Fumot Bars Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg må indrømme at jeg var skeptisk i starten mht. at købe fra en ny side. Men den oplevelse jeg havde med det hele har været helt igennem positiv! Både webshoppen men også de mails jeg har skrevet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Processen føltes mere personlig, end jeg havde forventet. Support besvarede mit spørgsmål tydeligt, ordreoplysningerne forblev korrekte, og sporingsopdateringerne var nemme at følge. Min pakke ankom i... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Smagen løber ud meget hurtigere end normalt, og det gør batteriet også. Opdatering: Dette er en reel anmeldelse baseret på min egen oplevelse med produktet. Jeg er ikke en del af nogen “koordiner... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mand, jeg bestilte bogstaveligt talt en Cherry Razzbar, og så sendte de mig en eller anden tilfældig myntesmag, efter at jeg havde ventet i 25 dage... Jeg hader mynte så meget

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 79 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Alle Bewertungen

134 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Pakken så ud

Pakken så ud, som om postbudet havde trådt på den, og vapen har ridser overalt på mundstykket. Modbydeligt.

1. Juli 2026

Antwort von Fumot Bars

Vi kan se, at din profil er en del af et igangværende, koordineret angreb mod vores virksomhed. Vi har ingen registrering af dit kundeforhold, og sagen er eskaleret til Trustpilots svindelefterforskning.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gammel og voldsomt skarp.

2. Juli 2026

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg havde bogstaveligt talt glemt

Jeg havde bogstaveligt talt glemt, at jeg havde bestilt den her, fordi det tog så lang tid. Åbnede den i dag, og batteriet falder med 5 % ved hvert eneste sug. Skrammel.a

1. Juli 2026

Fantastisk service

Bestilte kl 9.30 mandag morgen, havde min fulde ordre tirsdag morgen kl 9.30. Fantastisk service.
All produkter bestilt er 100%.

Mange tak for god service, bruger igen :)

30. Juni 2026

Hej Stine,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du oplevede en hurtig leveringstid og ønsker at vende retur.

Knappen sidder fast

Knappen sidder fast, så jeg kan ikke engang slukke for boost-tilstanden. Den brænder bare spolen af.

26. Juni 2026

Jeg betalte for ekspresfragt

Jeg betalte for ekspresfragt, og det tog 18 dage. Desuden sendte de den forkerte smag. Butikken er en joke.

28. Juni 2026

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Den virker i et halvt sekund og blinker…

Den virker i et halvt sekund og blinker så bare, som om den er død. Selv efter at have ladet den hele natten. Et fuldstændig defekt parti.

27. Juni 2026

Aner ikke

Aner ikke, hvilket lager den har stået i i 3 uger, men den smager fuldstændig udløbet.

28. Juni 2026

Fumotbars

Jeg må sige jeg er imponeret. Bestilte i går og kunne allerede afhente dem i dag.

27. Juni 2026

Hej Jette,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har en haft en god oplevelse, og vi håber på at se dig igen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efterlader en super mærkelig eftersmag…

Efterlader en super mærkelig eftersmag af brændt gummi. De må have ladet dem ligge i en varm fragtcontainer i en måned. Bestiller aldrig her igen.

26. Juni 2026

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Luftstrømsknappen i bunden var knækket…

Luftstrømsknappen i bunden var knækket af, lige da jeg pakkede den ud.

23. Juni 2026

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den løb tør for væske på to dage

Den løb tør for væske på to dage, lol. Der er ingen chance for, at den kan klare 15.000 sug. Jeg er blevet snydt.

25. Juni 2026

Bro,

Bro, opladningsporten er bogstaveligt talt skubbet ind i vapen – jeg kan ikke engang sætte stikket i 😂 Ventede i ugevis på en brevpresser – fedt

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvorfor tog det en måned at sende den

Hvorfor tog det en måned at sende den, bare for at den skulle smage af sæbeagtige kemikalier?? Hvad fan den er det for en smag?

25. Juni 2026

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den lækkede bogstaveligt talt overalt

Den lækkede bogstaveligt talt overalt. Hele indersiden af indpakningen var dækket af klæbrig væske, og batteriet vil ikke engang tænde. Ren og skær skrammel.

Jeg er ret sikker på

Jeg er ret sikker på, at den her side sælger forfalskninger – emballagen ser helt anderledes ud end dem fra butikken, og det gør så ondt i halsen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Har bestilt der 1 gang før og var meget…

Har bestilt der 1 gang før og var meget tilfreds. Nu er det snart en uge siden at jeg aflagde en ny ordre, og har kun modtaget en ordrebekræftelse. Håber meget på, at jeg snart modtager mine produkter, da jeg tager på ferie lige straks.

18. Juni 2026

Hej Anne-Sofie,

Tak for din anmeldelse. Som nævnt i mailen, så kan det sjældent forekomme, at PostNord mister en pakke i deres varetægt. Vi sendte selvfølgelig en ny afsted som ankom i går.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sporingen stod stille i en hel måned

Sporingen stod stille i en hel måned, og så dukkede den op med en død skærm. Helt tom. 25 bucks ned i ingenting.

22. Juni 2026

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

lad vær med at spilde jeres penge der!

Lad vær med at spilde jeres penge der!
Det er kopi varer og med en pris der er for godt til at være sandt.
Hvis jeg kunne vil jeg give 0 stjerner.
Find et andet sted

19. Juni 2026

Hej Albert,

Vi handler bestemt ikke med kopivarer. Du er velkommen til at kontakte vores support for at få afklaret en eventuel problemstilling med din ordre.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det føles ærligt talt som en billig…

Det føles ærligt talt som en billig kopi af det, der blev reklameret for. Super skuffet over smagen og leveringen.

18. Juni 2026

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr