behandlingen bliver du igen taget i hånden og ført meget grundigt igennem det udleverede dokumentation vedr. De næste 30 dage efter behandlingen. Alt i alt - mit hår er ikke vokset ud endnu, men - jeg forlader klinikken med en følelse af at jeg traf det helt rigtige valg ift. valg af klinik og jeg føler at behandlingen gik ligeså godt som man kunne ønske sig. Jeg har en følelse af at resultatet kun kan blive godt.
Min ærlige oplev læse hos Hår klinikken.
Det er idag 1 år, 2 måneder og 12 dage siden jeg fik lavet mit hår hos hår klinikken i Berlin,
Personalet den dansk talende Karoline der er der er super sød og rar og man føler sig meget godt tilpas, de to tyrker kvinder som udfører selve operationen er meget reserverede og ikke så snak sagelige, men det er også fint nok så længe de gør det de skal.
De er meget ærlige omkring hvad de kan lave, de laver ikke bare noget de ikke kan stå ved, jeg havde selv håbet på en hårlinie der lignede lidt alle andres, men det kunne jeg ikke få, så de høje tindinger har jeg stadig dog i enmindre grad end før.
Selve håret foran ser okay ud, men er stadig en smule tyndt i det og mangelfuldt hvad angår antal hår, på kronen hvor jeg havde en begyndende måne er resultatet selvfølgelig bedre end før, men stadig meget mangel fuldt og for mit vedkommende utilfredsstillende, jeg kan sagtens se min hovedbund og det lidt mindre i den anden side end i den anden side. Nu kan jeg jo ikke tilføje billeder her, men ville ellers gerne have vist det.
Det er bare min ærlige mening om min oplevelse. Selve bedøvelsen gør lidt nas, men det er lige til at holde ud, og selve operationen er smertefri, men kan godt føles lidt mærkeligt, især når de sætter hårene i, efterfølgende når man kommer hjem bliver det rigtig ubehageligt i nakken hvor de har taget hårene, det er svært at sove og det er super ubehageligt, det var det hvertfald for mig, så kan det godt være andre har en mindre smertefuld oplevelse, jeg hævede også op i ansigtet efter nogle dage, det er når bedøvelsen går fra hovedet og ned i ansigtet, der ville jeg helst gerne være alene for var nærmest uigenkendelige i nogle dage før det gik over.
Jeg gav omkring 33.000kr og nu vil de så have 22.000kr for at lave anden omgang, og det synes jeg ikke er rimeligt, det har jeg heller ikke råd til lige at smide med så kort varsel...
Ved ikke hvad andre har af oplevelser med en hårtransplantation, men det har hvertfald ikke fjernet min usikkerhed omkring mit udseende, nu bliver jeg 40 til April så jeg er selvfølgelig også oppe i alderen, men stadigvæk, og det skal lige siges at jeg ikke var skaldet før, men tyndhåret på kronen og med høje tindinger.
Fik det lavet 7. Januar 2025.
Jeg kan ikke udtale mig om andre steder som er gode men kun om min egen personlige oplevelse, og jeg er glad for jeg gjorde det, men jeg er ked af at resultatet er så dårligt på toppen af hovedet...
3500 grafs med et perfekt resultat.
Jeg fik lavet 3500 grafs i juni 2025 og har et fuldstændig fantastisk resultat allerede fra omkring december. Havde aldrig drømt om at slippe for de høje tindinger og da slet ikke efter at det var blevet så tyndt foran.
Super proces - både før, under og efter. Godt vejledt, godt resultat og har været tryg hele vejen. Fedt at det er i Berlin - tag afsted dagen før og blev til dagen efter = super nem tur og var alene afsted.
Min barber har rost resultatet og særligt i nakken, hvor man faktisk ikke kan se spor efter at de har plukket 3500 grafs.
Alt i alt en god god oplevelse og særlig ros til Dimitri, som styrede "slaget" i Berlin med mit tynde hår :) Fik også tid hos Nova Hair i KBH, da der lige var et område som så lidt træls ud under helingen - der var dog intet, men fedt at bare kunne tage til KBH.
PS: Har stadig 8-9 måneder til i princippet fuldt resultatet, men det er riiiigeligt allerede :)
ELENDIGT ARBEJDE
Elendig oplevelse.
Jeg har fået lavet transplantation både i København og i Berlin.
Jeg er aldrig blevet tilset af en læge, hverken før, undervejs eller efter.
Intet professionelt med at scanner hovedbunden, tegne op eller noget andet.
Du bliver tilset af Frank som ingen uddannelse har inde for feltet.
Jeg har fået sat hår i mit skæg og i siderne på mit hoved, som er indsat mod mine naturlige hårsække, og ikke med. Det betyder de vokser i forkert retning, og ydermere vokser de indgroet og jeg får derfor indgroet hår både på hovedet og på kinderne fordi de bliver klippet mod hårene, fordi de er indsat mod hårene.
Herudover har jeg små huller i tindingerne, fordi der ikke er indsat nok hår.
For at gøre ondt værre, så har jeg i højre side af tindingerne langt flere hår indsat end i venstre side. Det betyder at mit hår ser meget tykkere ud i højre side, end i venstre side.
Til slut har Novohair også formået at ødelægge donorområdet fuldstændig, ved at plukke alt for mange hår de samme steder.
Jeg anbefaler ikke Novohair / fueklinikken hvis du har tykt/kruset/krøllet eller mørkt hår !!
Fantastisk klinik med fantastisk personale
Personalet på FUEKlinikken – og særligt Karoline – var utroligt søde, imødekommende og hjælpsomme både i tiden op til behandlingen og ved vores ankomst til klinikken.
Desværre reagerede min krop uventet under forundersøgelsen, og klinikken valgte, af hensyn til mit helbred, at udskyde behandlingen til en ny dato. Ved det andet forsøg gik det desværre heller ikke som håbet, og det blev igen besluttet ikke at gennemføre.
Det er dog vigtigt for mig at understrege, at det på ingen måde var klinikkens skyld – tværtimod. Det var netop deres høje faglighed og professionelle integritet, der gjorde, at de ikke ville løbe en risiko, hvor hverken oplevelsen eller resultatet ville blive tilfredsstillende.
Hvis du overvejer at få foretaget en FUE-behandling, kan jeg varmt anbefale at tage kontakt til FUEklinikken. Du vil blive mødt med tryghed, ærlighed og stor omsorg.
Hår transplantation
Fueklinikken har god kundeservice og rådgivning, spørgsmål omkring behandling, helings process etc bliver besvaret hurtigt.
Hele processen i Berlin var rigtigt god og Karoline og behandlere var super flinke og hjælpsomme, også efter processen.
Er meget tilfreds med resultatet og kan kun anbefale Fueklinikken.
De har helt igennem fantastiske hele…
De har helt igennem fantastiske hele vejen igennem. Fra indkøring fra Karoline til fantastisk behandling af Maca og Kristina. Jeg kan varmt anbefale dem, for de er så professionelle og medgørlige personer.
Så er der gået 6 måneder ca..meget tilfreds!
Så er der gået 6 måneder ca. siden jeg tog bilen til Berlin. Jeg er superglad for resultatet og ikke mindst hele forløbet med Karoline og Frank. Yderst kompetent vejledning, ophold, behandling mv. Lige fra ankomst, til behandling, smertedækning (jeg frygter tandlægen mere...!) frokost mv. og turen retur. Kan vamt og klart anbefale teamet og behandlingen. Der blev meldt ud efter konsultationen at mit forløb havde behov for 2 besøg (ud fra mine ønsker) respekt for det, så det ikke blev et foceret besøg med et alt for stort indgreb på en gang. Tænker en tur mere her i september skal på plads...
Kunne jeg give 10-stjerner
Karoline, Maca og Kristina skal have 10 stjerner for en fantastisk rolig og professionel betjening!
Alle nerver forsvinder når man træder ind ad døren grundet den uformelle tilgang til kunder/patienterne!
Jeg er ikke af den tålmodige type og jeg har derfor været forsigtig med denne anmeldelse, MEN nu efter ca 5 måneder kan jeg se alt forløber som beskrevet (og i sidste ende nok også forventet :) )
Så går du med tanker om en hårtransplantion er mit råd blot at gøre det. Jeg fortryder kun én ting og det er jeg ikke gjorde det før.
Har netop været operationen igennem
Har netop været operationen igennem, og alt er forløbet helt perfekt. Varm modtagelse på klinikken, hvor alle var virkelig søde, rare og imødekommende. Man føler sig velkommen og i trygge hænder fra start af.
Selve operationen var for mit vedkommende fuldstændig smertefri. Det nev lidt at blive bedøvet, men da først bedøvelsen var igang, mærkede jeg intet til selve operationen. Det er en lang dag på briksen, så sørg for løbende at få masser af drikke.
Service var helt i top og personalet…
Service var helt i top og personalet var super venlige. Jeg følte mig tryg og i gode hænder under hele processen. Nu venter jeg bare spændt på at mit nye hår vokser ud 😄
STOR anbefaling til FUEklinikken
Kan kun give mine varmeste anbefalinger. Yderst kompetent personale og professionelt firma. Har været tryg hele vejen - der er givet service fra øverste hylde, god support, guidance, vejledning, follow up, mv.
Forløbet før, under og efter operationen har været til topkarakter - er 100% tilfreds, og mega glad for resultatet indtil videre. Alle har været venlige og rare, med et smil på læben. Eneste fortrydelse er at jeg ikke tog mig sammen til at få lavet operationen noget før :)
Dbh Bo - Aarhus C
Super imødekommende og kommunikerende…
Super imødekommende og kommunikerende personale, selve proceduren var som forventet og jeg følte jeg var i gode hænder og blev rådgivet godt om hårlinje, forventede resultater og den første tid efter transplantationen. Et lille plus var den syngende læge, det gav en virkelig god stemning at hendes koncentration blev forbedret ved at synge med på R&B der kørte i baggrunden. (ps. hun synger heldigvis godt). Alt i alt en god oplevelse.
Kan kun anbefale
Jeg har været til forundersøgelse hos Frank og hvis du ønsker at føle dig tryg i din oplevelse, så skal du henvende dig til Frank.
Man kan mærke på Frank, at han går op i hans fag og han vil DIG det bedste, selvom du er en potential kunde, så rådgiver han dig 100% ærligt - hvilket er virkelig befriende modsat mange andre som bare hurtigt vil have dig "under kniven". Altså:
* Frank går op i kvalitet, hvilket indebærer at se din unikke position.
* Du føler dig tryg når du går derfra.
* Ærlighed.
Helt igennem godt forløb.
Helt igennem godt forløb fra første kontakt til opfølgning efter proceduren.
Alle har været venlige, informerende og nærværende.
Nu er det bare at vente på det endelige resultat. Tak.
De bedste anbefalinger til FUE…
De bedste anbefalinger til FUE klinikken. Berlin, for professionel rådgivning og tryghed i hele forløbet.
Jeg har været næsten 2 år om at bestemme mig for en transplantation og udfaldet var den professionelle tilgang, og tålmodige svar på alle mine spørgsmål forinden jeg besluttede at få transplantationen gjort.
På dagen blev jeg mødt at et imødekommende personale og blev sat grundigt ind i hvad der skulle ske før, under og efter. Efter 6,5 timer var det slut og vi kunne slentre op af Kurfürstendamm med bandage om hovedet til stor interesse for folk på gaden. Det eneste jeg fortryder, er at vi ikke valgte et af de hoteller som Nazo dansk medarbejder fra klinikken havde foreslået, kort afstand fra klinikken, det havde været så så meget nemmere. Så det var en god oplevelse at være i Berlin og blive behandlet af FUE Klinikken
Hårtransplantation
Hvis man går med tanker om at få lavet en hårtransplantation ved Fueklinikken, så kan man roligt gøre dette.
Jeg blev taget godt imod på klinikken i Berlin, og hele forløbet fungerede optimalt.
Inden jeg fik lavet hårtransplantationen var jeg bekymret for resultatet, men nu ca. et år efter er jeg virkelig tilfreds med resultatet. Allerede efter 6 måneder var jeg godt tilfreds.
Er familiemedlem fik også lavet hårtransplantation ved Fueklinikken kort efter, som har været lige så tilfreds som mig selv.
Har anbefalet Fueklinikken til venner og bekendte, hvor flere overvejer at få en hårtransplantation inden for kort tid.
Alt i alt. Hvis du overvejer at få en hårtransplantation, så gør det. Har ikke fortrudt et sekund.
Stor beslutning i trykke rammerGodt forløb fra start til slut
Godt forløb fra start til slut
Professionel i alle faser
Følte mig tryk
Nu har 2 fra min famile anvendt Fueklinikken
It has been 10 months since my hair…
It has been 10 months since my hair transplant and, I can’t thank Fueclinic enough for my new hairline. The work these guys do requires high skill and I am so happy that I chose them for my hair transplant. Forever thankful!!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.